Mnogi ljudi koje poznajem ga imaju. I kažu da mu je najveća mana da touch slabo reaguje
veruj mi ja imam bangave prste koji zauzmu pola ekrana,ako nije jeftina kineska kopija onda ekran radi super,osetljiv je samo tako,listanje po meniju,kucanje poruka.....
Premisljam se izmedju S5230 i Nokije nzm nokija ima prednost zbog os-a ali samsung ima bolju kameru.
Neznam odakle ti to da samsung ima bolju kameru,samo zato sto pise 3.15mpx,neznaci da su slike dobre. Kad si u na dnevnom svetlu nesto i moze da se uradi,ali u zatvorenom prostoru pod sijalicom ili nocu ni ne pomisljaj,moj k700 od 0.3mpx je pravio bolje slike
Nokia je malo deblja,dok je samsung elegantno odradjen
......................................................................................
Dobro procitaj komentare drugih ljudi, i naravno vidi gde uzimas posto razlika u ceni kod jednog prodavca i drugog moze da bude i 20e,to zavisi od lokacije u gradu(skuplje placaju zakup prostora) a i od toga od koga uvoze (kina,kopija,kopija kopije ...)
Evo nekih komentara koji oslikavaju ono sto sam rekao za svaki
SAMSUNG S5230
-Ja sam zaista prezadovoljna, kupila sam ga juce, ne ocekujte nista preterano od njega, u smislu-ako ga uzimate da biste imali dobre slike-kupite fotoaparat, ako biste da gledate filmove-gledajte na dvd-u ili kompu.. za sve drugo-savrsen je. Zanimljiv i precizan (najbolji touch screen koji sam probala). Kod slikanja ima opciju da se namesti da slika tek kada se osoba nasmeje (detektor osmeha). Zadovoljna sam. Za ove pare - i previse dobar
-Utisci: DOBRO: lep dizajn, kvakitetno uradjen, strava funkcije za telefon ovog cenovnog ranga. --------------->>> LOSE: fotografije ocajne, i najgori telefoni prave bolje
-Na prvom mestu, kamera je izuzetno losa u uslovima nesavrsenog osvetljenja, i kao sto rece jedan drugar, kao da je 1,3 mp a ne 3,2 mp
NOKIA 5230
-Touch screen mu je fantastican, jako je osetljiv, odlicno reaguje na dodir, boje su zasicene, velicina ekrana je OK. Materijal od koga je izradjen ovaj telefon ne spada u najkvalitetnije na trzistu, da me neko ne razume pogresno, nema problema sa cvrstinom plastike, sve je dobro ukomponovano, ali se vidi da plastika nije najboljeg kvaliteta. Znaci ko hoce da kupi ovaj telefon, mora da nabavi i futrolu, jer ce se posle nekog vremena plastika sigurno oljustiti.
evo malo slika koje nisu prosle kroz filtere,photoshop i kameru od 20mpx
nokia
1 2 3 4 5 6
samsung
1 2 3 4 5 6 7