gost 265142
Primećen član
- Poruka
- 629
NLOse pojavio na vecanju Britanskog kraljevskog para.....Da li Reptili prate svoje?ILI JE U PITANJU RADOZNALOST U KO MALO VERUJE....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NLOse pojavio na vecanju Britanskog kraljevskog para.....Da li Reptili prate svoje?ILI JE U PITANJU RADOZNALOST U KO MALO VERUJE....
a otkud znas da su bas reptili u nlo-u?![]()
[ sta cemo sa ovim:
- Postoji nepriznato jevandjellje u kojem se dokazuje da je Isusov otac iz sazvezdja Plejada
- Isusov grob se nalazi u grad Srinigar u provinciji Kashmir, gde stalno ratuju Indici i Pakistanci. Grob odrzava jevrejska familija. Naucnici ovo odbijaju da bi pravu istoriju i znacaj Isusa prikrili
- Reinkarnaciju je iz Hriscanstva ukinuo Justinijan 553. godine na petom Ekumenskom saboru (to predpostvaljam da ti je poznato). Znaci Hriscanstvo je do polovine IV veka prihvatalo reinkarnaciju
- 1414 god Rimska crkva je unistila svo znanje iz 2 jevrejske knjige iz drugog veka,zbog toga sto je smatrala da ima pravo ime Hristovo. Benedikt XIII je prvo unistio tajni Latinski treatise zvani Mar Yesu a onda dao instrukcije da se uniste sve kopije Knjige Elxai.Ove knjige su imale
informaciju o zivot Rabbi Isusa.Kasnije,Papa Aleksandar VI(1492-1503) je
naredio da se sve kopije Talmuda uniste.Solomon Romano(1554 god) je zapalio vise hiljada Hebrejskih spisa i 1559 god svaka Hebrejska knjiga u Pragu je bila oduzeta.Postoje 2 Britanska dokumenta u kojima je pravo ime Hrista,to su Chronicles i Mavyean Manuscript.
- 1607 god Engleski Kralj James,koji je bio pedofil i pokusao sebe da predstavi kao teologa i filozofa je naredio da se napravi revizija Biblije,a kad je zavrsena,dao je
osobi pod imenom Sir Francis Bacon da proveri,jer nije on sam bio kompetentan.U akademskim krugovima on je bio jako poznat.Kada je imao 16 godina Kraljica ga je poslala u Pariz gde je studirao Egipatsku,
Arapsku,Indijsku,i Grcku filozofiju.Takodje je ucio o Starim Misterijama i Ritualnim Obredima. Dok je bio u Parizu kreirao je tajni sistem shifara, koji se moze ubaciti u dokument a da niko ne primeti. Iniciran je bio u red Templara i reaktivirao je razne tajne redove. 1580 je osnovao Rosicrucian literary society.On je postao glavni savetnik
Engleskom Kralju. Kodirao je tajnu informaciju u Stari i Novi Testamenat.
Danas se Novi Testamenat ili Biblija Kralja Jamesa,kako se naziva,smatra
za autenticnu. Sir Francis Bacon je bio majstor za skrivanje tajne informacije. Shifre su bile popularne u masonskim i rojzenkrojcerskim slikama.
Raphaelova "Sistine Madonna" u kojoj Papa ima 6 prst i u "Marriage of the Virgin" u kome ima 6 prst na nozi Josepha su skriveni kriptogrami. Majka
Francis Bacona je bila Kraljica Elizabeth I a otac Robert Dudley,the Earl
of Leicester,tako da znamo sta je bio (znaci bio je Reptil) ,a pored toga i zbog cega je bio toliko visoko iniciran.
/QUOTE]
Shiri, da li razumeš išta od ovoga što si napisao/kopirao sa gomilom pravopisnih i gramatičkih grešaka?
Shiri,druze,Ti hoces da nam kazes da je Isus sin vanzemaljca iz sazvjezdja Plejada ciji se grob nalazi u Kasmiru,da ga cuva ga zidovska porodica,da se Indijci i Pakistanci krpe oko groba jednog vanzemaljca koji je po potrebi bio sin Boziji,da Biblija nije autenticna nego je napisao pedofil i uz pomoc masona u nju ubacio sifre? Pomozi Mi da Te shvatim
Vidio sam NLO prije petnaestak dana. Oko pola deset u vece dvojica nas je bilo na obali kubanskog mora. Noc vedra i toliko zvijezda na nebu nisam nikad vidio u zivotu. Cudili smo se tom mnostvu zvijezda i osmatrali nebo ne bismo li ugledali koji meteor. U jednom momentu na istocnom nebu, oko 30-40 stepeni iznad horizonta, ugledao sam kako se polako nebom krece "satelit".
Pokazao sam mom saputniku i kad je ga je i on ugledao, "satelit" je za 1-2 sekunde stiggao na zapadni dio neba. Zacudjeni smu zurili u pravcu gdje se izgubio, a onda se opet pojavio u zoni nestanka, te kao i prvi put na istoku, lagano se vracao ka polazistu na istoku, da bi opet nakon par sekundi onom nevidjenom brzinom stigao medju iste zvijezde na istocnom nebu. I kad je stigao poceo je naglo skretanje u svim pravcima. Sve je to trajalo desetak sekundi.
Ljudska tvorevina ne moze biti, jer onakva brzina i onakvo naglo i ostro mijenjanje pravaca ljudske letilice ne mogu izvesti. Moguce su samo dvije opcije: ili smo vidjeli vanzemaljski NLO, ili je ono bio neki andjeo visokog cina.
Ovo je mnogo za tebe.....
A demoni?![]()
Za mene je sve mnogo, ja sam najgluplji na svetu, ali niko ne može da me nadgovori.
[ sta cemo sa ovim:
- Postoji nepriznato jevandjellje u kojem se dokazuje da je Isusov otac iz sazvezdja Plejada
- Isusov grob se nalazi u grad Srinigar u provinciji Kashmir, gde stalno ratuju Indici i Pakistanci. Grob odrzava jevrejska familija. Naucnici ovo odbijaju da bi pravu istoriju i znacaj Isusa prikrili
- Reinkarnaciju je iz Hriscanstva ukinuo Justinijan 553. godine na petom Ekumenskom saboru (to predpostvaljam da ti je poznato). Znaci Hriscanstvo je do polovine IV veka prihvatalo reinkarnaciju
- 1414 god Rimska crkva je unistila svo znanje iz 2 jevrejske knjige iz drugog veka,zbog toga sto je smatrala da ima pravo ime Hristovo. Benedikt XIII je prvo unistio tajni Latinski treatise zvani Mar Yesu a onda dao instrukcije da se uniste sve kopije Knjige Elxai.Ove knjige su imale
informaciju o zivot Rabbi Isusa.Kasnije,Papa Aleksandar VI(1492-1503) je
naredio da se sve kopije Talmuda uniste.Solomon Romano(1554 god) je zapalio vise hiljada Hebrejskih spisa i 1559 god svaka Hebrejska knjiga u Pragu je bila oduzeta.Postoje 2 Britanska dokumenta u kojima je pravo ime Hrista,to su Chronicles i Mavyean Manuscript.
- 1607 god Engleski Kralj James,koji je bio pedofil i pokusao sebe da predstavi kao teologa i filozofa je naredio da se napravi revizija Biblije,a kad je zavrsena,dao je
osobi pod imenom Sir Francis Bacon da proveri,jer nije on sam bio kompetentan.U akademskim krugovima on je bio jako poznat.Kada je imao 16 godina Kraljica ga je poslala u Pariz gde je studirao Egipatsku,
Arapsku,Indijsku,i Grcku filozofiju.Takodje je ucio o Starim Misterijama i Ritualnim Obredima. Dok je bio u Parizu kreirao je tajni sistem shifara, koji se moze ubaciti u dokument a da niko ne primeti. Iniciran je bio u red Templara i reaktivirao je razne tajne redove. 1580 je osnovao Rosicrucian literary society.On je postao glavni savetnik
Engleskom Kralju. Kodirao je tajnu informaciju u Stari i Novi Testamenat.
Danas se Novi Testamenat ili Biblija Kralja Jamesa,kako se naziva,smatra
za autenticnu. Sir Francis Bacon je bio majstor za skrivanje tajne informacije. Shifre su bile popularne u masonskim i rojzenkrojcerskim slikama.
Raphaelova "Sistine Madonna" u kojoj Papa ima 6 prst i u "Marriage of the Virgin" u kome ima 6 prst na nozi Josepha su skriveni kriptogrami. Majka
Francis Bacona je bila Kraljica Elizabeth I a otac Robert Dudley,the Earl
of Leicester,tako da znamo sta je bio (znaci bio je Reptil) ,a pored toga i zbog cega je bio toliko visoko iniciran.
/QUOTE]
Kad nesto citas, koristi vlastiti razum da to profiltriras kroz sito i reseto istine da ne bi sam od sebe napravio umnog majmuna. Kako je Kralj James mogao izvrsiti reviziju u 16. vijeku kad je Biblija postojala kod ostalih naroda Istoka (Grci, Jermeni, Kopti, Sirijci...) jos od prvih vijekova hriscanstva.
Mnogi medju danasnjim hriscanima odmah ciljaju na demone, a ne vide da u svojoj vlastitoj crkvi sluze demonskoj sili zla, koja skoro dva milenijuma terorise ljude i narode svoje licne koristi radi, a u ime Boga kome tvrde da sluze. Hriscani zaboravise da i Boziji andjeli dolaze i borave na zemlji, a ne samo pali andjeli,demoni.
Ne zaboravi da demonima nije stalo do pojavljivanja medju ljudima i nije im cilj da ljudi shvate da oni postoje, nego im je cilj da osvoje ljude grijesima kroz zla djela i da i borave u ljudima.Tek tako oni mracnu silu svoje vlasti ispoljavaju.
Mnogi medju danasnjim hriscanima odmah ciljaju na demone, a ne vide da u svojoj vlastitoj crkvi sluze demonskoj sili zla, koja skoro dva milenijuma terorise ljude i narode svoje licne koristi radi, a u ime Boga kome tvrde da sluze. Hriscani zaboravise da i Boziji andjeli dolaze i borave na zemlji, a ne samo pali andjeli,demoni.
Ne zaboravi da demonima nije stalo do pojavljivanja medju ljudima i nije im cilj da ljudi shvate da oni postoje, nego im je cilj da osvoje ljude grijesima kroz zla djela i da i borave u ljudima.Tek tako oni mracnu silu svoje vlasti ispoljavaju.
Ovo je drugi put u 3-4 godine da vidim nesto slicno.
Super...otprilike si shvatio