Ношење дресова у Београду и Загребу

Zar nije torta hladna

Aktivan član
Poruka
1.205
Шта мислите?

Да ли је опасније носити дрес репрезентације Хрватске у Београду или дрес репрезентације Србије у Загребу? Где би успели да сачувате живу главу ако би сте сачували?

Ја лично сматрам да је мање опасније носити дрес Хрватске у Београду.

Zato lepo staviš ovaj bedž i nigde nemaš prolema - ni u Zagrebu ni u Beogradu.

1670140083362.png

Шта мислите?

Да ли је опасније носити дрес репрезентације Хрватске у Београду или дрес репрезентације Србије у Загребу? Где би успели да сачувате живу главу ако би сте сачували?

U Hrvatsku je opasnije.

Шта мислите?

probaj da nosis dres partizan ili zvezde po beogradu nedelju dana pa ces videti kako ces se provesti :D
huliganima i nasilnicima samo treba izgovor, ne zanima ih ni politika ni nista, samo ih zanima da nekog prebiju, tako da je i pitanje u startu bezveze jer je isto opasno bilo gde da si, nijedna zemlja nije "operisana" od nasilnika... samo je pitanje kad ces naleteti na takve.

probaj da nosis dres partizan ili zvezde po beogradu nedelju dana pa ces videti kako ces se provesti :D
huliganima i nasilnicima samo treba izgovor, ne zanima ih ni politika ni nista, samo ih zanima da nekog prebiju, tako da je i pitanje u startu bezveze jer je isto opasno bilo gde da si, nijedna zemlja nije "operisana" od nasilnika... samo je pitanje kad ces naleteti na takve.
Za huligane samo utoka .

Ja nosio atletiko nacional po bg. i niko slovo nije rtekao

Шта мислите?

Ne trebas ici dalje od foruma
Na ovom forumu imas gomile Hrvata i Muslimana,neki od njih se lazno predstavljaju kao Srbi sto je vjerski obicaj kod muslimana takija koji se propagira u kuranu i islamu da se prevare kajfiri naprimer ovaj komsija
Oni ovde plasiraju njihovu propagandu i narative,vredaju Srbe ,omlovazavaju i demonizuju odbrambeno otadzbinski rat,podrzavaju sve sto je upereno protv Srba itd
Moderacija uopste ne reaguje
E sad probaj otici na neki hrvatski forum naprmer forum hr ili muslmanski klix pa probaj pristojno napisati nesto sto nije u skladu sa njihovim naratvima pa ces vdjet koliko ces brzo biti banovan

Poslednja izmena:
Шта мислите?

"Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je točak zaprežnih kola povijesti (istorije) slučajno prerezao na pola."

Miroslav Krleža

Ne trebas ici dalje od foruma
Na ovom forumu imas gomile Hrvata i Muslimana,neki od njih se lazno predstavljaju kao Srbi sto je vjerski obicaj kod muslimana takija koji se propagira u kuranu i islamu da se prevare kajfiri naprimer ovaj komsija
Oni ovde plasiraju njihovu propagandu i narative,vredaju Srbe ,omlovazavaju i demonizuju odbrambeno otadzbinski rat,podrzavaju sve sto je upereno protv Srba itd
Moderacija uopste ne reaguje
E sad probaj otici na neki hrvatski forum naprmer forum hr ili muslmanski klix pa probaj pristojno napisati nesto sto nije u skladu sa njihovim naratvima pa ces vdjet koliko ces brzo biti banovan
Jel se to žališ što su oni zatucani ili što i mi nismo zatucani kao i oni?

Шта мислите?

Ja bih rekao da je obrnuto.

U Splitu sam se najbolje proveo letos.

Pevali srpske hitove pjani sa braćom Hrvatima.

Kad čovek nije baksuz, problema nema.
Znam, tamo svi pevaju Bajine pesme i ljube Srbe. Možda su tebi Hrvati braća, meni nisu. Čak iako imam pravog brata koji je Hrvat (rodila ga srpkinja). Ali eto, ja nisam išao na timbildinge na par dana tamo.

Back