Ноћ у пет по подне како делује?

Ноћ у пет по подне како делује?

• Честитке свима којима одговара

glasova: 2 11,1%
  • Желим свима да заволе лето

glasova: 3 16,7%
  • Одлично

glasova: 3 16,7%
  • Добро

glasova: 1 5,6%
  • Волим сва годишња доба

• Нисам фан

glasova: 7 38,9%
  • Док је дању топло нема везе

• Све у реду док нема зиме

• Да су животне околности другачије пријало би ми

• Зависи то од других

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    18
Dajte svetla dajte duži dan. Dajte letnje računanje vremena zauvek ili +2 GMT kao braća Grci.

Kakva prirodna satnica , manite me toga. 2/3 ljudi sada radi od 8-16 ili 9-17. Ovo je imalo smisla dok je 90% populacije radilo na njivi, sad je samo depresivno većini.

Srbija bi trebalo po svom geografskom polozaju da bude u istoj vremenskoj zoni kao Grcka.
Imalo je smisla dok je bila SFRJ da zbog ostalih republika bude u CET zoni, ali sada definitivno nema vise izgovora.

Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
Season 5 No GIF by The Office

Dajte svetla dajte duži dan. Dajte letnje računanje vremena zauvek ili +2 GMT kao braća Grci.

Kakva prirodna satnica , manite me toga. 2/3 ljudi sada radi od 8-16 ili 9-17. Ovo je imalo smisla dok je 90% populacije radilo na njivi, sad je samo depresivno većini.
Ja radim od 06-14, najzdravije i najpametnije radno vreme.

Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
Danas mi je delovalo strasno, ali u principu, odgovara mi taj sat duze zbog duzeg spavanja, danas. Ali to je samo taj jedan dan. U principu, trebalo bi da batale to pomeranje vremena i da ostane uvek isto, i leti i zimi.

"Зимско" време је природно, "летње" је измишљено.

Možda, ali je za naš položaj racionalnije da bude "samo letnje" jer tako imamo više svetla.

Šta više, s obzorom da smo na ivici zone, odgovaralo bi nam +1 kao u Grčkoj, samo to onda ne bi bilo praktično iz drugog razloga, bili bi "pomereni" u odnosu na Evropu koja je centar naših dešavanja pa bi stalno morali da se "preračunavamo".

Odgovara mi , jer mi se slaze sa navikom da mora sve u BG da se odradi pre podne inace duvanje...
Tako da je bitnije kad je jutro , jos i pre jutra, nego da li ces da legnes u 18 ili 23, cak i kad imas zurku u 24h...

Uopste ili vrlo malo me tangira , cak mi godi i to sto ostali cim padne mrak ne prave guzvu u saobracaju..i to mi odgovara...u 18 odjednom moze da se dise...

Odgovara i lopovima to sam video...ne znam za nocne ptice...meni nije smetalo kad si nocna ptica bitno ti je svetlo a ne dan...

Back