Mislim i na 1996. i 1998. godinu. Glupo je uopće raspravljati o nogometu. Samo pogledaj na koliko europskih i svjetskih prvenstava smo se mi plasirali a na koliko vi i koliko puta smo mi prošli grupu a koliko vi od raspada SFRJ do danas. To je kao da ja pričam da niste vi mnogo bolji od nas u košarci nego samo malo. Brozović nema 34 godine nego 32 a Kovačić nema 32 godine nego 30. Modrić ima 39 godina. Zašto bi bio pad kada oni odu? Zar će Hrvati prestati igrati nogomet nakon njih? Šta ne postoje Martin Baturina, Petar Sučić, Luka Sučić?
slabo ce te od njih imati vajde kao od ovih. ono sto su bili MODRI BROZOVIC KOVACIC retko majka radja istovremeno , to je tri svetskog renomea i po meni spada u najbolji trio veznjaka u svetu ikada , eto u rpvih pet sigurno. niej preterivanje vec realnost. taj trio je doneo to sto ste imali. necu time zanemariti ucinak mandzuke koji je veliki, i narvano RAKITICA koji eto spada u onu trojku pa je to velika cetvorka srednjeg reda....
sa rakiticem modricem kovacicem brozovicem , nema zime... ali njihovo je proslo.
e sada vi se ko i svaki balkanci osilite pa mislite ocemo te rezultate stalno , ko da ste vi brazil nemacka il francuska ...
niste. nemate taj sistem kao sto mi tek nemamo. tu mnogo treba raditi.
kako god postovanje za ono sto su ocinili ovi vasi velikani i naklon do poda.
realnost je realnost. ok u fudbalu ste bolji. repreyentativnom, a klupskom , treba jos mleka da pijete da biste kao brend bili blizu beogradskim blizancima...
dinamo je bez obzira na kvalitet lakrdija po pitnaju svega ostalog.... i niakda nece biti to sto je bila crvena zvezda recimo - PRVAK EVROPE,PRVAK SVETA,
NIKADA
partizan je bio kako vi volite da kazete DOPRVAK evrope , davno , pre davno ali je bio...
srbija je zemlaj kosarke, vaterpola, odbojke, TENISA , (muski i zenske u svim tim sportovima su osvajali visine) dok ste vi u tome daleko iza osim u vaterpolu gde ste dosta blizu ali ipak se zna ko je bolji.
zauvek ce te progoniti cinjenica da je je dan SRBIN djokovic najbolji kada u istoriji najplacneijeg individualnog sporta...
da je JOKIC TRI PUTA BIO mvp nba lige medju svim onim crncima!
srbin bajo moj ....
srbin djokovic srbin jokic srbin tesla srbin pupin srbin andric nobelovac
leb te ebo, dovoljno za vjeciti kompleks pucanstva u njihovoj lijepoj demorkacijiskoj drzavici....