Noćni vukovi - patriote i vernici

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.497
MOSKVA, 7. oktobra 2014. (Beta-AFP) - Članovi najvećeg ruskog kluba motociklista "Noćni vukovi" izjavili su da voze motore ne samo zbog ljubavi prema tom vozilu, već prvenstveno zbog ljubavi prema otadžbini i odbijaju da ih zovu bajkerima.

"Naše vrednosti su vrlo jednostavne. Volimo svoju zemlju, vernici smo i ne drogiramo se", izjavio je Aleksandar Benjučič, potpredsednik kluba, za čije članove ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su mu kao "braća".

"Noćni vukovi", prepoznatljivi po velikim motorima, kategorično odbijaju da ih zovu bajkerima kao njihove američke kolege "Andjele pakla".

"Bajkeri žive asocijalnim životom koji se sastoji od alkohola, razbijanja čaša i flaša, a kada nisu zadovoljni, onda nekog i prebiju", rekao je Benjučič, koji je član kluba više od 20 godina.

Prema njegovim rečima, bajkeri sebe smatraju superiornijim u društvu i gaje kult nasilja. "Mi nemamo takvu filozofiju, a nasilje koristimo kada smo na to primorani", dodao je Benjučič.

Klub je osnovan 1989. godine neposredno pred raspad Sovjetskog Saveza. "Noćni vukovi" imaju članove po celoj Rusiji i bivšim sovjetskim republikama.

Iako ne žele da otkriju broj članova, jedan od njih, predsednik Čečenije Ramzan Kadirov, rekao je da ih ima više od 5.000.

Njihov vodja, koga zovu "hirurg", impozantni bradonja visok skoro dva metra, često ima počasno mesto na paradama i vozi pored Putina koji stalno hvali njegov patriotizam.

"Smatramo da smo deo ruske vojske", rekao je Frans presu "hirurg".

Na njihovom amblemu je vuk u plamenu usred punog Mesecu s natpisom "Rusija je tamo gde smo mi".

http://forum.krstarica.com/showthread.php/703981-Noćni-vukovi-patriote-i-vernici

http://www.beta.rs/?tip=article&kategorija=zabava&ida=3133092&id=&ime=

-
-------------------------------------------------------
-
Mogu samo da zamislim koliko je cestit kad mu je nadimak "hirurg" :hahaha:

Sve je to ex KGB........

Poslednja izmena od moderatora:
Dve vucine, od kojih se tresu gace NATU:

nikolic%20nocni%20vuk.jpg

MOSKVA, 7. oktobra 2014. (Beta-AFP) - Članovi najvećeg ruskog kluba motociklista "Noćni vukovi" izjavili su da voze motore ne samo zbog ljubavi prema tom vozilu, već prvenstveno zbog ljubavi prema otadžbini i odbijaju da ih zovu bajkerima.

"Naše vrednosti su vrlo jednostavne. Volimo svoju zemlju, vernici smo i ne drogiramo se", izjavio je Aleksandar Benjučič, potpredsednik kluba, za čije članove ruski predsednik Vladimir Putin kaže da su mu kao "braća".

"Noćni vukovi", prepoznatljivi po velikim motorima, kategorično odbijaju da ih zovu bajkerima kao njihove američke kolege "Andjele pakla".

"Bajkeri žive asocijalnim životom koji se sastoji od alkohola, razbijanja čaša i flaša, a kada nisu zadovoljni, onda nekog i prebiju", rekao je Benjučič, koji je član kluba više od 20 godina.

Prema njegovim rečima, bajkeri sebe smatraju superiornijim u društvu i gaje kult nasilja. "Mi nemamo takvu filozofiju, a nasilje koristimo kada smo na to primorani", dodao je Benjučič.

Klub je osnovan 1989. godine neposredno pred raspad Sovjetskog Saveza. "Noćni vukovi" imaju članove po celoj Rusiji i bivšim sovjetskim republikama.

Iako ne žele da otkriju broj članova, jedan od njih, predsednik Čečenije Ramzan Kadirov, rekao je da ih ima više od 5.000.

Njihov vodja, koga zovu "hirurg", impozantni bradonja visok skoro dva metra, često ima počasno mesto na paradama i vozi pored Putina koji stalno hvali njegov patriotizam.

Na njihovom amblemu je vuk u plamenu usred punog Mesecu s natpisom "Rusija je tamo gde smo mi".

http://forum.krstarica.com/showthread.php/703981-Noćni-vukovi-patriote-i-vernici

-
-

Sve je to ex KGB........

Само ти "замишљај"...

Но, надимак "хирург" му је од изворног занимања - стоматолог - хирург.

-
-

Sve je to ex KGB........
Путин од бајкера прави своју Преторијанску гарду јер се у Русији спремају велики немири.
Међутим, онај Рус са петокраком спичкао је и Хитлера и његове тенкове, па ће и бајкере на државној коки пардон на државним јаслама.

Uopće ne prljam, navodim brutalne činjenice, koje *******e bole za popizdit - ali šta ću im ja, da ih pustim da žive u zemlji Dembeliji?

E, neću. :lol:
Mrzi me da prevodim to sad...poenta je bila da su tim činom želeli da prikazu dogadjaje u Ukrajini...
Samo izvrces i napadas nase vernike..eh..Hrvati, Hrvati...ko vas ne zna..moze vam i verovati:lol:
Ako ja učitam Vučićevu sliku i kukasti krst pored - očigledno želim da napravim neko poredjenje...to ne znači da sam ja nacista, vec on...

сплитска торцида је позната широм европе по прављењу кукастих "крстова" својим телима широм европских фудбалских стадиона, не може их нико надмашити у нацизму, прави хрватски домољуби који знају да им је нацизам дао државу 1941. и цене нацисте ради тога, не глуме као чкепице пардон гумице

сплитска торцида је позната широм европе по прављењу кукастих "крстова" својим телима широм европских фудбалских стадиона, не може их нико надмашити у нацизму, прави хрватски домољуби који знају да им је нацизам дао државу 1941. и цене нацисте ради тога, не глуме као чкепице пардон гумице

Tako je, dakle, ovi su nacisti:

ponovno-nas-sramote-ustaski-simbol-na-kosevu-504x335-20070834-20101019004313-25888.jpg

Ali ovi nisu:

1407597469_putinskie-baykery-v-sevastopole-vylozhili-gigantskuyu-svastiku-video.jpg

:zblesav:

Bajkerska kultura i jest inicijalno američka.

A to da su nacisti - pa jesu li to oni na ovoj slici, ili misliš da sam to ja i moja vojska klonova?

1407597469_putinskie-baykery-v-sevastopole-vylozhili-gigantskuyu-svastiku-video.jpg

Objasnjeno ti je iznad...mrzi me da se ponavljam...lopov misli da su svi drugi takodje lopovi i da ce ga pokrasti...Hrvati misle da su svi drugi ljudi kao i oni...itd.
Ne znas sta ces, pa smaras...priznaj lepo da ti se ljudi svidjaju, niko ti nece ovde glavu odseci...
Malo cemo te zezati i nista strašno...

Poslednja izmena:

Back