Novi poslanici Srpske liste upravo su položili zakletvu u kosovskom parlamentu, što praktično znači povratak Srba u prištinske institucije. Predsednica Evropskog pokreta Srba s Kosova i Metohije i predstavnica Građanske inicijative za slobodu, pravdu i opstanak Rada Trajković za Nova.rs kaže da su se poslanici sa Srpske liste vratili u parlament iz straha da ona ne dođe na njihovo mesto, te da je predsednik Aleksandar Vučić pred njom kapitulirao.
Nepunih dve nedelje nakon što su članovi Srpske liste napustili parlament i Vladu Kosova, a povedeni njihovim primerom gotovi svi Srbi napustili zvanične institucije, danas su novi poslanici iz redova Srpske liste bez najave došli u parlament i položili zakletvu.
Interesantno je da je u svim ovim dešavanjima u kosovski parlament igrom slučaja ušao i predstavnik Građanske inicijative za slobodu, povratak i opstanak Rade Trajković.
U izjavi za Nova.rs ona kroz smeh kaže:
“Pa toliko se smejem, evo gledam kako novi poslanici Srpske liste polažu zakletvu pred Aljbinom Kurtijem pognutih glava. Pa čim su čuli da bih ja mogla da uđem u parlament potrčali su da se vrate, da se to ne desi. Tako sam nokautirala ovog Vučića, on je potpuno poražen. Vučić je jedna obična krpa”, navodi Trajković .
Izvor:
https://nova.rs/vesti/politika/rada...ment-nokautirala-sam-vucica-on-je-jedna-krpa/
Pa ovo je fenomenalno. 🤣 Prezirem Radu Trajković, vrlo dobro se zna kakva je njena politika po pitanju Kosova i Metohije,ali SNS-ovci nemojte da nam ovde glumite "patriotizam" kada svi znamo da ste izdajnici srpskoga roda, da ste u stanju da prodate Srbiju i srpski narod za litar ulja,kilogram brašna, 100 g kafe i malo suhomesnatih proizvoda... Na vrhu liste je uvek aktuelni ukusni sendvič!
Vodite računa SNS-ovci sa tom suvom hranom, imaćete problema sa tvrdom stolicom,a sedenje na wc šolji će vam biti jako bolno iskustvo. Glasajte drugačije i pojedite za promenu nešto čorbasto.