Nogo preti smrću Vučiću i Brnabićevoj

Ali ove interpretacije "preti smrću" :roll: Dakle, ja kada bih pomenuo da mi ne bi bilo žao kada bi Vučić crk'o sutra, i to bi isto neka stoka iz policije ili tužilaštva mogla da protumači kao pretnju... Najgore je što su ljudi već hapšeni zbog takvih gluposti, mada je svima jasno kakvo je ovo vreme i da moraju da budu oprezni šta i gde pišu ili govore...

Ali ove interpretacije "preti smrću" :roll: Dakle, ja kada bih pomenuo da mi ne bi bilo žao kada bi Vučić crk'o sutra, i to bi isto neka stoka iz policije ili tužilaštva mogla da protumači kao pretnju... Najgore je što su ljudi već hapšeni zbog takvih gluposti, mada je svima jasno kakvo je ovo vreme i da moraju da budu oprezni šta i gde pišu ili govore...

On je poslanik, ne mogu tek tako da ga tuže. Ali, mogu štošta drugo.

Da li sns čovek ima dozvolu da proziva "brata", kumove, Malog i da pominje kombinacije?

Пошто Шешељ више не може да буде главна дворска будала, имамо нове кандидате који су спремни да обрукају сами себе, и тиме омогуће да помислимо да су на власти уредни и културни политичари - што никако није случај.

Da li sns čovek ima dozvolu da proziva "brata", kumove, Malog i da pominje kombinacije?

AV,brat mu,kum,Mali i ekipa su legalizovali sopstveni kriminal i javno ga predstavili građanima Srbije,što se dešava prvi put u našoj istoriji.Čuvena je Vučićeva rečenica novinarima : "Kud baš za teku lupi" ,nakon afere Vulvinova tetka.Tako da,kada ih optuži neko poput Nogonje,narod će da kaže : " Šta hoće ovaj?Pustite nam predsednika na miru.Neka radi sovj posao.Normalno je da stekne kuću sa vinskim podrumom za par godina na vlasti.I tito je im'o voz,pa nam bilo fino..."

Pa da ,malo brata ,malo kumove i onda lupi kako će ih i vešati na Terazijama i eto ti sutra raja po Srbiji masovno čita i guta "Ljotićevski fašisti prete smrću predsedniku,udaraju mu na familiju oće sve da gi potepaju ,krvi do kolena ..."

Пошто Шешељ више не може да буде главна дворска будала, имамо нове кандидате који су спремни да обрукају сами себе, и тиме омогуће да помислимо да су на власти уредни и културни политичари - што никако није случај.

Moguce da ste u pravu.

Milion imigranata bi potpuno promenilo
etničku sliku Srbije.
To pravo narod nije dao nijednom političaru.

Viuktor Orban je 'ladno odbio da ih prima,
sa obrazloženjem da mu narod nije dao mandat da menja
etničku strukturu.
Na pretnje izbacivanjem, podneo zahtev za izlazak
koji se aktivira ako ucene ne prestanu.

Još mu nisu odgovorili...

A o pomoći koju dobijaju i koja je veća
nego nakndsa srpskim trudnuicama
je moralno dno dna.

etničku sliku Srbije.

etnučku strukturu.

Ko zna, možda tako nešto jedino može da nas spasi od Vučića i njegovog režima. Jer, ni sto hiljada poluljudi u cugu ne može da prođe neprimećeno, a kamoli milion njih. To je nešto što bode oči i veoma brzo pravi i praktične posledice, pa može i da bude okidač za sveopšti revolt.

:think:

A mozda je i sam "ogoljeni car" , licno , preuzeo tu "casnu ulogu"...?

Обукли су свилена одела, ошишали се, поткресали браде и бркове али мудрост стекли нису. Дебили из Двери. Само додатно компромитују ионако блатњаву опозицију. Вучићеве корисне будале.

Neki dan pricam sa tipom, Ceh poreklom, bio nekom na svadbi u Srbiji (BG) i kaze da je tih vanzemaljaca pun centar grada, vidjao je i kolone sa strane autoputa .... pokusao je on to da fino upakuje, ali stekao sam utisak da mu se zgadilo.

Eto vi mozete da prokomentarisete iz prve ruke (zivite tu) kakva je situacija sada i kakva bi mogla da bude ako je istina sto prica ovaj politicar.

Neki dan pricam sa tipom, Ceh poreklom, bio nekom na svadbi u Srbiji (BG) i kaze da je tih vanzemaljaca pun centar grada, vidjao je i kolone sa strane autoputa .... pokusao je on to da fino upakuje, ali stekao sam utisak da mu se zgadilo.

Eto vi mozete da prokomentarisete iz prve ruke (zivite tu) kakva je situacija sada i kakva bi mogla da bude ako je istina sto prica ovaj politicar.

То су старе информације из 2015. и 2016. када их је стварно било пуно око железничке станице и економског факултета. Онај период када је био врхунац мигрантске кризе. Данас их нема толико, заправо једва их и виђам.

То су старе информације из 2015. и 2016. када их је стварно било пуно око железничке станице и економског факултета. Онај период када је био врхунац мигрантске кризе. Данас их нема толико, заправо једва их и виђам.

Covek kaze da je bio letos, a i jedan drugi mi je isto rekao da ih je dosta video u Bg i uz put u Srb na putovanju za Zg.
Tema nije ni malo naivna, budu li ih vracali u Srb i ako Bg pocne da lici na Pariz, gradjanski rat je neminovan.
S’obzirom da imate kretene u Skupstini, od njih je sve za ocekivati, najgore podrazumeva se.

etničku sliku Srbije.

etničku strukturu.

A o pomoći koju dobijaju i koja je veća
nego nakndsa srpskim trudnuicama
je moralno dno dna.

Милион миграната би био парастос за Србију. Јер то не би дуго остао милион...

Covek kaze da je bio letos, a i jedan drugi mi je isto rekao da ih je dosta video u Bg i uz put u Srb na putovanju za Zg.
Tema nije ni malo naivna, budu li ih vracali u Srb i ako Bg pocne da lici na Pariz, gradjanski rat je neminovan.
S’obzirom da imate kretene u Skupstini, od njih je sve za ocekivati, najgore podrazumeva se.

Ма нема њих овде, не знам шта је тај гледао. Можда је нека група баш налетела у том моменту па је стекао тај утисак. Тих неколико хиљада миграната у Србији су смештени по колективним центрима, не бораве на градским улицама. А и када су били на улици нису правили никакве проблеме, серу људи. Шта сам пута ноћу пролазио кроз Пицин парк где су се улогорили и ништа ми се није десило.

А у те приче о милион миграната у Србији не верујем ни мало. Да су бар рекли 100 хиљада па и да размотрим, овако је просто превелика бројка, нису ни у Европи будале, овде би рат почео, као што рече, да то ураде.. а не сумњам да могу.

Back