"Noćna dama" razotkriva "strašan" seksualni trend koji se pojavljuje među mladima

Ne bih rekla da je u pitanju trend. Mislim, ko to radi iz trenda je blesav 😀. Nego ovo: Neko voli da bude hunter a neko prey. U tom kontekstu se ovo odvija, a ne ono palo na pamet nekoga da drugog davi 😁
Zapravo je druga stvar u pitanju: pojedine zene uzivaju da budu davljene do ivice da potpuno izgube dah u momentu dok dozivljavaju orgazam. Jer tada prostruji adrenalin ludački, što orgazam čini ultra jakim.
Dakle čista fiziološka stvar.
Ovo je bilo ekstremno popularno pre nekih 20-tak godina, i dovelo je do par smrtnih slučajeva usled davljenja.

Zapravo je druga stvar u pitanju: pojedine zene uzivaju da budu davljene do ivice da potpuno izgube dah u momentu dok dozivljavaju orgazam. Jer tada prostruji adrenalin ludački, što orgazam čini ultra jakim.
Dakle čista fiziološka stvar.
Ovo je bilo ekstremno popularno pre nekih 20-tak godina, i dovelo je do par smrtnih slučajeva usled davljenja.

Pa ne znači da ono što sam ja napisala nije takođe tačno 😀. Pitaš se zašto svršava? Pa iz glave ide to da je uhvaćena na milost i nemilost 😀, to je ta mentalna uloga, to je ono što pali, ako to nekoga ne loži onda će mu opaliti šamarčinu 😁

Extremni slučajevi su extremni, to da ne može da diše.. ali sasvim je dovoljno da se zavrti u glavi i mentalno uzbuđenje potpune submisije 😀.

Pa ne znači da ono što sam ja napisala nije takođe tačno 😀. Pitaš se zašto svršava? Pa iz glave ide to da je uhvaćena na milost i nemilost 😀, to je ta mentalna uloga, to je ono što pali, ako to nekoga ne loži onda će mu opaliti šamarčinu 😁

Extremni slučajevi su extremni, to da ne može da diše.. ali sasvim je dovoljno da se zavrti u glavi i mentalno uzbuđenje potpune submisije 😀.

Ranije, dok je to bas bio trend, imao sam iskustvo sa par njih koje su bas volele da odu do kraja, bas ovako kako sam opisao, da ih pukne adrenalin da se, zamalo, onesveste.
Da sam im merio puls, bio bi 300 :D

I meni deluje da je sve češće i češće u današnje vreme - ne znam za ranije, nekoliko mojih partnerki je imalo ovu fantaziju praćenu sa još dosta toga.
Naravno pod "davljenjem" je bilo samo blago obuhvatiti vrat šakom dok ona ne dođe u neko stanje high-a.
Dok se ne oseti uhvaćenom i da nema da mrda 😀

Back