Normalna kontrola

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
Ja sam stari, konzervativni tip muskarca.

Zahtevam od zene dve stvari: da mi kaze gde ide i kada ce se vratiti !

Tu ne dozvoljavam laganja, a svaku gresku ispitujem pod lupom.

Smatram da na to imam moralno pravo jer i sam se drzim istog.

Da li i vasi muzevi zahtevaju da znaju gde ste i kada se vracate?

Sta se desava kada ne znaju gde ste ili kada se vratite par sati kasnije nego sto bi trebalo?

Sta se desava kada ne znaju gde ste ili kada se vratite par sati kasnije nego sto bi trebalo?

Samo bi mu trebalo da zahteva... :mrgreen:

Ne zahteva ništa... ni da zna gde sam ni kad se vraćam... ako me nema sat dva tri posle posla obično me zvrcne da pita gde sam... ako treba da uzmem hleb... i tako...

Ne ograničava me, niti mi je ikad rekao da dođem kući, ili mi prigovorio što nisam kući...

Kad ne zna gde sam, a zanima ga(ne zanima ga uvek :mrgreen: ) onda me nazove i pita...

Nikad ne mogu da se vratim par sati kasnije nego što bi trebalo, jer svoje vreme sama uređujem...;)

Mi smo oboje ugradili mikročip sa GPRS-om i tako pratimo međusobno kretanje.
Kad neko pređe granicu dogovorenog radijusa kretanja ili vremena odsustvovanja, mikročip šalje talasne signale kroz nervni sistem do mozga koji ga registruje kao iznenadnu i zastrašujuće brzu i obimnu dijareju. A imamo i fore sa gasovima, nekontrolisanim mokrenjem i mucanjem, zarad efekta iznenađenja i održavanja uzbuđenja u braku.

Moderna vremena, ebg.

Pa sad ako si nasao zenu koja ce ti to reci kako ti zelis onda si srecnik...Mislim normalno je da se zna ko gde ide i da se ne zagine do zore ako si u braku ali mislim da tako stroga pravila nisu u redu...To mi se cini ko da sam pred istraznim sudijom...namece se neki strah sta li...olabavi malo..pa ako te zena voli i postuje nece nista da uradi sto bi izazvalo sumnju a tom strogocom mozes samo da je udaljis od sebe osim ako nisi nasao neku koja voli da ima autoritet te vrste...

Kad neko pređe granicu dogovorenog radijusa kretanja ili vremena odsustvovanja, mikročip šalje talasne signale kroz nervni sistem do mozga koji ga registruje kao iznenadnu i zastrašujuće brzu i obimnu dijareju. A imamo i fore sa gasovima, nekontrolisanim mokrenjem i mucanjem, zarad efekta iznenađenja i održavanja uzbuđenja u braku.

Moderna vremena, ebg.

:lol:

.........

Kazem gde idem jer mislim da je red da ukucani znaju medjusobna kretanja,kazem i kad cu da se vratim..otprilike.Imamo neke vremenom ustanovljene rituale da se cujemo u odredjeno vreme,da okvirno referisemo jedan drugom ko gde kad i kako.I meni to prija.
Posle posal se podrazumeva da cemo kuci osim ako se drugacije ne dogovorimo,ako enko aksni,javi se zasto ili se odjavi sa rucka,zajednicke akcije,bilo cega.
Jednostavno je,a doprinosi boljoj organizaciji zivota.

Kazem gde idem jer mislim da je red da ukucani znaju medjusobna kretanja,kazem i kad cu da se vratim..otprilike.Imamo neke vremenom ustanovljene rituale da se cujemo u odredjeno vreme,da okvirno referisemo jedan drugom ko gde kad i kako.I meni to prija.
Posle posal se podrazumeva da cemo kuci osim ako se drugacije ne dogovorimo,ako enko aksni,javi se zasto ili se odjavi sa rucka,zajednicke akcije,bilo cega.
Jednostavno je,a doprinosi boljoj organizaciji zivota.

Potpuno isto.

Moderna vremena, ebg.

Kad nisam pala sa stolice od smeha!
A onaj wedlock je bio preteca...

Ne volim kad neko pocne da me ispituje/kontrolise. T me baas gusi. Ako mislim da treba da zna gde idem reci cu mu sama.

Naravno!

To su opravdana kasnjenja.

Lose je kad zena neopravdano kasni.

I jos uz to ugasi mobilni.
Lose je kad bilo ko kasni a uz to jos ugasi mobilni..Ne bih se ogranicila samo na zene.;)
Kod mene licno to ne stvara sumnju (predpostavljam da na to aludiras:lol::lol:) vec zabrinutost, a u principu me vredja kad mi neko kaze da mu je baterija iscurila pa nije mogao da se javi da kasni,da nece doci ili sta god....To su price kojima se klinci pravdaju roditeljima, neiskusno i naivno.

Mi se uvek cujemo gde je ko i sta ko radi i gde ide, i orijentaciono kad ce doci kuci, ali ne zbog kontrole nego zbog deteta i da znamo kad je ko kuci i zbog psa
Ne kontrolisemo jedno drugo jer za to nema potrebe
Nas odnos je baziran na poverenju i u njema nema mesta za sumnju niti kontrolu
Onog momenta kada pocnem da se brinem gde ide, zabrinucu se

Taj nazovi 'normalan vid kontrole' je po meni odnos nepoverenja i sumnje

Moderna vremena, ebg.
:rotf::bljak::dosadno:
Ti si super ja zahtevam i da kuva i da pere..pegla..pusi itd i sl

Back