bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bejbica:Bruka!!!!
Nisam iz Beograda!Kod mene kosta 1000e;-)!Nemkec:Nije tacno 870e u BG imam link dokaz xexexexexexexe
Lep je al mu cena nije lepa!jomini:Baš nije lep. A i Nokia je...
Slazem se sa tvojim misljenjem sto posto.Meni se uz ovaj 8800 dopada i n90 i mislim da cu da ga kupim jer mi je cena malo pristupacnija.1000 e za telefon je ipak previse!*ABC*:Lep je al mu cena nije lepa!
Za puno manje para se moze kupiti puno bolji fon!!!
Naprimer NOKIA N90...
Ako ti se bas svidja 8800,sacekaj mesec dana puci ce mu cena bar 200 Eura!!!Jer je jaka konkurencija,a 8800 nema nista novo da ponudi!!!bejbica:I da imam ne dam im toliko, jer mislim da jedan telefon toliko ne vredi.Mogu mnogo pametnije stvari da se kupe za tu kintu.Bar ja tako mislim!
Novo ima samo da ponudi cenu i nista drugo cini mi se:-)!:razz:*ABC*:Ako ti se bas svidja 8800,sacekaj mesec dana puci ce mu cena bar 200 Eura!!!Jer je jaka konkurencija,a 8800 nema nista novo da ponudi!!!
Ma NOKIA prodaje ime!!!Nokie imaju najmanje inovacija,a najskuplje su.bejbica:Novo ima samo da ponudi cenu i nista drugo cini mi se:-)!:razz:
Klasika, ali meni se kod ovoga svidja optika samo:-) drugo nista:-)*ABC*:Ma NOKIA prodaje ime!!!Nokie imaju najmanje inovacija,a najskuplje su.
Dizajn je vrh!!!bejbica:Klasika, ali meni se kod ovoga svidja optika samo:-) drugo nista:-)
Uffff!Da!*ABC*:Dizajn je vrh!!!
Zasto brate????Telefon je vrh,samo je malo veci.Master_Chief:Ko kupi N90 zajebo se!
Kamera mu je ochajna...previshe para za ono shto dobijesh.*ABC*:Zasto brate????Telefon je vrh,samo je malo veci.
Pavkad NOKIA oce nabrzinu da napravi najjaci telefon na trzistu!Master_Chief:Kamera mu je ochajna...previshe para za ono shto dobijesh.
SE K750i ima bolju kameru od N90iako N90 koristi Carl Zeiss sochiva.
Koliko ja znam Carl Zeiss su jedna od boljih sociva na trzistu!Mozda je rezolucija kamere ocaj, a ne socivo!Master_Chief:Kamera mu je ochajna...previshe para za ono shto dobijesh.
SE K750i ima bolju kameru od N90iako N90 koristi Carl Zeiss sochiva.
Sam kvalitet sochiva je ok,ali ugradjen u telefon ta sochiva nishta ne valjaju,imam i dokaz slike slikane N90 i K750.bejbica:Koliko ja znam Carl Zeiss su jedna od boljih sociva na trzistu!Mozda je rezolucija kamere ocaj, a ne socivo!
Imam handycam koji ima Zeissova sochiva i odlicna su.Za telefone ne znam, posto nisam imala ni jedan sa njihovim socivima.Aj prikaci koju sliku da vidim kvalitet, ako ti nije problem.Master_Chief:Sam kvalitet sochiva je ok,ali ugradjen u telefon ta sochiva nishta ne valjaju,imam i dokaz slike slikane N90 i K750.