NOKIA 6300 Centar poruke?

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Promenio sam telefon tacnije sa samsunga presao na Nokiu 6300 i sad kada sam stavio karticu sve je oke preihvatio je mrezu sve full. Mogu da me zovu mogu da zovem, ali poruke ne mogu da saljem. Pise centar poruke da podesim. Sta je to ? Da li neko zna? Poludecu koliko me nervira i stvarno je bzw.
Inace pise : Izaberite Centar poruke da sacuvate telefonski broj i naziv centra za razmenu poruka koji je potreban za slanje tekstualnih poruka, ovaj broj cete dobiti od provajdera servisa? Dobio sam samo poruku za multimedijalne poruke i tako ta sranja kao i svaki put u novom telefonu kada ubacim karticu. Sta je centar za poruke ja sam 063 sta da radim?:dash::dash::dash::confused:
 
Message centar bi trebao da je integrisan u svaku karticu i telefon bi trebao da ga odam pepozna prilikom paljenja telefona nakon što ubaciš novu karticu neznam zašto to kod tebe nije uspelo.
Anyways otiđi u podešavanja poruka i tu bi negde trebao da nađeš message center tj. centar poruke ,napravi novi message center sa brojem +38163100100
 

Back
Top