vanjavictoria@sbb.co.yu
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
Moj sin je pre nekoliko dana napunio 11 godina,ali još uvek moram noću da ga dižem da mokri i pri tom ne mogu da ga probudim . Ako ga ne dignem iz kreveta posle nekog vremena on se upiški,a da pri tom uopšte nije svestan da se upiškio. Vrlo je interesantno da kada je na rekreativnoj nastavi sa školom on se ne upiški,a kada dođe kući on po starom .veliki mi je problem što vrlo često ustane iz kreveta i šeta po kući totalno nesvestan šta radi. Sutradan kada mu kažem da je šetao po stanu ,on se ničega ne seća.Raspitivala sam se gde da ga vodim da se rešimo ovog problema , ali bi mi mnogo pomoglo ako bi mi Dr. napisala šta da radim i gde da ga vodim.NJegova doktorka do skoro je govorila da će to samo da se reši , ali sada mi je dala upute za urologa i neurologa.Najviše me plaši ovo njegovo šetanje-mesečarenje po kući (stanujemo na 8 spratu), zato noću spuštam sve roletne u sobi.Stupila sam skoro sa jednom ordinacijom u kontakt i oni bi mu dali mali aparatić koji ispušta zvukove i budi ga u određeno vreme , dok bi iz druge ordinacije dobio lek koji bi mu vremenom pomogao tako što ne bi više tako čvrsto spavao ,pa bi sam ustajao da piški.Šta da radim?