Norveski jezik

Det er ikke spam. Det er mennesker som ville snakke og skrive paa norsk, men de har ikke muligheter, fordi dette temaet er en veldig god og nyttig mulighet til dem, ikke sant?
ili
To nije spam. Ima ljudi koji će govoriti i pisati na norveškom, ali nemaju mogućnosti, jer ova tema je jako dobra i korisna opcija za njih, zar ne?

Tema je kako doći do učenja ovog jezika, a da opcija za to nije kurs stranih jezika.

Deo iz Pravilnika:
Šta je zabranjeno?
  • postavljanje sadržaja koji nisu na srpskom ili engleskom jeziku
Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika

Sad mi reci da postuješ kako treba?
Lepo je sa tvoje strane što želiš da daš doprinos temi, ali ako ti čovek, koji je otvorio temu, kaže da to ne radiš na ovaj način... poslušaj ga.

Poslednja izmena:
Tema je kako doći do učenja ovog jezika, a da opcija za to nije kurs stranih jezika.

Deo iz Pravilnika:

Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika

Sad mi reci da postuješ kako treba?
Lepo je sa tvoje strane što želiš da daš doprinos temi, ali ako ti čovek, koji je otvorio temu, kaže da to ne radiš na ovaj način... poslušaj ga.

Hvala Gagi
mr47_04.gif

@tema

Video sam u nasoj biblioteci pre neki dan imaju cak i knjige za ucenje Esperenta a nemaju za norveski z:((

Ali Boze moj pocecemo Esperanto dok ne stognu za norveski:zskace:

Ja radim za norvesku novinsku agenciju iz Osla i ne znam nijednu rec na norveskom - pa mi to i dalje ne smeta da zaradim 'hleb svagdasnji'.

Bas si faca. Drago nam je svima zbog tebe, ali kakve to veze ima sa norveskim jezikom. Ovde nismo dosli da se hvalimo zato sto znamo srpski, a ne znamo norveski, vec da caskamo o norveskom.

kakve su ovo baljezgarije, kako možeš da pomogneš čoveku da "nauči norveški" ako samo pišeš na norveškom kao bez glave bez prevoda, bez ičega... ma hajde! a i realno to je bilo kur*enje što znaš nor. :roll:

Bas si faca. Drago nam je svima zbog tebe, ali kakve to veze ima sa norveskim jezikom. Ovde nismo dosli da se hvalimo zato sto znamo srpski, a ne znamo norveski, vec da caskamo o norveskom.

Nisam ja faca, ali ti krsisi pravilnik Krstarice. DakleM, svi tekstovi moraju da budu na srBskog ili engleskom. Sto se tice norveskog slobodno predlozi kurseve, udzbenike i sl.

kakve su ovo baljezgarije, kako možeš da pomogneš čoveku da "nauči norveški" ako samo pišeš na norveškom kao bez glave bez prevoda, bez ičega... ma hajde! a i realno to je bilo kur*enje što znaš nor. :roll:

NIje bilo kur.c.enje. Naime, ako budemo pisali na norveskom neko ce se zinteresovati sta tu pise, pa ce nas pitati i mi cemo mu objasniti, tako ce poceti da uci, a uz nas veste govornike i ovog hvalisavca, naucice norveski i moci ce da ga primenjuje ne samo u svakodnevnom zivotu i na Krstarici, veci i, eto, preko tog ljubomornog hvalisavca i u Oslu.

Hvala na podrsci
Nisam ja faca, ali ti krsisi pravilnik Krstarice. DakleM, svi tekstovi moraju da budu na srBskog ili engleskom. Sto se tice norveskog slobodno predlozi kurseve, udzbenike i sl.
:bob:
NIje bilo kur.c.enje. Naime, ako budemo pisali na norveskom neko ce se zinteresovati sta tu pise, pa ce nas pitati i mi cemo mu objasniti, tako ce poceti da uci, a uz nas veste govornike i ovog hvalisavca, naucice norveski i moci ce da ga primenjuje ne samo u svakodnevnom zivotu i na Krstarici, veci i, eto, preko tog ljubomornog hvalisavca i u Oslu.
Ne lupetaj Electra i padre su upravu...
ma da li si ti normalna? kako možeš da naučiš jezik preko neta uz pomoć samo jedne korisnice koja piše i prevodi... daj bre... jes ti prošla neke kurseve, fakultet, metodiku nastave... :roll:

Ma pusti je ...

Back