Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Hva er du interessert i?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nigde ne vidim nista za norveski
Ima toliko lakših, lepših i važnijih jezika, ti plačeš za norveškim ?
mislim naravno u prenosnom značenju
Pa koj pored Francuskog, meni se Fr jako svidja njega vec ucim, Egleski znam, i sad mi se nekako dopada Norweski
Pa koj pored Francuskog, meni se Fr jako svidja njega vec ucim, Egleski znam, i sad mi se nekako dopada Norweski
MP, prekini da spamuješ temu.
Nije tema pišimo na norveškom
Det er ikke spam. Det er mennesker som ville snakke og skrive paa norsk, men de har ikke muligheter, fordi dette temaet er en veldig god og nyttig mulighet til dem, ikke sant?
ili
To nije spam. Ima ljudi koji će govoriti i pisati na norveškom, ali nemaju mogućnosti, jer ova tema je jako dobra i korisna opcija za njih, zar ne?
Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnikaŠta je zabranjeno?
- postavljanje sadržaja koji nisu na srpskom ili engleskom jeziku
Ali, ja sam zelela da pomognem ljudima, koji nemaju priliku da caskaju na norveskom, a i on je mogao da nauci trista cuda do sada, da je samo hteo i da se nije zalio.
Pa mogli ste i preko PP da caskate na norveskom.
Caskali smo i preko pp, ali zelim da ohrabrim ljude da slobodno govre norveski, a ne zelim da ga ljubomorno krijem.
Tema je kako doći do učenja ovog jezika, a da opcija za to nije kurs stranih jezika.
Deo iz Pravilnika:
Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika
Sad mi reci da postuješ kako treba?
Lepo je sa tvoje strane što želiš da daš doprinos temi, ali ako ti čovek, koji je otvorio temu, kaže da to ne radiš na ovaj način... poslušaj ga.
Ja radim za norvesku novinsku agenciju iz Osla i ne znam nijednu rec na norveskom - pa mi to i dalje ne smeta da zaradim 'hleb svagdasnji'.
Bas si faca. Drago nam je svima zbog tebe, ali kakve to veze ima sa norveskim jezikom. Ovde nismo dosli da se hvalimo zato sto znamo srpski, a ne znamo norveski, vec da caskamo o norveskom.
kakve su ovo baljezgarije, kako možeš da pomogneš čoveku da "nauči norveški" ako samo pišeš na norveškom kao bez glave bez prevoda, bez ičega... ma hajde! a i realno to je bilo kur*enje što znaš nor.
Hvala na podrscikakve su ovo baljezgarije, kako možeš da pomogneš čoveku da "nauči norveški" ako samo pišeš na norveškom kao bez glave bez prevoda, bez ičega... ma hajde! a i realno to je bilo kur*enje što znaš nor.
Nisam ja faca, ali ti krsisi pravilnik Krstarice. DakleM, svi tekstovi moraju da budu na srBskog ili engleskom. Sto se tice norveskog slobodno predlozi kurseve, udzbenike i sl.
Ne lupetaj Electra i padre su upravu...NIje bilo kur.c.enje. Naime, ako budemo pisali na norveskom neko ce se zinteresovati sta tu pise, pa ce nas pitati i mi cemo mu objasniti, tako ce poceti da uci, a uz nas veste govornike i ovog hvalisavca, naucice norveski i moci ce da ga primenjuje ne samo u svakodnevnom zivotu i na Krstarici, veci i, eto, preko tog ljubomornog hvalisavca i u Oslu.
ma da li si ti normalna? kako možeš da naučiš jezik preko neta uz pomoć samo jedne korisnice koja piše i prevodi... daj bre... jes ti prošla neke kurseve, fakultet, metodiku nastave...
ma da li si ti normalna? kako možeš da naučiš jezik preko neta uz pomoć samo jedne korisnice koja piše i prevodi... daj bre... jes ti prošla neke kurseve, fakultet, metodiku nastave...