NLO-i - Posetioci iz svemira

Američki senator naredio je Pentagonu da otkrije tajna dokumenta o Neidentifikovanim letećim objektima,nakon snimka sa radara F18 koji je procureo u javnost pre par dana.

Osobe koje su radile na Pentagonovom programu posvećenom istraživanju neidentifikovanih letećih objekata poručile su da pojedina saznanja o tome treba javno objaviti.

Bivši direktor ovog programa koji je odstupio sa te funkcije 2017. Luis Elizondo potvrdio je da se njegov tim bavio i naprednim svemirskim programom.

- Nema više potrebe da to bude u senci. O tome treba transparentnije govoriti - mišljenja je Elizondo.

Др Диомин Дамир Зхакаровицх: "Нибиру ће најближе бити до нас 2020. године"
НИБИРУ УЛАЗИ У СУНЧЕВ СИСТЕМ, УБРЗАВАЈУЋИ И ДОСТИЖУЋИ НАЈБЛИЖУ ТАЧКУ ДО НАС (0,3 АСТРОНОМСКЕ ЈЕДИНИЦЕ) 2020. ГОДИНЕ. СВЕ ТО НАВОДИ РУСКИ АСТРОНОМ ДР ДИОМИН ДАМИР ЗХАКАРОВИЦХ.
https://www.hackthematrix.it/?p=17606
Бивши пријатељ и астрономски саветник председника Русије Владимира Путина, др. Жкакарович сада ради прикривено, с времена на време који се појављује с једном сврхом: да упозори свет о Нибиру, на путу ка унутрашњем Сунчевом систему.
Прошле године, током претходно снимљеног емитовања немачке ТВ емисије Спаце анд Беионд, др. Жкакарович је присилно уклоњен из студије и избачен на улицу, након што је изразио забринутост због Нибируа. Наравно, епизода никада није избила на површину.
Доктор Зкакарович баца ново свјетло на датум доласка. Уз помоћ колега, најмоћнијег руског телескопа и супер-рачунара последње генерације, он каже да ће Нибиру бити јасно видљив на јужном небу између септембра и децембра 2019. године, а климу ће учинити катастрофалном до 2020. године.

Poslednja izmena:
sakrivene iza sedam brava...
или их нема!
људи, то "или их нема" је реална могућност, чак и већа од оне да "их има" - што то нико не испитује?
оно што је видно да се у свим врстама медија форсирају "ванземаљце",
то чим медији форсирају нешто - значи имају план!
а историја је показала да када нешто тако форсирају то је лаж!
(уопште човек не треба да улази у материју проблема - сврха медија је да лажу јавност)

Др Диомин Дамир Зхакаровицх: "Нибиру ће најближе бити до нас 2020. године"
НИБИРУ УЛАЗИ У СУНЧЕВ СИСТЕМ, УБРЗАВАЈУЋИ И ДОСТИЖУЋИ НАЈБЛИЖУ ТАЧКУ ДО НАС (0,3 АСТРОНОМСКЕ ЈЕДИНИЦЕ) 2020. ГОДИНЕ. СВЕ ТО НАВОДИ РУСКИ АСТРОНОМ ДР ДИОМИН ДАМИР ЗХАКАРОВИЦХ.
https://www.hackthematrix.it/?p=17606
Molim te bar se potrudi da kada pises cirilicom bar napises kako se zove covek pravilno (mada nisi jednom pisao engleske reci cirilicom bez prevoda).
Дамир Дёмин Захарович (Damir Djomin Zaharovic).
Pored toga sto bombardujes svim i svacim,ovo posebno iritira,a ja nisam od nekih gramar-naci frikova.

sakrivene iza sedam brava...

Prema nekom izvestaju preziveli je imao sposobnost vrsenja fotosinteze pa ga je pregledao botanicar. Mada ne znam sta ce im, posto tu gde oni zive nije bas suncano. :super:
Vilhelm Rajh je isto bio zainteresovan za slucaj.
Toliko skriveno ali ti ipak znas i gde zive,i da vrse fotosintezu,i kakvi uslovi su im na planeti...Ne bi me cudilo da znas i politicko uredjenje,stopu inflacije itd.
Bas dobro skrivena tajna kad je zna i Bosiljka iz Malog Mokrog Luga.

Molim te bar se potrudi da kada pises cirilicom bar napises kako se zove covek pravilno
to je automatski prevod sa italijanskog
Dr. Dyomin Damir Zhakarovich: “Nibiru raggiungerà il punto più vicino a noi nel 2020”
NIBIRU STA ENTRANDO NEL SISTEMA SOLARE, STA ACCELERANDO E RAGGIUNGERÀ IL PUNTO PIÙ VICINO A NOI (0.3 UNITÀ ASTRONOMICHE) NEL 2020. TUTTO QUESTO SECONDO L’ASTRONOMO RUSSO DR. DYOMIN DAMIR ZHAKAROVICH.
vrlo mali broj linkova o ovome

Nibiru in 2020, says Russian Astronomer | Planets wallpaper ...
Nibiru To Appear February 2021- Says Russian Astrophysicist

Poslednja izmena:
Када је један астроном сугерирао да би Нибиру могао бити под интелигентном контролом, Путин га је отпустио на лицу места због непромишљених претпоставки, рекао је др Закарович.
Нови тим, међутим, представио је теорију која је привукла Путинову пажњу. Они су теоретизирали да је Нибиру посредно одговоран за успоравање властитог транзита кроз свемир.
Једна таква варијабла је Нибируова тенденција да периодично „застане“ у простору.
Закључно, др Закарович је рекао да Путин има довољно поверења у нова открића да их дели са председником Трумпом када се двојица лидера састану у Хелсинкију касније овог месеца.

Poslednja izmena:
Tamo i gde treba da budu , pa ne mislis valjda da ce ti ih neko poslati postom (sa sve pecatom).
што нису објавили?
ако већ нису објавили то може да значи да их и нема јел тако? онда је вероватноћа да постоје ванземаљци 50-50%, то је реалност.

тако исто ја могу да измислим нешто и да кажем да постоје. али то не значи да постоје ако ја то форсирам већ 50 година!
и даље је 50-50%. ако хоће да се макну од тих 50-50 треба да објаве неки доказ а не увек неке мутне снимке (поред данашње технологије)!

а не увек неке мутне снимке (поред данашње технологије)!
Kako mutne, evo lepo snimljen (demon iz underworld-a).
Fale samo Zagor i Ciko da mu prave drustvo :D
1596034416386.png

Poslednja izmena:
тако исто ја могу да измислим нешто и да кажем да постоје.
Da.
WIFI ti greje mozak
Preko wifi ti salju neke nakacene signale ili talase
Kad spavas u kavezu imas prekogniciju ili odvajanje duse od tela
Osecas orgonske talase ili zrake (ma sta to bilo,stvar koja je nedokaziva kao i ljudska aura)
.......

Први пут сам био стациониран у Подручју 51, Невада, од 28. јануара 1971. до 1982. У том периоду службе посетио сам шупљу унутрашњост Земље шест пута, дубоко 800 миља. По доласку у Ареа 51, индоктриниран сам на постојање тунела испод подручја 51, и убрзо након тога срео сам неколико оператора подземног шатла који су висине од 13 до 14 стопа. Ове тунеле који прелазе свет је изгрaдила врста бића која су овде постојала пре нас, врло дуго времена.
Дужина велике шатл машине је дуга око 1/4 миље. Становници унутрашњости користе ове машине - огроман брод за брзо кретање великог броја људи / бића / свеједно. Мањи шатл је дужине 50-60 стопа, то сам био такав какав сам био. Брзина шатла је већа од брзине звука, они могу прећи из подручја 51 до главне унутрашњости Земље за мање од 10 минута. За 5-6 минута сте тамо.
Оператори које сам раније споменуо, висине 13-14 стопа, изгледају попут нас по изгледу, али много више развијени и говоре кроз телепатију. Материјал коришћен за прављење шатлова је иста супстанца која је сачињавала кожу свемирског брода у Росвелл-у. Мушкарци имају браде или не, а женска кожа је беспрекорна, заиста има савршен бистри тен. Постоји седам цивилизација које живе у Унутрашњој Земљи - којима управљају принципи склада. Они разумеју и говоре све језике на земљи. Њихово разумевање медицинског знања је феноменално
...Од свега што сам видио на подручју 51, 95% остаје скривено од јавности. Улазак у подручје 51 је попут одласка у други свет, где се страшно плаше да ће друге државе и друге странке добити "ове" информације. Њихове мисли су „ако признамо да је Земља шупља, са централном интелигенцијом у њој, то ће изазвати несклад и страх“. Тај процес страха генеришу приватне компаније које желе да контролишу и унапреде своје сопствене потребе и личне програме кроз подручје 51.
https://intothelight.news/knowledge-base/hollow-earth-aghartha/traveler-to-inner-earth/

добро шредингеру, дај неки доказ који поткрепљује ту причу?
Dace ti dokaz ko i ti sto dajes dokaze. :mrgreen: Samo trtljate u_prazno.:lol:
Mada, ja volim te price da cujem u originalu. Samo kad biste vas dvojice sebe eliminisali iz njih.;) posto ih kindjurite ne personalnim biserima,vec bizuterijom.:p
Dugo vas zezam da ste kao Stalio i Olio ovog Podforuma...ali to je samo zez.:) U stvarnosti..prosto...niste ni zabavni ni interesantni.:confused:
Kakav Stalio i Olio, to su genijalni komicari...Onaj kojim vlada uobrazilja moze biti smesan odredjeno vreme, ali kasnije postaje samo naporan,
smeha nestaje, jer ponavlja jednu te istu glupost. Tako to ide,rodjaci...:confused::mrgreen::cool:

добро шредингеру, дај неки доказ који поткрепљује ту причу?
pa videli smo davno
"Strogo poverljivo
Uputstvo, utvrdjeno Firerovom direktivom
od 20.01.1940. br.88
Nemacka antarkticka ekspedicija 1938. godine je otkrila nove teritorije, skrivene pod ledom Antarktika. To podrucje firer je nazvao "Novom Svabijom". Rec je o teritorijama skrivenim u supljini Zemlje, s istim ovakvim gradovima i kontinentima, okeanima slatke vode, unutrasnjim suncem oko koga se okrece Zemlja.
Prolazak u tu oblast ostvaruje se u rezultatu narocitih manevara prilikom poniranja podmornica.
Osvajanje tih teritorija je zivotno vazan strateski zadatak, postavljen od firera.
Prvobitna kolonija naseljenika treba da bude obrazovana 1940. godine i da broji 5 hiljada ljudi.
Transport ljudi vrsice se firerovim posebnim konvojem jednom u tri meseca snagama vojnopomorske i civilne flote."
jednostavno to je to...
Ako uzmemo da je debljina planete oko 1200 km, dolazi se do zakljucka da bi povrsina podzemnih kontinenata mogla biti dva puta veca od povrsinskih, zbog veceg udela kopna.

Masonerija je osnovana da bi sacuvala tajnu o tome. Kraj video igre, nema dalje. Mozemo svecano da zatvorimo ovaj pdf :cool:

Poslednja izmena:
Први пут сам био стациониран у Подручју 51, Невада, од 28. јануара 1971. до 1982. У том периоду службе посетио сам шупљу унутрашњост Земље шест пута, дубоко 800 миља.
Posetio sam i ja Deda Mraza više puta. Imam čak i snimke i fotografije tog događaja. :ok:

Back