НОР уз Гадафија!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Opštinski odbor Udruženja boraca NOR iz Doboja uputio pismo podrške ambasadi Libije, uz osudu „izdajica“ države

54407.jpg

DOBOJ - Predsedništvo Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata (SUBNOR) iz Doboja uputilo je juče pismo namere Ambasadi Libije u BiH, u kojem izražava žaljenje zbog velikog broja stradalih građana ove zemlje u borbama protiv „izdajnika svoga naroda i države“ i od „zapadnjačkog humanitarnog bombardovanja“.
Oni su poručili da stoje iza „poštenog naroda“, koji se ovih dana „bori protiv onih koji žele da ovladaju ne samo bogatstvom Libije već i ostalim zemljama širom sveta“.

И овим су се комунисти показали вољним да подрже пуковника Гадафија у Београду су били комунистички протести а нико се од српске опозиције није јавио да осуди напад на народ и пуковника:think:

Podržavam pravednu borbu libijskog naroda za slobodu a protiv američkih imperijalista i nacista ali kako nađoste te "borce NOR-a" poznate izdajnike svetske revolucije i internacionalnog komunističkog pokreta.Pravi Borci NOR-a su završili na Golom Otoku a ovi su ljudski otpad,prodane duše,američki dupelisci,adžuvani,kuroljubi i guzoljubi.

Podržavam pravednu borbu libijskog naroda za slobodu a protiv američkih imperijalista i nacista ali kako nađoste te "borce NOR-a" poznate izdajnike svetske revolucije i internacionalnog komunističkog pokreta.Pravi Borci NOR-a su završili na Golom Otoku a ovi su ljudski otpad,prodane duše,američki dupelisci,adžuvani,kuroljubi i guzoljubi.

То су они који су се борили за земљу а не они који су је издали те што описујеш су сада на власти!

Па нису ли партизане Титови борци??????Па и оне са орденима.

Када је настала Македонија 1991 .године па ви уопште не познајете историју јер је учите од 1991 године.То је твој велики проблем то сам ти написла давно
узми часове историје ја ти их нећу држати

IMPERIJALISTI DALJE RUKE OD LIBIJE!

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuje najave zapadnih imperijalista o mogućoj vojnoj intervenciji u Libiji. Takav čin bi predstavljao zločinačku agresiju, mešanje u unutrašnje stvari Libije i kršenje teritorijalnog intergiteta i suvereniteta te zemlje.

wp07ee26dd_0f.jpg

MELS.jpg

IMPERIJALISTI DALJE RUKE OD LIBIJE!

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najoštrije osuđuje najave zapadnih imperijalista o mogućoj vojnoj intervenciji u Libiji. Takav čin bi predstavljao zločinačku agresiju, mešanje u unutrašnje stvari Libije i kršenje teritorijalnog intergiteta i suvereniteta te zemlje.

wp07ee26dd_0f.jpg

MELS.jpg

Какве Југославије?

Зар то постоји?

Када је настала Македонија 1991 .године па ви уопште не познајете историју јер је учите од 1991 године.То је твој велики проблем то сам ти написла давно
узми часове историје ја ти их нећу држати

Ја чу можда и узети часове али ако је учитељ као ти онда тешко мени.А и ја сам теби нешто давно реко:Дај се определи једном за кога си јер овако испадаш смешна.Препрочитај се једном а не само глупости овде причаш.Једном кажеш да не признајеш Тита, али партизане да.Кажеш да си комуниста стаљиниста а волиш Путина. Свака тема и сваки пост су ти пуне глупости и контрадикторности.Никако не можеш да сфатиш твоје глупости.До јуче си пљувала по Тита и партизане а сад ми ту вадиш слике како борци НОВа дају подршку Гадафију.Е свашта......

Постоји и постоје темељи да се поновно направи нова Југославија= Србија,Српска ,Црна Гора још се преговара са Македонијом.
Југославија је била само оно, од Вардара до Триглава, све друго су бедни, а и болесни фалсификати.

Ја чу можда и узети часове али ако је учитељ као ти онда тешко мени.А и ја сам теби нешто давно реко:Дај се определи једном за кога си јер овако испадаш смешна.Препрочитај се једном а не само глупости овде причаш.Једном кажеш да не признајеш Тита, али партизане да.Кажеш да си комуниста стаљиниста а волиш Путина. Свака тема и сваки пост су ти пуне глупости и контрадикторности.Никако не можеш да сфатиш твоје глупости.До јуче си пљувала по Тита и партизане а сад ми ту вадиш слике како борци НОВа дају подршку Гадафију.Е свашта......

Никада ја нисам пљувала партизане а за Тита сам увек говорила да је капиталиста .И врати се на тему уз обавезно учење историје ПРЕ 1991 .ГОДИНЕ замисли и тада је постојао свет

Југославија је била само оно, од Вардара до Триглава, све друго су бедни, а и болесни фалсификати.

Док има последњег комунисте на овом свету има да постоји и Југославија ,заправо постоји јер ми живимо на Јужном Блакану и јужни смо словени
Југословени или Јужни словени свеједно је..

Back