NLO-i - Posetioci iz svemira

Bivši major SAD: "Vanzemaljac je ubijen u blizini američke vojne baze"
Mršavo i sivo-smeđe stvorenje
Prema Filerovim rečima, u vanzemaljca je pucao policajac koji je uočio "mršavo i sivo-smeđe stvorenje" u blizini njegovog automobila. Policajac je rekao vanzemaljcu da se zaustavi i pucao u njega nakon što je biće ignorisalo zahtev.
Tada je policajac Fileru rekao da su NLO-i nakon pucanja u svemirskog gosta počeli da "zuje kao ludi".
Bivši major vazduhoplovstva član je nevladine organizacije koja se sastoji od bivših vojnih stručnjaka i astronauta, a koja je pozvala američke vlasti da objave sve poznate informacije o susretima sa NLO-ima.

Poslednja izmena:
ма дај.. имам другара који је био алпиниста и инструктор скијања на италијанским алпима и био је пре две године доле (као да искустан да обезбеђује неке научнике).. нема тамо ништа сем леда
Imaju deo za turiste gde mogu da prosetaju i da se slikaju.

Taj ceo kanal je šarlatanski, ni N od nauke. A i misterije mi ogadiše ludaci koje Nemanja zove. Inače dečko korektno vodi ( bolje od Teše ) ali su mu gosti i pristup temama katastrofa.
Ja pratim taj kanal i polovina mi se svidja,imam potrebu da gledam misterije,a koliko je tu nauke,nisam zainteresovan,jer nauka u svakom slučaju i ne planira da tu gura nos,a ako imaš takvo mišljenje kakvo opisuješ,možda treba da se distanciraš od takvih tema,kad ti stvaraju gadjenje,ne bi trebalo da gledaš šta ne voliš.

polovina mi se svidja
у томе и јесте квака:
знају они са канала шта нама треба (а то би био образовно-научно-културни програм) и онда то мешају са глупостима!
односно, циљ им је да пласирају глупости а не научно-образовно програм!

исто тако се дају и отрови. помешаш у храну у неком проценту и као народ неће приметити...

у томе и јесте квака:
знају они са канала шта нама треба (а то би био образовно-научно-културни програм) и онда то мешају са глупостима!
односно, циљ им је да пласирају глупости а не научно-образовно програм!

исто тако се дају и отрови. помешаш у храну у неком проценту и као народ неће приметити...
Nije im cilj da plasiraju gluposti,već granice moguceg,za koje nauka nema objašnjenje čak i kad bi se potrudila.

Nije im cilj da plasiraju gluposti,već granice moguceg,za koje nauka nema objašnjenje čak i kad bi se potrudila.
лагање није опипавање граница могућег... слажем се да има ствари у науци која она неће из овог или оног разлога да испитује.. али, дајте, ванземаљци, вукодлаци, јети чудовишта из лох неса.. то су операције да заглупе народ!

на балкан инфу промовишу тетовиране људе, наркомане, лопове и остале будалетине - тај отров гурају у главе младих!
пола ликова су политичари (који искрено ове треба укинути јер чим се домогну власти крену красти и лагати) - будала до будале... и шта мислите да ће млади бити нормални после?

лагање није опипавање граница могућег... слажем се да има ствари у науци која она неће из овог или оног разлога да испитује.. али, дајте, ванземаљци, вукодлаци, јети чудовишта из лох неса.. то су операције да заглупе народ!

на балкан инфу промовишу тетовиране људе, наркомане, лопове и остале будалетине - тај отров гурају у главе младих!
пола ликова су политичари (који искрено ове треба укинути јер чим се домогну власти крену красти и лагати) - будала до будале... и шта мислите да ће млади бити нормални после?
Ja se ne bih složio sa tobom.

...krug na sredini iz kog izlazi orgonski zrak..
da051883eb6ab68af894b9598257a0c0.jpg

Back