NOBEL PRIZES:The race begins

Grunf1942

Domaćin
Poruka
3.333
Za samo 15 dana bice objavljen laureat ovogodisnje Nobelove nagrade,mada cemo se mi najvise fokusirati na Nobel Peace Prize...Napravicemo virtuelnu kladionicu:virtuelan money...:)

Ko pobedi dobija najvise reputacije od ostalih korisnika...

Ja cu u narednom postu reci moj listic...

Moguci kandidati za mir:

Hu Jia
Morgan Tsvangirai
Thich Quang Do
Lidia Yusupova
Ingrid Betancourt
Bill Clinton
Zivko Popovski-Cvetin
The Cluster Munitions Coalition(CMC)
Mwai Kibaki,Raila Odinga and African Union(zajedno)
SOS-Kinderdorf International
Greg Mortenson
Wei Jingsheng
Pete Seeger
Abdelaziz Bouteflika
Barack Obama
Mordechai Vanunu
Prem Rawat
Nicholas Sarkozy
The Peace Jam Foundation
Helmut Kohl
Father John Dear
Tony Blair
Bob Geldof
Greenpeace
Bill Richardson
Esperanto
Bono
Bertie Ahern
Vladimir Putin
George W.Bush

Ја знам кандидата за Нобелову награду за глупост,:per:
који је на овом форуму.
А што се мира тиче, мислим да моји предлози не могу проћи, због амера који
не разумеју тог миротворца, ком је име ОСАМА БИН ЛАДЕН.
Образложење.
Кад је ономад, грешком пилота, који је полагао код Осаме, дошло до трагедије, знате оно,....Близнакиње.....па БУМ.....
НАРЕДНИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ ЈЕ :hahaha::hahaha::hahaha:ВЛАДАО МИР НА ПЛАНЕТИ.

zamisli da njega izaberu... pa to ce da bude siguran znak da je armagedon poceo

Ma ne,ja ti kažem da će da dodele nekoj organizaciji...Ili UN-u,možda i Crvenom krstu,ja to nazivam odlaganjem vremena,pošto nemaju kome da dodele,a da se otvoreno ne vidi da se radi o podvali...

Npr.pola ljudi na svetu nije znalo koje Ahtisaari...Samo mi,oni iz Namibije,Indonezije,FInske,možda nekih komšijskih država,Hrvatske,Slovenije,SAD i eto npr.nekih glavnih evropskih država...

Pola SAD-a nije znalo koje Martti...

Inače Lundestad je pričao o KOsovu,rekao je kako je užasan sukob Srba i Albanaca bio nezaustavljiv i kako je to bila najteža od Marttijevih misija...I kako je on pokušao sve,ali nisu se dali umiriti i zato je odlučio da od Kosova napravi nezavisnu državu,kako ono ne bi pripalo ni Albaniji ni Srbiji...I on to naziva genijalnim rešenjem...i objektivnim...Martti jeste divan čovek i možda je i zaslužio Nobela,ali je sramota uopšte pominjati ono što je uradio na Kosovu kao mirovni...aj nea veze!:dash:

Али Клинтон, еееееј... И Буш је*ени... Не знаш ко је од та два примата више с*ања по свету направио, више људи убио :evil: , а овамо као награда за мир... :roll: Која фарса... :bljak:

Podaci nisu pouzdani,skinuo sam ih sa Paddy Power,Nobel Prize nikad ne odaje kandidate,čuva ih kao tajnu za 50 godina...

A ono što pričate gluposti kao Hitler nominovan,pa jeste nominovan,ali njegov nominator je odmah cim je poslao rekao da je to zayebavancija i da je hteo da osramoti nobelov komitet,zato sto je nominovao cemberlena za laureata...

Moguci kandidati za mir:

Hu Jia
Morgan Tsvangirai
Thich Quang Do
Lidia Yusupova
Ingrid Betancourt
Bill Clinton
Zivko Popovski-Cvetin
The Cluster Munitions Coalition(CMC)
Mwai Kibaki,Raila Odinga and African Union(zajedno)
SOS-Kinderdorf International
Greg Mortenson
Wei Jingsheng
Pete Seeger
Abdelaziz Bouteflika
Barack Obama
Mordechai Vanunu
Prem Rawat
Nicholas Sarkozy
The Peace Jam Foundation
Helmut Kohl
Father John Dear