Maks od crnog luka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.925
Njihov patriotizam je trajao 10 dana, što kaže Sanda.
Njihov patriotizam je trajao 10 dana, što kaže Sanda.
samo se nadajgde god su srpski radikali i srpski socijalisti, branili srpski narod, tu danas nema Srba
da, pa sta???
Pa šta? Ako radi u interesu Republike Kosovo, to znači radi protiv interesa Republike Srbije. Šta ti tu nije jasno?da, pa sta???
kao da kazes da je kuti adoljf odusevljan sto su srbi poslanici???? ha, ha, ha
hebemo bas na buljuke, free vazeljin
gde ce te biti...AV se skucio 1999g, o trosku srpskih poreskih obveznikasamo se nadaj
srbi su tamo gde su oduvek bili, i bicemo
to je da puknete od zavisti i zlobe. nikad bolje ulozene paregde ce te biti...AV se skucio 1999g, o trosku srpskih poreskih obveznika
Pa nista, samo ono “ ne dam Gazivode “.da, pa sta???
kao da kazes da je kuti adoljf odusevljan sto su srbi poslanici???? ha, ha, ha
hebemo bas na buljuke, free vazeljin
A jel, pa zašto si onda jeo krempite kako je Dos sve pokraoto je da puknete od zavisti i zlobe. nikad bolje ulozene pare
ja bih mu kupio i jahtu i heikopter, dok pisdite i cvrcite znaci da je AV ok
nekako previse branis AVto je da puknete od zavisti i zlobe. nikad bolje ulozene pare
ja bih mu kupio i jahtu i heikopter, dok pisdite i cvrcite znaci da je AV ok
Lepo, da se podsete na katastrofu Nr 3, odmah posle onih pod Pšemislom i od Brusilova.А јуче, на годишњицу почетка Колубарске битке, вођене против Аустрије и Угарске, довео је у Београд аустријског канцелара и Угра Орбана.
Kog napada Druga Srbija treba ga braniti, makar se odazivao i na AV.nekako previse branis AV
Hrrrrrkkkk....puuuuuuuuuuuuu!!!!Kog napada Druga Srbija treba ga braniti, makar se odazivao i na AV.
Da, da, samo vam je to i ostalo, da pljujete.Hrrrrrkkkk....puuuuuuuuuuuuu!!!!
Pa de si bre @fobos11. Naravno da me nije bilo jer ja i ostali na forumu za razliku od tebe radimo. Naravno svi su provalili da botuješ 08h-15h na izmišljenom radnom mestu, da vređaš sve ljude kako su "retardi" a većeg retarda od jednog SNS-ovca nema,jer gde bi neko poput tebe mogao uopšte da bude zaposlen i čemu bi ti koristio ovom društvu.. 🤣
Misliš na Trump Lake? Nerviranja bez, the Donald forever!Pa nista, samo ono “ ne dam Gazivode “.
Politikom treba da se bave ljudi koji su to studirali. Ili makar neke srodne fakultete.
koga je branio AV, taj je zavrsio pod zemljom, kao pokojnik ili kao izbeglicaKog napada Druga Srbija treba ga braniti, makar se odazivao i na AV.
kad vas hebe bez vazeljina i to skoro dve decenije, mora da ste mnogo piglu kad nemate za vazeljinnekako previse branis AV
I Vucic je siptar.rada siptarka