KninGrad
Domaćin
- Poruka
- 3.793
Pa imas koliko zelis kada je nosio vesalaDaj mi link ko poziva na linč?

Pa imas koliko zelis kada je nosio vesalaDaj mi link ko poziva na linč?
I šta ti govori to što nije priveden?Da radi za vlast.Pa imas koliko zelis kada je nosio vesala![]()
Tolerancija u Srbiji je na zavidnom nivou.I šta ti govori to što nije priveden?Da radi za vlast.
Говори да је безопасан и да скреће пажњу са битних ствари.I šta ti govori to što nije priveden?Da radi za vlast.
Kad je tako lepo ovde što se ne vratiš nego nama soliš pamet sa trulog zapada.Tolerancija u Srbiji je na zavidnom nivou.
Pa ko kaze da se necu vratiti. Ako ovako nastavi sigurno da cu se vratiti.Kad je tako lepo ovde što se ne vratiš nego nama soliš pamet sa trulog zapada.
Lažeš ko vučić.Pa ko kaze da se necu vratiti. Ako ovako nastavi sigurno da cu se vratiti.![]()
Ps da mi rodni grad nije okupiran, nikada drzavu nebi ni napustioKad je tako lepo ovde što se ne vratiš nego nama soliš pamet sa trulog zapada.
A šta njemu znači normalna država kad je on nenormalan¿¡Srbija je normalna drzava. Mozda tebi nije tako ali vecini jeste.
Ja sam naocitiji a i kuvac imam najveci na celom fovumu! Koja mene proba tesko je se otkacim!Priznaj da mu zavidiš što je naočit čovek.
Poštujem samopohvalu ali moram da te sa žaljem izvestim da nisi ni u prvih 100 Dvorane besmrtnih dorabotnjika Krstarice.Ja sam naocitiji a i kuvac imam najveci na celom fovumu! Koja mene proba tesko je se otkacim!
možda jeste ali to je zato što je ta većina maloumna,zla,jadna i bedna.tako da,logično da je ZA NJIH TAKVE ova ''država''-normalna.ništa čudnogaSrbija je normalna drzava. Mozda tebi nije tako ali vecini jeste.
Auu blago onome ko je tebe naucio da tako razmisljasmožda jeste ali to je zato što je ta većina maloumna,zla,jadna i bedna.tako da,logično da je ZA NJIH TAKVE ova ''država''-normalna.ništa čudnoga
to je činjenicaAuu blago onome ko je tebe naucio da tako razmisljas![]()
Vnogo rešio da sazove nekakvu kao narodnu skupštinu i da izabere vladu sa sobom na čelu i da slavodobitno zavlada mesnom zajednicom.Мислим да нисам пратио ову тему. А има 17 страница.
Каква је ситуација са тим 20. јуном?
Не могу да читам свих 17 страница. Молим неког доброг човека и форумаша да ми преприча.
Hercegovac u krugu dvojke...
Ukratko: ciganjska opozicija se samozadovoljava slobodnijim snovima čije detalje ne bih iznosio a odnose se na pljačku Srbije posle 2000-te, naročito 2003-će.Мислим да нисам пратио ову тему. А има 17 страница.
Каква је ситуација са тим 20. јуном?
Не могу да читам свих 17 страница. Молим неког доброг човека и форумаша да ми преприча.
Кад год видим ову застрашујућу тему учини ми се да пише да тај ку д'ета припрема наш Ноло а не ваш Ного.
mada Singidunumovaca odavno nema, ova zapadnobalkanska gologuzija dolaskom u BeGe odmah zna kako ekonomika funkcioniše i šta je čije dok lapajuHercegovac u krugu dvojke...