Nokia 6600 pomoc

srebro

Primećen član
Banovan
Poruka
681
1. Moja nova nokia 6600 je odjednom izgubila kontakt sa mrezom,a nema prijema ni kad ubacim drugu karticu.Softverski ili hardverski kvar?
2.Mogu li se negde kupiti novi oklopi posto sam stari malo udario i za koliko?
3.Da li bi mi neko mogao ukratko objasniti kako se podesavaju mms/gprs parametri za 064?
Hvala unapred.

srebro:
1. Moja nova nokia 6600 je odjednom izgubila kontakt sa mrezom,a nema prijema ni kad ubacim drugu karticu.Softverski ili hardverski kvar?
2.Mogu li se negde kupiti novi oklopi posto sam stari malo udario i za koliko?
3.Da li bi mi neko mogao ukratko objasniti kako se podesavaju mms/gprs parametri za 064?
Hvala unapred.

Lici mi na hardverski problem,a i napomenuo si ga malo udario,kod 6600 jedino sto ode je displey ostalo je sve OK,masku mozes da kupis u nekoj radnji sa jacom opremom ili u pancevu na pijacu,nije skupa al nije ni nesto dobra,a za MMS i GPRS pozoves call-centar i posalju ti parametre u vidu poruke.
Poz.

Kupio si kinesko 'Made by Nokia' djubre... Idi razbi nos onome ko ti je to prodao...

Mada, pre toga probaj da formatiras telefon... Moze da bude i softverski kvar (mada malo verovatno)...

Sto se maski tice, originalne neces nigde naci sem u Nokia Care Centru, a mislim da je najblizi onaj u Austriji. Usput, nije bas lako zameniti masku na N6600.

Oko parametara, ako si na prepaid-u, za MMS i GPRS koristi:

APN: mms
User name: mts
Password: 064
Authentication: Normal
Session mode: Permanent

A u advanced settings unesi:

Primary i Secondary Name Server: 0.0.0.0
Proxy server address: 172.017.085.131
Proxy port number: 8080

... ili poseti MTS-ov sajt...

Sto se post-paida tice, za MMS koristi isti APN, a za GPRS: gprsinternet

Incognito:
Kupio si kinesko 'Made by Nokia' djubre... Idi razbi nos onome ko ti je to prodao...

Mada, pre toga probaj da formatiras telefon... Moze da bude i softverski kvar (mada malo verovatno)...

Sto se maski tice, originalne neces nigde naci sem u Nokia Care Centru, a mislim da je najblizi onaj u Austriji. Usput, nije bas lako zameniti masku na N6600.

Oko parametara, ako si na prepaid-u, za MMS i GPRS koristi:

APN: mms
User name: mts
Password: 064
Authentication: Normal
Session mode: Permanent

A u advanced settings unesi:

Primary i Secondary Name Server: 0.0.0.0
Proxy server address: 172.017.085.131
Proxy port number: 8080

... ili poseti MTS-ov sajt...

Sto se post-paida tice, za MMS koristi isti APN, a za GPRS: gprsinternet
Ej znaš li ti Incognito,ili neko drugi,kako da zamenim masku na 6600 a da je ne oštetim.Ja pokušavam ali ne ide milom..Postoji li neko mesto koje treba stisnuti ili neki recept??

Back