NOLF 2 problem

Ne znam sta bi moglo da bude, ali bez govora dozivljaj uopste nije potpun jer dok ne cujes Magnusa Armstronga, komentare i razgovore likova neces znati sta si propustio. Sta da ti kazem osim popravi kako znas i uzivaj.

Ja imam isti problem. Daj, ako si provalio o cemu se radi, pusti odgovor. Ovako mi je s**t. Imao sam takav problem sa Freelancer-om, ali mi se posle podesavanja sound opcija sve resilo. Ovo izgleda ne reaguje.

Fora je u tome sto ne znam resenje, a nisam ni pokusavao da ga resim jer nemam te probleme ni sa NOLF-om ni sa FREELANCER-om, a inace igrice igram na WIN 98 tako da nikad nisam imao problema sa grafikom ili zvukom :mrgreen: :mrgreen:

Evo u cemu je problem. Zvuk u igri koristi neke drajvere koje mi (korisnici XP-a) nemamo instalirane. Da bi to sredili potrebno je instalirati patch 1.1 koji resava taj problem. Sad, fora je u tome sto sam juce trazio taj patch (ima oko 2-3 mb), ali ga nisam nasao jer su ga ocigledno povukli. Postoji samo patch 1.3 (oko 20 mb) koji popravlja neke bagove i dodaje opcije za multiplayer. Verovatno taj patch 1.3 resava i nas problem sa zvukom, ali sa mojom konekcijom to bi bilo oko 10 sati download-a. Ako imas bolju vezu probaj da skines i napisi da li radi. Ili probaj da nadjes patch 1.1, ali su male sanse.

Back