opet ne znas sta pricas...ozbiljno razmisli malo ali ozbiljno...ako treba promuckati pre upotrebe..stvarno ne znam... treba upoznati i upoznatavati...taj proces nikad nije gotov ...pa sigurno cu preduzeti sve predostroznosti ako mi nesto postane sumnjivo... znaci 100%... pa cak i ako to znaci preturati...u krajnjoj liniji ne igrati se zivotom deteta zato sto "postujemo" njegovu privatnost...ja ne kazem da je to ok bez ikakvog razloga, bez ikakve sumnje...ako se ja setim koliko puta sam iscupala zivu glavu i zivu glavu cak moje sestre i da mi bilo jako krivo zato sto nemam nekog da mi pomogne onda mi je krivo sto nisu vise znali... ali kao sto rekoh nismo svi isti karakteri ...ja npr jako zatvoreno dete koje nije ni htelo, ni znalo da prica sa roditeljima, niti znalo da se poveri...a sa druge strane roditelji jako strogi i jako sturi na iskrenom, smirenom, dobrom starom razgovoru...jednostavno ne znaju...niti ce ikada znati... nemaju svi iste kapacitete...ali su radili onako kako su umeli... i zao mi je sto nisu vise znali i sto nisu vise dozvolili da im se priblizim, sto ja njima nisam dozvolila da mi se priblize...ima tu mnogo stvari... dakle i ja sam samu sebe otkrivala u pubertetu, a kako su to mogli moji roditelji...dakle oladi malo sa extremnim razmisljanjima...ja kazem kako bih ja i NE mozes mi promeniti misljenje tako da i vise ne vredi da me ubedjujes

ok je ono
sto ti kazes za tebe i to je tvoja istina...moja je nesto drugo za sada...ali mozda ce se promeniti ...kao sto se i sve ostalo menja pa i poznavanje i upoznavanje ne???