gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Ђокер Ноле се попео на кров кровова!!! 

Извор - Инстаграм

Извор - Инстаграм
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si me zajeb'o.Ђокер Ноле се попео на кров кровова!!!
Извор - Инстаграм
Оћеро ноле све птице!!!Kako si me zajeb'o.
Istrcim,sav radostan, i pogledam krov prazan.Nema ni ptica na njemu.
Samo je potvrdio to sto sam do sada mislio o njemu.Ђокер Ноле се попео на кров кровова!!!
Извор - Инстаграм
Ђокер Ноле се попео на кров кровова!!!
Извор - Инстаграм
Tu sam i dalje stojim iza svog stava, Novak je savršeni teniser ali je daleko od savršene osobe, ima on svoje slabosti a najveća mu je taj manjak obrazovanja i podložnost pseudonauci. Kao što ga celu karijeru hvalim za igru, tako ga i kritikujem za te gluposti, recimo imao bi već 25 GSa da nije godinu i po dana pokušavao da "energijom izleči" rame, a onda je otišao na operaciju i osvojio Wimbledon 6 meseci kasnije. Evo ga sad sa novom glupoštu, tom energetskom paricom na grudima, teška glupost naravno.Da i ja se pitam gde su oni sto su pljuvali Novaka sto se nije spricao![]()
Nadal je odigrao svoje, svaka mu čast što je i ovoliko izdržao.A šta ako Novak ne osvoji niti jedan grend slem do kraja godine, a Rafa se vrati za US open ili za početak nove sezone na Australijan openu i osvoji te turnire? Što bih ja voleo da se desi, mnogo su mi zanimljivi njihovi međusobni mečevi. Kraj utakmice je onda kada sudija odsvira kraj, a kraj će biti kada se bar Nadal povuče sa manjim brojem grend slemova u odnosu na Đokovića.
Ali Lebron igra na vrhunskom nivou sa 38 godina, produžila se granica do kada sportista može igrati na vrhunskom nivou.Nadal je odigrao svoje, svaka mu čast što je i ovoliko izdržao.
Možda Novak neće osvojiti još 3 GSa, ali Nadal definitivno neće osvojiti više ni jedan. To je to.
Moja procena ako ga zdravlje posluzi jos dve godine dominacije, jeste isrpljujuce ali on ima vrhunski odnos tezine i visine za taj sport iako ga mnogi prozivali sto je tako "mrsav", a i zbog nacina ishrane.Mogao je i Feđa da ekstra odigra Vimbldon sa 38, ali ne i Nadal. Ja sam potpuno siguran da Nadal više ne može da se vrati na vrh, video si kakvim je sve metodama pribegavao poslednjih godina, cedio je suvu drenovinu.
Novak može da dominira još godinu dana, a mogao bi da osvoji neki GS i 2025, ali godine su godine a tenis je mnogo iscrpljujući sport.
Osvojice sigurno barem 4 GS.Mogao je i Feđa da ekstra odigra Vimbldon sa 38, ali ne i Nadal. Ja sam potpuno siguran da Nadal više ne može da se vrati na vrh, video si kakvim je sve metodama pribegavao poslednjih godina, cedio je suvu drenovinu.
Novak može da dominira još godinu dana, a mogao bi da osvoji neki GS i 2025, ali godine su godine a tenis je mnogo iscrpljujući sport.
Ali Lebron igra na vrhunskom nivou sa 38 godina, produžila se granica do kada sportista može igrati na vrhunskom nivou.
Tako da ako se Rafa vrati na kraju ove i početkom sledeće sezone imaće 37 godina. Može da osvoji bar dva grend slema kao mu krene.
Sačekajmo da prođe bar ova sezona.Ne moze se porediti timski i individualni sport. Apsolutno ne.