Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nema veze sa satom , vreme je samo psihološka odrednica, nego ima veze sa atmosferom.Ceo dan sam pospana, ne odgovara mi ova promena sata.
Dajte svetla dajte duži dan. Dajte letnje računanje vremena zauvek ili +2 GMT kao braća Grci.
Kakva prirodna satnica , manite me toga. 2/3 ljudi sada radi od 8-16 ili 9-17. Ovo je imalo smisla dok je 90% populacije radilo na njivi, sad je samo depresivno većini.
Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
Ja radim od 06-14, najzdravije i najpametnije radno vreme.Dajte svetla dajte duži dan. Dajte letnje računanje vremena zauvek ili +2 GMT kao braća Grci.
Kakva prirodna satnica , manite me toga. 2/3 ljudi sada radi od 8-16 ili 9-17. Ovo je imalo smisla dok je 90% populacije radilo na njivi, sad je samo depresivno većini.
To je zbog rotacije zemlje oko sunca u ovom delu svemira ima više mraka ako me razumešTrebali su da pomere kontra. da dobijemo jos sat svetla
A ne da nas bacaju u depresiju, dodjes sa posla i vec mrak.
Trebali su da pomere kontra. da dobijemo jos sat svetla
A ne da nas bacaju u depresiju, dodjes sa posla i vec mrak.
Danas mi je delovalo strasno, ali u principu, odgovara mi taj sat duze zbog duzeg spavanja, danas. Ali to je samo taj jedan dan. U principu, trebalo bi da batale to pomeranje vremena i da ostane uvek isto, i leti i zimi.Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
Kaže keva nešto se natmurilo odjednom dal će kiša. Jok ja rekoh pada mrak jbg vedro je. U 5 popodne bauljaš pališ sijalicu da ne slomiš vrat po stanu.Пада ноћ у пет после подне а како то делује на вас,колико вам одговара тако?
"Зимско" време је природно, "летње" је измишљено.