NLO-i - Posetioci iz svemira

Nisu priznali ništa. Ljubas po običaju lupeta.

Јесу признали су да постоје НЕДИНФТИКОВАНИ ВАЗДУШНИ ФЕНОМЕНИ за које не знају чији су али да 100% нису њихови нити постоји држава на Земљи која би могла да има такву технологију. Не ботуј.

Јесу признали су да постоје НЕДИНФТИКОВАНИ ВАЗДУШНИ ФЕНОМЕНИ за које не знају чији су али да 100% нису њихови нити постоји држава на Земљи која би могла да има такву технологију. Не ботуј.
To ne znači da su vanzemaljskog porekla niti da zemljani nemaju takvu tehnologiju.

ovo je najbolja tema na forumu. zao mi je sto nijesam ucestvovao, ali sam navijacki ostrascen i sklon domacim...
yt kanal ufo balkan ili kako vec uspijem da ispratim. pa ne znam kako to kome odje odgovara.
grejsi su mi bas mrzni, nadam se da nema to. ono.

него, шредингеру,
ако су толико падали ти уфо тањири и баш после 2св рата.. а пошто би требали да су ванземаљци и да су напредни са технологијом.. као то да нису имали катапултирање, падобране или већ неке друге мере заштите у случају да падне???

како то да нижа рада има катапулте у авионима а они у тањирима немају??
да није можда да нису виша раса, него да су наша раса која је тестирала плазма летелице?

Tužne vestii iz šuplje Zemlje. Pravoslavni vanzemaljac gušter umire od krone :pop: :sad2:

pravoslavni vanzemaljac umire od korone.jpg

Junkerov govor izbrisan sa Jutjuba ali evo snimka
Leaders of other Planets are worried - Confused EU President ...
... Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont très inquiets. J'ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d'autres planètes qui sont très ...
... Треба да знате да су они који нас посматрају издалека веома забринути. Видео сам и чуо многе владаре других планета који су веома ...
EC Juncker claims: "I spoke with leaders of other planets ...
Јунцкерови контакти са „неколико вођа других планета намерно су изостављени из транскрипта његовог говора објављеног на званичној веб страници ЕК .

Poslednja izmena:
EC Juncker claims: "I spoke with leaders of other planets ...
мож да прича ша оће, то и даље не значи да је истина!
и онај елон маск је причао идемо на марс! а није ни способан у орбиту земље да оде!
то вам је све пр...односно лагање народа

то ми је пало на памет 15так година раније - док још није било тих фора "think out of your box"

него, увек се сетих оне преваре која иде:
има једна планета (мислим нибиру) која пролази поред земље сваких 1000 година и она је сва од злата и на њој владају гуштери. тако да ови гуштери са земље морају да скупљају злато и њима предају!

хеботе, јел могуће да многи верују у ову причу?
АЛО БРЕ, ИМА БОГАТАША КОЈИ ВАС КРАДУ ВЕЋ ЈАВНО! говорећи вам: па мора да се ради, мора порез да се плати...

ало, за шта радите? за плате до 20тог у месецу? да ли се ико питао "еј па чекај, ја нећу да радим! хоћу да седим на Сунцу и повијам женску која прође (на пример)..

цела ова прича са ванземаљцима и остале глупости (а има их подоста) су смишљене да се опљачкани народ не би побунио, а и ако се побуни да окриви неке тамо ванземаљце. а никако ротчилде, винзоре, медиће, сан паоле...

крађа вредности, добара и живота постала је професионална уметност!

цела ова прича са ванземаљцима и остале глупости (а има их подоста) су смишљене да се опљачкани народ не би побунио, а и ако се побуни да окриви неке тамо ванземаљце. а никако ротчилде, винзоре, медиће, сан паоле...
Pa ista prica i sa vakcinama.Puste glupost u etar da bi se ljudi plasili,razmisljali o kojekakvim glupostima dok oni iza ledja kradu ili kraduckaju.Ili da ljudi veruju da neki Rotsild hoce da unisti nebeske Srbe a ustvari braca opljackase sve sto postoji...

Virus je realan.Mozda bih i ja mislio kao vi da meni bliski ljudi nisu oboleli,da do sada nije umrlo dvoje ljudi koje sam znao...
Globalno zagrevanje je lepo objasnio Milutin Milankovic,dovoljno je da se procitaju neki njegovi radovi.Ali mi definitivno ubrzavamo taj proces,iako se nalazimo u sredini ledenog doba.

Back