Schrodinger
Elita
- Poruka
- 16.939
4 dana nakon istorijskog susreta sa papom 2016. patrijarh Kiril je posetio Antarktik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju deo za turiste gde mogu da prosetaju i da se slikaju.ма дај.. имам другара који је био алпиниста и инструктор скијања на италијанским алпима и био је пре две године доле (као да искустан да обезбеђује неке научнике).. нема тамо ништа сем леда
Tako je, čim kročiš van dozvoljene zone likvidira te vojska pingvina .Imaju deo za turiste gde mogu da prosetaju i da se slikaju.
Ja pratim taj kanal i polovina mi se svidja,imam potrebu da gledam misterije,a koliko je tu nauke,nisam zainteresovan,jer nauka u svakom slučaju i ne planira da tu gura nos,a ako imaš takvo mišljenje kakvo opisuješ,možda treba da se distanciraš od takvih tema,kad ti stvaraju gadjenje,ne bi trebalo da gledaš šta ne voliš.Taj ceo kanal je šarlatanski, ni N od nauke. A i misterije mi ogadiše ludaci koje Nemanja zove. Inače dečko korektno vodi ( bolje od Teše ) ali su mu gosti i pristup temama katastrofa.
у томе и јесте квака:polovina mi se svidja
Nije im cilj da plasiraju gluposti,već granice moguceg,za koje nauka nema objašnjenje čak i kad bi se potrudila.у томе и јесте квака:
знају они са канала шта нама треба (а то би био образовно-научно-културни програм) и онда то мешају са глупостима!
односно, циљ им је да пласирају глупости а не научно-образовно програм!
исто тако се дају и отрови. помешаш у храну у неком проценту и као народ неће приметити...
лагање није опипавање граница могућег... слажем се да има ствари у науци која она неће из овог или оног разлога да испитује.. али, дајте, ванземаљци, вукодлаци, јети чудовишта из лох неса.. то су операције да заглупе народ!Nije im cilj da plasiraju gluposti,već granice moguceg,za koje nauka nema objašnjenje čak i kad bi se potrudila.
Ja se ne bih složio sa tobom.лагање није опипавање граница могућег... слажем се да има ствари у науци која она неће из овог или оног разлога да испитује.. али, дајте, ванземаљци, вукодлаци, јети чудовишта из лох неса.. то су операције да заглупе народ!
на балкан инфу промовишу тетовиране људе, наркомане, лопове и остале будалетине - тај отров гурају у главе младих!
пола ликова су политичари (који искрено ове треба укинути јер чим се домогну власти крену красти и лагати) - будала до будале... и шта мислите да ће млади бити нормални после?

скроз некоректна изјава.. јер индиректно намећеш постојање ванземаљаца које још нисмо доказали у праксиI posle se cudite sto vanzemaljci nece da se druze sa nama![]()
"Bog je mrtav",Niche...скроз некоректна изјава.. јер индиректно намећеш постојање ванземаљаца које још нисмо доказали у пракси

саркози, обама: "Asad must go""Bog je mrtav",Niche...
"Niche je mrtav",Bog..![]()
...krug na sredini iz kog izlazi orgonski zrak..