Sebastian6
Iskusan
- Poruka
- 5.631
Ako ne može muškarac da izdominira penisom ne treba ni da je davi jbtAu, a ja mislio ti neki laf "širokijeh" shvatanja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne može muškarac da izdominira penisom ne treba ni da je davi jbtAu, a ja mislio ti neki laf "širokijeh" shvatanja
Mora tako?Samo siguran seks - partnerka mora da bude vezana za krevet kako ne bi pala i povredila se
Ne kapiraš, bre, znači nemaš taj poriv u sebi.. drugim rečima, vanila si .. Klasičan ljubavnik .Ako ne može muškarac da izdominira penisom ne treba ni da je davi jbt
Šta je sigurno je sigurno - bezbednost na prvom mestu.Mora tako?
Imamo net.Pa vi u manastiru svasta znate
a jel imate i manastiirke?Imamo net.
101%Ne kapiraš, bre, znači nemaš taj poriv u sebi.. drugim rečima, vanila si .. Klasičan ljubavnik .
Kakve boleštine!Šta je sigurno je sigurno - bezbednost na prvom mestu.
Nekada i ja budem vezan radi sopstvene sigurnosti
bukvy vanila u 2024toj.Ma kakav 'strasan' trend, to je vec vanila.
Ako ne može muškarac da izdominira penisom ne treba ni da je davi jbt
Pogledajte prilog 1605229
Ne davi je da umre coveče, sve ima meru i mera se odredi dobrom komunikacijom...pritisak šakom na bocnoj strani vrata npr...polude na to
sa onim što imam na sebi slabo se uklapam u klasikuNe kapiraš, bre, znači nemaš taj poriv u sebi.. drugim rečima, vanila si .. Klasičan ljubavnik .
triler u manastirusamo te pratim
već par godina se uzdržavam da je prijavim parohutriler u manastiru
pa i vrat joj lep , umesto da je vuče za kosu , sad će sa je daviPa i lepse joj stoji skracena.
ahm i time da učiniš dobro delo , msm parohuveć par godina se uzdržavam da je prijavim parohu
nista posebno, bez uvrede.Moj slučaj:
- Otišao kod dame noći na tajlandsku masažu. Ležim go na podu, a ona me u seksi najlonkicama gazi.
- Hoćeš da te davim? - upita me.
- Kako da me daviš? - iznenadih se pitanjem.
Levom nogom mi nagazi genitalije, a prstima desne noge mi poče pritiskati vrat. Ubrzo obilno svrših.
Neka je hiljadu puta bilo perverzno, ali bilo je OK.
Nemojte tako,...ukinuće mi net.već par godina se uzdržavam da je prijavim parohu
Sačekaću još malo da se ispucaš, ali samo još malo!Nemojte tako,...ukinuće mi net.
"Svaka vaša manastirska želja je za mene zapovest".
Uh jbt ionako me polomi svu okreće me prebacuje jos treba dame davi