Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
...tutson je npr. normalan mushkarac...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina ili mit?
sta god, moze li se definisati?
ps. ovo nije sovinisticka tema, ovo je da se neke stvari blize pojasne, kako vama tako i nama![]()
...i bogi je normalan...![]()
normalan muskarac je onaj koji je normalan tebi. a nekom drugom je sigurno nenormalan. nikada ne mozes svima da udovoljis. postoje dobre i lose kombinacije i to je sve kad je ljubav u pitanju.
...док ми неко не каже да не воли каранфиле.
Ne volim karanfile.
Шта је "нормалан мушкарац"? Па исто што и "нормална жена"... нешто што се разликује од особе до особе, неко ко неће правити (по нама) неразумљиве реакције, ко неће имати нама несхватљиве мане и комплексе и сл.
Зависи од степена "компликованости" и неке сопствене патологије... неки "нормални" људи су нормални већини, неки само малом броју оних особа са којима су компатибилни, а има и оних који нису нормални никоме.
da li mislite da kompleksne osobe zaista mnogo traze?
da li milsite da kompleksne, viseslojne osobe mnogo ocekuju, samim tim teze i budu zadovoljne?
sta sa logikom- daj sta das. ko joj pribegava?
istina ili mit?
ps. ovo nije sovinisticka tema, ovo je da se neke stvari blize pojasne, kako vama tako i nama![]()
mozzda se samo pitala dal je stvarno iskljuchila shporet, mislim, to mora da je potrajalo...
moze li mi neko definisati rec "normalno"....
i dobro, na kraju priče, šta je to "normalan muškarac"? može i obljašnjenje "nenormalnog"
eto ti izledas normalno zdrav![]()
DJe si to iso da suncas dupe ?
istina ili mit?
Da bi mi se svideo, muškarac mora da ima sve što ja nemam,
da je smiren, fleksibilan, da ima nešto u glavi.
Maja Nikolić, pevačica
zar nije normalan muskarac neko ko ce biti tu samo za vas? ne. neka bude tu i za sebe.i kome cete vi biti neko poseban?podrazumeva se, posebni smo jedno drugom ko ce sve pokusati da vas ucini srecnom? u okviru svojih mogucnosti, da zar normalan ne bi bio neko ko ce ciniti da ste vi posebne jer imate njega?to mi zvuci zesce egocentricno njega - nesto sto nijedna druga zena na ovom svetu nece imati... ovo jos vise, ne merim svog muskarca u odnosu na druge zene zar normalan nije neko ko ce biti tu, uz vas, bez obzira sta god se dogodi? pa sad....zavisi od toga sto se dogodi...ne bih ocekivala da bude uz mene ako se sapletem i naletim na tudj polni organ recimoi nece odustati od vas nikada? vidi odgovor na prethodno pitanje ko ce vas uciniti srecnom kad se ujutru probudite pored njega... i vidite ga... pored koga cete se osecati srecnom kad vas saceka posle posla i zagrli vas jako.. i ko ce pronaci jedno malo, tajno mesto u koje ce vas samo on ljubiti... neko sa kim cete se zajedno smejati... zajedno cutati... zajedno tugovati... zar normalan muskarac ne bi bio neko ko ce uciniti da se vas zivot racuna? moze da bude, samo manje idealizovano. ipak je zivot previse cupav i dlakav za toliko hmmm poetike ko ce biti svedok da ste postojali... i da ste bile savrsene... neko ko ce kvrcnuti casu i okrenuti turu za celu kafanu kad mu javite da cete dobiti bebu? vasu bebu... ko ce bilo gde moci da kaze: "ja imam zenu, najbolju na svetu!"... zar normalan nije neko ko ce i za 20 godina sa vama prosetati ulicom? ne mora da bude svedok mog postojanja, nemam tu potrebu, svesna sam da nisam savrsena te mi takva potvrda nije potrebna a nije ni pozeljna, otac nase dece svakako, bez cascavanja kafane to mi je onako bzvz, ovo ostalo da, svakako od koga nikada necete otici... i od koga nikada necete odustati... i za koga cete uvek biti tu... i koga cete ciniti posebnim...nikad ne reci nikad, poseban si sam sebi nema potrebe da maltretiras drugog da te cini takvim, dovoljno je da si svestan sopstvene vrednosti, onda ti nikakve potvrde nisu potrebne
ma da, ljudi, ajmo u realnost, zato je tema i otvorena. da se manemo serija i serijala, bajkica, "ziveli dugo i srecno.." varijanti, sanjarenja kao i bizarnosti, jeftinoce i samoobmanjivanja.
kad se kaze "normalan muskarac", da li se misli na realnu, zrelu, samosvesnu jedinku, otvorenu prema zivotu i svemu sto on donosi, otvorenu za ljude, za svakodnevicu, za napore, za istrajanja, za borbe posle posustajanja, za slabosti kojima zna i ne zna uzrok ali zna da se ophodi prema njima....jedinku otvorenih misli, jasnih zelja i iskristalisanih stavova...
ovo je covek za "svaki dan", kao udobni dzemper, ni pompezan ni upadljiv ali udoban, topao, onaj koji "legne" i prione i bude najcesci izbor...ovaj covek nije za bajkovita uzbudjenja, ali ume uzbudjenje da napravi u nebajkovitoj stvarnosti. itd.