Ovo sam iskopirao sa ove teme
,,mislim da je vreme da vucic pokaze svu svoju snagu i digne ovog iz mrtvih
Pao na braniku snslandije, borac za bolji zivot 2018, 19, 20, 21......
Dati mu ulicu ili da se neka osnovna škola nazove po njemu. Kad može Djindjic, zašto ne i obična sendvičara.
Тај несрећник је буквално дао живот за великог вођу.
A zašto je lepio plakate noću, zašto ne po danu ko i sav normalan svet?
Sramota ga bilo komsija kakav prljav posao radi.
За покојног "активисту" СНС кога Вођа са тужном / иначе редовно / фацом злоупотребљава у предизборној фарси, немам неких емпатија, сем оног хришћанског,
нек' му је лака црна земља / а под овим није ни нама лака /, претрчавао је аутопут, мислећи да није, пошто га Вођа није отворио, а знајући да је аутопут само онај
који Вођа са булументом и ТВ камерама отвори, и, можда, да би се додворио Вођи, решио да лепи његове слике на возила у покрету са неких 100 - тинак км на
час као што су аутомобили, аутобуси или камиони, и уместо Вођине слике, остаде он као "слика"...Надам се да ће га СНС достојно испратити...а Вођа повући своју
кандидатуру из пијетете према покојнику.....који је управо због њега, жртвовао свој живот....
Suludo je noću pretrčavati autoput za upišani sendvič.
Veliki je greh lepiti plakate za SNS,,
Strasno, da li vi ljudi imate i malo covecnosti u sebi? Gde smo se to i kada izgubili? Sta covek da napise na ovo gore, Kopirao sam samo sa prve dve strane i muka mi je vise bilo ponovo citati. Kako vas nije sramota, da li se pogledate u ogledalo, da li se zapitate dokle ide vasa mrznja? Zalosno je sto smo postali ovakvi kakvi smo.
Da ne zaboravim, nema potrebe da mi lepite etikete tipa ,,bot, sendvicara ili ne znam ni ja kakve,,. Ne pravdam se nikome niti imam nameru da se pravdam da me ni jedna stranka ne interesuje, ali ovo sto pisete za smrt coveka, to je strasno. To vise govori o vama nego o onima koje osudjujete, koje razapinjete. Da li procitate to sto napisete pre nego sto posaljete. Da li se zapitate kolika je kolicina mrznje u vama da vam nije sveto nista, pa ni jedan zivot, jedna smrt.