"Noć veštica", "Dan mrtvih", datum sa brojem "11." = 01.11. i stradanje u Novom Sadu...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
27.625
Za sutra je proglašen Dan žalosti u Srbiji povodom nečijom neodgovornošću izazvanom masovnom tragedijom u Novom Sadu...

1) Sutra je "sasvim slucajno"...u zapadnoj kulturi "Dan mrtvih"...

2) Sve se desilo "sasvim slucajno"...posle prozapadnog obelezavanja tzv "Noći veštica"...

3) I naravno..."sasvim slucajno"...po n-ti put se neko masovno stradanje dešava na datum koji sadrzi broj "11" = 01.11.

Govorimo o zloduhu kojeg svesno ili nesvesno (ali oboje jednako zlo i naopako) prizivaju mocnici...predati materijalnom nesvesni duhovne zle strane materijalnog...

...

Spider Man Lol GIF

Šansa da slučajan broj u bilo kakvom slučajnom skupu brojeva ili podataka počne sa cifrom 1 je preko 30%.

Šansa da počne sa 9 je manja od 5%.

To je Benfordov zakon.

I naravno da se za svaki nesrećan događaj može naći neka veza sa bilo kojim brojem. Ko je dovoljno zaludan poput tebe, naravno.

Šansa da slučajan broj u bilo kakvom slučajnom skupu brojeva ili podataka počne sa cifrom 1 je preko 30%.

To je Benfordov zakon.

I naravno da se za svaki nesrećan događaj može naći neka veza sa bilo kojim brojem. Ko je dovoljno zaludan poput tebe, naravno.

Imam utisak da ces na nekoj ovakvoj temi jednom samo da napišeš;I am realy too old for this shit

Imam utisak da ces na nekoj ovakvoj temi jednom samo da napišeš;I am realy too old for this shit
Da, pre neki dan uhvatim sebe kako raspravljam sa likom na forumu koji u 2024-toj godini veruje da je Zemlja ravna ploča.

Onda se upitam, jesam li ja normalan?

Za sutra je proglašen Dan žalosti u Srbiji povodom nečijom neodgovornošću izazvanom masovnom tragedijom u Novom Sadu...

1) Sutra je "sasvim slucajno"...u zapadnoj kulturi "Dan mrtvih"...

2) Sve se desilo "sasvim slucajno"...posle prozapadnog obelezavanja tzv "Noći veštica"...

3) I naravno..."sasvim slucajno"...po n-ti put se neko masovno stradanje dešava na datum koji sadrzi broj "11" = 01.11.

Govorimo o zloduhu kojeg svesno ili nesvesno (ali oboje jednako zlo i naopako) prizivaju mocnici...predati materijalnom nesvesni duhovne zle strane materijalnog...

...
Nemoj se ljutiš, ovakve priče imaju ljudi na kristal metu.

Poslednja izmena:

To je Benfordov zakon.

1) Govorio sam o broju "11", tako da nije lepo da to diskretno preskaces...
A to radis po n-ti put...u vezi iste brojke...

Da ti nabrojim sve masovne tragedije na datum koji sadzri broj "11" ?
Pa da mi izracunas verovatnocu ? :ceka:

...

1) Govorio sam o broju "11", tako da nije lepo da to diskretno preskaces...
A to radis po n-ti put...u vezi iste brojke...

Da ti nabrojim sve masovne tragedije na datum koji sadzri broj "11" ?
Pa da mi izracunas verovatnocu ? :ceka:

...
To bi ti sam trebao da umeš da izračunaš.

Ako mesec ima 30 dana, kolika je verovatnoća da se bilo šta desi 11-tog ili 25-tog...

Da, pre neki dan uhvatim sebe kako raspravljam sa likom na forumu koji u 2024-toj godini veruje da je Zemlja ravna ploča.

Onda se upitam, jesam li ja normalan?
Двадесет векова астрономија тако тврдила...и онда се у 16веку нашо неки гностички маштар ко ти да тврди супротно..

Inace, sutra su u Srbiji Zadusnice.

Ne u zapadnoj kulturi, u Srbiji.

Svejedno...
Ukazujem na indikativnost te "slucajnosti"...

Kao sto se sve desilo jutro posle za Srbiju netradicionalnog obelezavanja "Noci vestica"
Narocito sve vise medju decom (=nevinim dusama...)
Sto smatram pogresnim...i prizivanjem zloduha...

...

Nemoj se ljutiš, ovakve priče imaju ljudi na kristal metu.

Obozavam ovu vrstu sagovornika...koji kad nemaju sta da kazu izvragavaju ruglu suprotnu stranu...

Ja u tome vidim "strah od nepoznatog"
A ne treba da ga imate...vec da to nepoznato vam spoznate i sa tim se suocite...

Verujte mi to ce vas osloboditi duhovno i doneti vam mir u dusi i srcu...i ono najvaznije spoznacete neke vrlo bitne istine o svetu duhovnog...

...

Obozavam ovu vrstu sagovornika...koji kad nemaju sta da kazu izvragavaju ruglu suprotnu stranu...

Ja u tome vidim "strah od nepoznatog"
A ne treba da ga imate...vec da to nepoznato vam spoznate i sa tim se suocite...

Verujte mi to ce vas osloboditi duhovno i doneti vam mir u dusi i srcu...i ono najvaznije spoznacete neke vrlo bitne istine o svetu duhovnog...

...

Mogao bih da odgovorim, i hteo sam. Ali, u ljudskim greškama tražiti krivca u nekim drugim entitetima...mislim da ništa konstruktvno ne bi izašlo iz toga. Još jednom, pardoniram. Nije mi na kraj pameti bilo da te vređam mada sam verovatno to učinio. Oprosti.

Back