Noćenje u Nišu 800 evra. Cene skočile pred planirani studentski protest

Bojim se da ako profani dobiju pare, zaboraviće se
na sve ostale zahteve.
Неће,не бој се.
На твоју велику Жалост неће променити Мишљење око неких Пара на које ти је зинуло дупе.
Протести ће трају онолико дуго док ти непоменика на поставимо на коњића,као на дивЉЕМ Западу :lol:

...i to će regulisati nekim zakonom, tako da uvek budu na konju...
Naravno, to njih samo i interesuje.

Pogledas rang listu svetskih univerziteta na ARWU pa vidis da je prosle godine Beogradski univerzitet pao u grupi za sto pozicija, ove godine ce dodatno da ljuljne. I onda na "uspesan" rad trazis da ti se povecaju plate na grbaci studenata.
Ako posle pregovora sa vladom na kraju odustanu od blokade pod obrazlozenjem da su zahtervi uglavnom ispunjeni i da zbog navodne brige za studentima (da ne izgube godinu) prekidaju blokadu iako nisu najsrecniji onda je sve jasno - to su par exelans g.o.v.n.a. Sto iz mog iskustva sa profesorima na BU i jeste davno dokazana cinjenica.

Неће,не бој се.
На твоју велику Жалост неће променити Мишљење око неких Пара на које ти је зинуло дупе.
Протести ће трају онолико дуго док ти непоменика на поставимо на коњића,као на дивЉЕМ Западу :lol:

On je i sada na konju, vi pešačite.

Necu da vas pustim da blatite Nislije zbog hotelskih i hostelskih jajara..

Prvo zasto necu , jer imam iskustva jer sam povezan sa takmicenjima srednjoskolaca, ili i drugih grupa, pa znam kad se izabere neki grad, ma koliko bio mali ili veliki , desava se jajarizam SRBA , a ne NISL:IJA ...
Dakle Cuprija, Paracin , Prahovo , navodim gradove gde su ljudi sasvim pristojuni , ali njihove prigradske ili gradske jajare nisu, a jajare su te koje izdaju smestaj...

Dakle vecina njih se izbacuje na booking com, ali niko od njih ne postuje rezervaciju , nisu uopste poslovni , dakle klasicni Srbi , jajare....
Na to sam upozorio roditelje kad su bila deca u pitanju , i pola pola, pola ih je popucalo na tim rezervacijama pa su morali da se snalaze u krugu 100 km , srecom te sam im savetovao sta da rade...

U okolini Nisa na sever nemate bas neki izbor, imate Bosfor hotel turskog vlasnika, ali to nema veze, koji je na autoputu i to 26km pre Nisa, sa dosta lokalnih buseva jer je to ustvari Aleksinac i to je najbolji savet...
Sve ostalo je dalje za jos 10 20 km...i morate se zavlaciti vise ka Sokobanji...sto nije lose, kao dozivljaj , jezero Bovan, ali nije laganica..

Juzno od Nisa ka Niskoj banji , osim u Nisu , a ima i u Nisu puno tih izdavanja na dan , nisu toliko skuplja kao u BG, ima i Niska banja..., pre nisa ima Nais, ali nisam siguran da li radi...

Ali to su SRPSKE jajare, a ne Niske jajare...
Npr mnoge od tih jajara su iz posebnih sela , tu rodjene, pa je tamo takva klima vaspitanja, tacno se zna medju ziteljima tog kraja, i onda su razvili takav nacin ponasanja koji im je doneo da imaju stanove po BG i po Nisu po 5,6 na obe strane...
Ali ih to nije ucinilo boljim ljudima..

Ali kazem takvi su po celoj Srbiji , Srpski mentalitet, a ne Niski...

Неће,не бој се.
samo studenti kazu: nas politika ne zanima. i da vucic da ostavku, mi cemo da nastavimo da pumpamo dok se sistem ne promeni

(a da ih pitas sta je sistem nemaju pojma)

Možda je ovo dobar način za razvoj Srbije.
Apartmani bi bili popunjeni, kafane bi radile
a USAID i NED neka plaćaju dok ih ne ukinu.
pazi Niš je super grad za meraklije starog i novog kova

za tradicionalne ljubitelje gurmanluka u vidu mesišta
ali i za moderne ljubitelje gurmanluka u vidu kanabisa

to znate košta i ja eto pozdravljam ugostiteljsku predusretljivost

Naravno, to njih samo i interesuje.

Pogledas rang listu svetskih univerziteta na ARWU pa vidis da je prosle godine Beogradski univerzitet pao u grupi za sto pozicija, ove godine ce dodatno da ljuljne. I onda na "uspesan" rad trazis da ti se povecaju plate na grbaci studenata.
Ako posle pregovora sa vladom na kraju odustanu od blokade pod obrazlozenjem da su zahtervi uglavnom ispunjeni i da zbog navodne brige za studentima (da ne izgube godinu) prekidaju blokadu iako nisu najsrecniji onda je sve jasno - to su par exelans g.o.v.n.a. Sto iz mog iskustva sa profesorima na BU i jeste davno dokazana cinjenica.
moramo malo pogledati istini u oči

svi su načelno za istinu ali bi je ipak odložili

kako ja to kažem:
intelektualna prostitucija je najgora prostitucija

Back