NOC TESHKIH OPIJATA

junkmarko

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.123
ovo je tema koja se bavi mentalnim naprsnucima koje je podstakla poseta tovarisha Medvedeva....evo za pochetak..

jomini

Sudeći po anketi, BoTa će večno da vlada Srbijom... Ušao u dil sa Rusima...

Kakva konfuzija u redovima "patriota", a? Da l se radovati il' proklinjati? Vidim da će da dođe do masovnih kratkih spojeva u vuglama. A to je i bio BoTin plan.
Bravo BoTa!

Haos, ludilo, razocarenje, tuga, besmisao, depresija, strah.... kako opisati tako kompleksno osecanje koje se danas stvorilo u glavama pripadnika druge Srbije. Svi su ih izdali, a mrtvog Djindjica su ponovo ubili :(

moj prilog temi
Ovo poltronstvo danas je prevrsilo svaku meru. Vrhunac je bio u skupstini kad su pljustali dlanovi, ko ce glasnije, ko ce da se nametne Medvedevu da bude primecen. To me je potsetilo na cuveni zagrljaj Milosevica sa Lukasenkom. Kao, brate pomagaj. Srecom je gospodin Medvedev sve to iskulirao i svojim ponasanjem pokazao da domacini ne treba da budu toliko servilni. Jedino mi je "zao" nasih poslanika sto su danas morali da jedu kifle od svojih para umesto bogatog rucka za male pare.
(Nele, 20. oktobar 2009 23:42)

# Link komentara

ovo je tema koja se bavi mentalnim naprsnucima koje je podstakla poseta tovarisha Medvedeva....evo za pochetak..

jomini

Kakva konfuzija u redovima "patriota", a? Da l se radovati il' proklinjati? Vidim da će da dođe do masovnih kratkih spojeva u vuglama. A to je i bio BoTin plan.
Bravo BoTa!

Ako cela srpska politička scena podržava saradnju sa Rusijom, onda Bota u opšte nije važan igrač za Ruse, jer ko god dođe na njegovo mesto nastaviće istu politiku.
Lično čak mislim da je Bota izvršio Političko samoubistvo.
Odrekao se zapada, a Rusiji u principu i nije nešto potreban.

jeza me hvata. ja sam se nadao 2000. da ce se prvih 4 udarnih vesti na b92 2009. ticati nekih dosadnih zakona donetih u briselu...
(eeeee, 20. oktobar 2009 21:12)

Ovoliko poltronstva od strane nasih politicara jos nisam videla! Najruznije mi je bilo kada su sinoc na dnevniku RTS rekli i sta ce biti na meniu za rucak?! U Srbiji 700.000 gladnih a oni lupetaju o tome sta ce Medvedev da jede?! 700.000 gladnih je izgleda nista nista u poredjenju sa ruckom za njega. Stvarno smo jadni..
(Zvoncica, 20. oktobar 2009 19:33)

Ja neću sa Rusima!!!
(Mika Mačor, 20. oktobar 2009 18:36)

Vojvodina - NEĆE - Rusiju!
Daleke 1948 Titova Jugoslavija je rekla istorijsko ''NE!'' Staljinovoj Rusiji.
Vojvodina 2009 nije Titova Jugoslavija - ne vladaju Komunisti i nema Dogme.
Vojvodina 2009 - ipak - ponavlja istorijsko ''NE!''.
Ali u Demokratskom smislu; zasnovanom na Slobodi Mišljenja i Odbrani Civilizacijskih - Evropskih Vrednosti.
Čiji je Vojvodina - istorijski i geopolitički - deo.
Vojvodina u Evropi - NE Rusiji.
(Freedom, 20. oktobar 2009 16:12)

ВОЈВОДА ОД КРАЈИНЕ ::Ево како ја гледам на говор Медведева- или је овај ужасни преводилац члан ДС па је у потпуности кривотворио говор руског председника или је Русија одлучила да заједно са својим, како Медведев каже, "западним партнерима у евроатлантској зони" створи глобалну фашистичку диктатуру. Каже Медведев како Русија "тежи удруживању држава испред великих претњи које постоје за цели европски континент и за цео свет" (којих опасности?! Тероризам?! :roll: ) и о "уједињавању европе у заједнички систем безбедности која ће нас све обједињавати, независно од идеолошке или блоковске поделе". Трабуња о стратешком партнерству са ЕУ, о конструктивној сарадњи са НАТО-ом у циљу решавања заједничких задаћа, о томе да Русија нема никакву "алергију" на улазак преосталих држава у ЕУ...
Па да му је Шапер писао говор не би боље ускладио поједине фразе са онима које користе наши ЕУ ентузијасти. :|
За мене је данашњи говор руског председника крај једне илузије- илузије да је управо Русија брана новом светском поретку односно стварању глобалног фашистичког диктаторског режима који ће манипулисати широким масама а на чијем врху стоје неколико појединаца, потомака људи који су створили светске ратове, Хитлера, Стаљина, Буша...
Жива пропаст.
Смрт фашизму, слобода народима! Смрт НСП и ЕУ!
:eek::sad2:

Трећи ::Истина; али како онда и Русија (ако и има намере да чврсто стане иза Србије) да верује жутаћима који цело време раде за оног ко их и плаћа - за Запад (читај - НАТО)?
Да ли је Русија сада „пљунула“ милијарду долара да би помогла будућу НАТО чланицу, да би та чланица (Србија) једног дана ефикасније ударила по Русији? Нема баш неке логике, зар не?
:think:

jomini

Bravo BoTa!

Ode nam Igor. :(

:bye:

lakys
Војвода
Читам поруке ових ''што читају између редова'' и чудим се. За неки дан ће тврдити да је Медведев донео Србији атомску бомбу. Смешно.
Медведев је дошао да тадићу каже исход договора са америма по питању Космета и Републике Српске. Какав је исход видећемо. Оно што Медведев јесте рекао је следеће: Док је Србија ван еу, ми ћемо вам помоћи по питању Космета. Ако желите у еу, срећан пут, ми вас подржавамо (али оде Космет). Све остало што ''аналитичиари'' покушавају да представе су њихове жеље и субјективност.
Ако неко очекује да Русија зарати због нас или нешто слично, тај је комплетан идиот. Имамо подршку Русије, али слабу, вербалну... Још када се суочимо са чињеницом да су дали жутима кредит, јасно је да националистичка Србија против жутих нема шансе бар још десет година.
Лепо ја пишем овде по стоти пут: усе и у своје кљусе!!!
:sad2:

Back