NLO-i izazvali maglu u Beogradu?

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
10.277
Mnogi su juce videli koliko je bilo maglovito, verujete li da se radi o slucajnoj pojavi? Crvene tacke za novu godinu? Neko nas opasno zeza...
http://www.glas-javnosti.rs/vesti/d...je-neobicne-pojave-sire-se-drustvenim-mrezama
1735724678751.png

Општепознато је да летећи тањири надлећу неку територију, само ако се на њој дешава нешто врло битно за овај део Млечног пута.Очигледно је да величанствени протести студената по упутствима из "кухарице" имају одјека и ван нашег Сунчевог система.

Da ne vidimo vatromet
E nisam pitao klince, pitao sam koliko im kosta ona tuba, 350 ali nisam pitao kakav je bio vatromet....inace mi je malo nejasan princip doceka za klicne, idemo da pucamo vatromet i petarde, i krenu od 22h do 01....to mi je u svakom komsiluku , i slusam ih , namerno sam obrnuo dva kruga oko 22h da cujem kako se provode...hm, kao kad odrasli piju pivo u parkicu , tako slicno...omladinci, ...

Tako da postoji mogucnost da se nije video vatromet,

Општепознато је да летећи тањири надлећу неку територију, само ако се на њој дешава нешто врло битно за овај део Млечног пута.Очигледно је да величанствени протести студената по упутствима из "кухарице" имају одјека и ван нашег Сунчевог система.
Mene ne bi iznenadilo da nadgledaju posle izjave Vucica da ce da pravi nuklearku , nek su u nivou vaterpoliste opet bi poslali ekipu za novu godinu da nadgleda nas...
Usput kome je palo na pamet da za 31 12 osvezava asfalt na tramvajskim deonicama.....i ionako magla i tramvaji optereceni jos im fali ekipa asfaltiranja...
Bas umeju da naprave haos, za medalju...imaju talenatt...

Nisam cuo da su letovi odlozeni , ima dobar sistem Aerodrom, nego je onaj deo sa zgradom i osobljem otisao u out, cim to dohvati vlast, ode u bezobrazluk, to je neverovatno , dohvatili IT industriju , ode u 3 pm....dohvatili aerodrom , ode u kao veliki aerodrom, ali bezdusni radnici....ko se jos seca starog aerodroma do pre 10 godina, ili do pre 5, gde ti radnici ucine i pomognu kad si pao sa marsa pa prvi put letis, strpljivo i sarmantno i usluzno ...da pozelis da im se vratis...
Sad ti dodje da sletis u Nis da bi dosao kombijem za BG , a i cena ista....mislim od Surcina do Bg i od Nisa do BG, to mi kaze jedan gastos koji se prekljuce vratio...istu mu cenu trazio prevoznik kao obicno sto mu trazi , ja ga tesim, pa po vremenu voznje, ti je isto putovanje iz Nisa do Visnjice i od Surcina do Visnjice...nisam hteo da ga urnisem sa putovanjem od zeleznika do visnjice, to je tek za pricu...

Pa sad da su NLO-i izazvali maglu ono verujem da nisu sigurno a to da su zapaženi iznad Beograda je sasvim moguće, mislim to je globalni fenomen i pojavljuju se širom planete i na svim kontinentima pa prema toma zašto se ne bi pojavljivali i ovde, recimo imali smo i 1977. godine onaj PanAdria incident kao i neke druge slučajeve (čak je i Tito bio ljut zbog tog PanAdria incidenta kada su naši pokušali da presretnu i obore taj objekat usled čega je jedan naš pilot poginuo a nisu ga obavestili o tome jer je i on znao za te objekte i da ne treba pokušavati ulaziti ni u kakav konflikt sa njima jer ono konvencionalna tehnologija i naoružanje im ne može ništa pa samo se tako nepotrebno ugrožava ljudstvo i tehnika a pritom ti objekti nisu nikad iskazivali neku otvorenu agresiju i neprijateljstvo) , čak je i u Jugoslavji unutar službi postojala isto neka "plava knjiga" i jedan manji odsek koji se bavio tim stvarima.

Poslednja izmena od moderatora:
E da ljudi imaju pogrešna uverenja , jer ono da kažemo neka prosečna osoba je možda čula za slučaj Rozvel iz 1947. , ne znam možda slučaj iz Varžinje, Brazila iz Januara 1996., slučaj Rendelšam iz Velike Britanije iz 1981. za ovaj slučaj "Nimic" iz 2004. što je i Pentagon objavio snimke, možda i kod nas za PanAdria incident iz 1977. i za tako tih nekoliko mejnstrim poznatih slučajeva za koje su čuli verovatno i oni koje ne zanimaju previše ovakve teme i sad oni misle da je to sve i da su NLO-i zapravo jako retka pojava koja se pojavi tamo negde u svetu jednom u ne znam koliko godina što je skroz netačna i pogrešna pretpostavka jer oni su ovde non-stop i čak i ako ih ljudi ne vidjaju golim okom opet ne znači da nisu tu i da nisu prisutni.
Takodje pogrešna je i pretpostavka što ljude misle da oni svaki put dolaze iz nekog udaljenog sazveždja, sad neki od njih verovatno i dolaze ali većina NLO-a što ljudi vidjaju (pogotovo one ovalne letilice prečnika izmedju 10 do 15 metara negde) jesu vanzemaljskog porekla i to su uglavnom manje operativne letelice (koje služe za odredjene zadatke) koje dolaze iz njihovih baza i enklava na našoj planeti (koje se nalaze uglavnom pod zemljom i na nekim uglavnom izolovanijim mestima kao što su baze ispod okeanskog ili morskog dna ili dna nekih velikih jezera, na Antarktiku, Aljasci, u unutrašnjosti nekih planina, itd, znači uglavnom nekih tako mesta koja su nepristupačna ljudima što je i logično).
Tako da većina njih zapravo ni od kuda ne dolaze niti igde odlaze već su uglavnom sve vreme ovde, uostalom i Pol Helijer, bivši kanadski ministar odbrane je rekao da su na našoj planeti prisutne najmanje 4 različite vanzemaljske vrste, da on lično smatra da ih ima i znatno više ali video je konkretne dokaze i ima pouzdane informacije samo za te 4.

Back