Nole donirao sav prihod od australijen opena deci oboleloj od raka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-5a34b01cb17d2143a2d0e5866a631b60-V.jpg

Ovo je AI. Verovatno si nasla sliku na fejsbuku, koji je postao nepodnosljiv zbog laznih AI slika.

Жељко Бошковић Жак

1. фебруар у 22:57 ·
Novak Ðoković je celokupan iznos novčane nagrade sa Australijan opena 2026. godine odlučio da donira za podršku obolelima od raka, posebno mladima koji boluju od ove opake bolesti. I nije želeo da se oko svega toga velika pompa pravi vec da novac bude upotrebljen na najbolji i najhumaniji način. Moj duboki naklon i poštovanje ovom velikom čovekj i njegovom humankm gestu!

Tennis Reimagined

1. фебруар у 19:18 ·
Novak Djokovic Donates His Entire Australian Open 2026 Prize Money to Support Cancer Patients — A Powerful Act of Compassion Beyond the Court
Read more: https://zeriva.biz/.../novak-djokovic-donates-entire...
Novak Djokovic has once again shown that his greatness extends far beyond tennis. Following the Australian Open 2026, the Serbian champion announced that he will dedicate his entire tournament prize money to supporting cancer patients, with a special focus on helping young people battling the disease. Rather than making a symbolic gesture, Djokovic emphasized a thoughtful, structured approach to ensure the funds reach those who need them most — supporting treatment, recovery programs, and long-term care initiatives.
“This isn’t about headlines or handing over money for show,” Djokovic shared. “It’s about making sure help actually changes lives.”
In doing so, Djokovic turned victory into purpose — transforming prize money into hope, and reminding the world that true champions are measured not only by trophies, but by the lives they touch.

A kako bi proverio ako čovek to ne udara na sva zvona a nijedan medij ne obajvljuje?
Проверио сам ја, нетачно је.

Ни те вести уопште нема на каналу #aaportal.

(Мада и да има, свакако је измишљена)

Не знам коме је забавно тако нешто да пласира... Али има ги разних, што би рекли.

Poslednja izmena od moderatora:
Internet, uz pomoć AI, idealan za manipulacije.
Lično, imuna sam na 'senzacionalne vesti'. Danas se se sve sme i sve može.

Jedna strana targetira aktiviste neistomiššljenika, putem Interneta plasira 'verodostojne' fotografije'šireći 'istinu'.
Ovo se ne odnosi na Noleta i dilemu jeste il' nije, već na način kako se građani obaveštavaju i kakva je 'istina'.

Pitala sam AI i evo šta mi je odgovorio

"Vest da je Novak Đoković donirao sav prihod od Australijan opena deci oboleloj od raka nije tačna.

Prema dostupnim informacijama, Đoković jeste poznat po brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, ali konkretno u vezi sa Australijan openom — otkriveno je da je donirao milion dolara juniorskom teniskom programu Australijan opena, a ranije i 50.000 dolara Australiji nakon požara. Nema pouzdanih izvora koji potvrđuju da je sav svoj prihod od turnira usmerio deci oboleloj od raka.

Drugim rečima, Novak jeste veliki humanitarac, ali vest koju ste čuli je netačna i verovatno deo dezinformacija koje se povremeno šire o njegovim donacijama."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back