"Nokautirala sam Vučića, on je krpa": Rada Trajković o povratku Srpske liste u kosovski parlament

„Разлог верификације мандата посланика Српске листе искључиво је тај што смо дошли до најновијих сазнања да Курти спрема паклени план освете српском народу на Косову и Метохији. Наиме, Куртијев план је био да места која су загарантована за представнике Српске листе попуни са оним Србима који подржавају Приштину и Куртија, а не Београд и српски народ на Косову и Метохији. Реч је о листама Рашића, Петковића и Раде Трајковић које су апсолутно минорне и за које је на последњим изборима на КиМ гласало између 0,17 и 0,05 одсто српског народа. Реч је о представницима политичких партија које су на нивоу статистичке грешке“, казао је Петковић.
Да би се спречио тај сценарио, извршена је техничка верификација мандата од стране посланика Српске листе, рекао је Петковић, напомињући да су ти посланици одмах напустили скупштину и неће се у њу враћати.
 
А јуче, на годишњицу почетка Колубарске битке, вођене против Аустрије и Угарске, довео је у Београд аустријског канцелара и Угра Орбана.
Lepo, da se podsete na katastrofu Nr 3, odmah posle onih pod Pšemislom i od Brusilova.
 
Pa de si bre @fobos11. Naravno da me nije bilo jer ja i ostali na forumu za razliku od tebe radimo. Naravno svi su provalili da botuješ 08h-15h na izmišljenom radnom mestu, da vređaš sve ljude kako su "retardi" a većeg retarda od jednog SNS-ovca nema,jer gde bi neko poput tebe mogao uopšte da bude zaposlen i čemu bi ti koristio ovom društvu.. 🤣

Budala radi. Pametan se uclani u SNS
 
Politikom treba da se bave ljudi koji su to studirali. Ili makar neke srodne fakultete.

Najbolje bi bilo da se bave samo oni koji nisu studirali, oni su najbolja opcija.

Evo recimo, neki pravnik nije ni malo pogodan da se bavi politikom, jer njega na fakultetu uče da su zakoni nešto što se poštuje, a to je u politici retko kad slučaj.

Ovi što nisu studirali su optimalni, ako zatreba neka diploma, nabaviće se neki mendžament kad dođu na funkciju.
 

Back
Top