Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
T610 je malo brzi kao modem gprs i to je jedino sto ima bolje! Sve ostalo na njemu je njesra. Ako uporedis ekrane videces da je bolja slika na 3650 koji ima samo 4096 boja dok t610 ima 65000! 3650 ima memoriju 4mb+mmc16mb a mozes da stavis do 128mb, dok t610 ima 2-3mb kao i svi telefoni! t610 ti je obican telefon sa kamerom i ne bi ni trebao da se uporedjuje sa 3650! Slike 640x480, java, bluetooth, melodije wav ,RealOnePlayer za gledanje tv-a i slusanja radia uzivo, klijent e-mail ,web browser a ne wap koji je za decu evo ja ti ovo pisem sa telefona,programi Symbian koji su mnogo zesci nego java da slusas mp3, da gledas filmove divx , da ti telefon bude daljinski za bilo koji uredjaj koji imas u stanu...Imas hiljade i hiljade aplikacija i programa kao i za pc i mogucnosti su mu ogromne jedino sto ne moze da te brije i kuva kafu. I to ti je to! Sa t610 mozes da zoves,saljes sms i slikas neke bezvezne slicice.
E ljudi hvala vam na odgovoru!
Aj ako imate jos neki telefoncic koji je dosta dobar oko 300 evrica...
A ja se bas zagrejao za t610
Sad sam se predomislio, a kad uzimam 3650 sta jos da uzmem uz nju za ubacivalje tih raznih softwera, naravno ... da bude dobro... te stvarcice za koriscenje kao daljinski... cool stvar ... uzimam ga 99,9999%