openbox
Poznat
- Poruka
- 8.834
буди јак, немој да си женско издржи јошNe, mene prosto blam zalaziti vise ovuda..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
буди јак, немој да си женско издржи јошNe, mene prosto blam zalaziti vise ovuda..![]()

Verujete.Niko to ne zna.Vi samo verujete lepo plasiranim pricama losih pisaca i scenarista koji se nisu probili u Holivudu,pa prave pricice za yutube..."Данас знамо да NLO постоје.
ma mursh more,s svoje gey recenice!буди јак, немој да си женско издржи још![]()

Verujete.Niko to ne zna.Vi samo verujete lepo plasiranim pricama losih pisaca i scenarista koji se nisu probili u Holivudu,pa prave pricice za yutube...
Verujete.Niko to ne zna.Vi samo verujete lepo plasiranim pricama losih pisaca i scenarista koji se nisu probili u Holivudu,pa prave pricice za yutube...
уопште нисам педер, а и мрзим ту сорту и мислим да их треба искоренити..ma mursh more,s svoje gey recenice!![]()
![]()
Da li je cudno sto na ovom pdf-u imamo toliko ljudi koji lajkuju ovakve postoveJa sam i dalje ubedjen da je ovaj snimak pentagona bacanje prasine u oci,da bi se nesto drugo provuklo na mala vrata...
Ništa nije dokumentovano, nemoj da se ložiš bezveze. Sve su to prazne priče za malu decu. NLO-ovi stvarno postoje i svaki leteći objekat koji nije identifikovan se smatra za NLO, ali to što nije mogao da ga identifikuje neki pijani seljo iz Tekasa, ne znači da taj objekat nije sasvim lepo bio identifikovan od strane kontrole leta zaduzene za taj sektor, kao i od strane vojnih radara.Ne lupaj gluposti i mani se stvari o kojima nemas pojma , mislim ispade sad da price o NLO-ima postoje od kad postoji i youtube , mislim imamo NLO-e u izvestajima i zapisima starim stotinama pa i hiljadama godina, cak se spominju i u gotovo svim mitovima i religijima sirom sveta (samo se ne zovu NLO-i, leteci tanjiri, svemirski brodovi vec nebeske kocije ili slicno, prilagodjeno vokabularu i znanju ljudima iz antickog doba), takodje imamo vrlo ozbiljnih i dokumentovanih slucajeva NLO-a, kontakata , vanzemaljskih otmica, itd od pre 60,70 godina kada internet nije bio ni na pomolu.
ne!Dobro ljudi jeste li vi nekad videli NLO u praksi?
Ima ih svuda, u Srbiji Rtanj i juzni deo zemlje.ne!
a i po svoj statistici necemo!
Te vaše "dokaze" i kojekakva svedočenja, niko normalan ne uzima za ozbiljno. Možete vi da lupate o posetama vanzemaljca koliko hoćete, jer to jedino što ste dosad i radili. Od svih tih svemiraca vi jedino međusobno uveravate jedni druge da ih ima ovde na Zemlji, a niko od vas nije video ne samo vanzemaljca nego ni jednog čoveka koji tvrdi da ih je vidio. Videli ste filmove i papire, plus "svedočenja" kojekakvih šarlatana koji prave budale od vas sa svojim suludim pričama.Gomila slucajeca jeste dokumentovana crno na belo, neki od dokumenata se cuvaju a neki su vec i javno obelodanjeni , takodje postoji i gomila kredibilnih i ozbiljnih svedoka, ljudi iz vrha vojske, politike, obavestajnih struktura, nauke koji sve otvorenije pricaju o tome, takodje sto se tice otmica i nekih drugih stvari postoje i fizicki dokazi.
Uskoro idem na Rtanj pa ću da javim ako budem video neki NLO.Ima ih svuda, u Srbiji Rtanj i juzni deo zemlje.

Dobro zapazanje, ali uzmimo za primer zemlje poput Filipina u kojima dobar deo stanovnistva nikada nije video crnce i belce i kada nas sretnu tesko im je da poveruju da tako nesto postoji. Pa kako oni reaguju na crnce (mozda im dodele naziv ljudi-majmuni), tako bi i mi bili prijatno iznenadjeni ljudima-gusterima npr.niko od vas nije video ne samo vanzemaljca nego ni jednog čoveka koji tvrdi da ih je vidio.

Jos kad bi ti objasnio sta si hteo da kazes sa ovom tiradom.....Ako i sam znas.Dobro ljudi jeste li vi nekad videli NLO u praksi?
Da li je cudno sto na ovom pdf-u imamo toliko ljudi koji lajkuju ovakve postove
Sto bi rekao kolega, blam vise boraviti ovde... (*mada on od sebe nema gde da pobegne, ali nije ni beznadezan slucaj kao par drugih slicnomisljenika...)
и још због тога како ради мозак. и како га заварати, наиме:Ono što je dodatno zanimljivo da se stalno pojavljuju video snimci NLO-ova u toku noći a slabo u toku dana. Zašto?
Bukvalno svaki dan ljudi izbacuju, samo vi necete da gledate i tvrdite da su nocniмислим да сам негде то већ написао:
данас сваки човек има мобилни телефон са камером,
на планети има 7е+9 људи
барем статистички би требало да се појаве многе слике и видео записи од нло - да постоје!
Mislim da je to cepelin,procitao sam negde.. ali zaista neupucenost obično zaustavi čoveka da nastavi da traga jer ga zaustave neupuceni.Bukvalno svaki dan ljudi izbacuju, samo vi necete da gledate i tvrdite da su nocni
па ди баш усред пустиње?Iz 2020. ima jako mnogo snimaka.
Mogla,al nije. Kao narod je jako bitno da obmanu,sa takvim stvarima. Pucali ko ludi u nebo i nista nisu pogodili,a kobajagi nisu znali da pucaju u svetlost,toliko su barem pametni,da ne pucaju u svetlost. Svedocenja kažu,da je pucano do zore.