Njujork Tajms: Crnogorac tuži Facebook

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.mondo.rs/s196089/Press_izbor/Njujork_Tajms-_Crnogorac_tuzi_Facebook.html
Njujork Tajms: Crnogorac tuži Facebook
Njujorčanin, poreklom iz Crne Gore, tužio je Facebook zahtevajući 500.000 američkih dolara odštete, jer mu je na toj društvenoj mreži u septembru prošle godine ukinut nalog.
v196089p0.jpg

Mustafa Fteja (39) je Facebook tužio zbog diskriminacije na verskoj osnovi, jer je po verosipovesti musliman, i pored novčane odštete zahteva i povratak naloga.

Fteja kaže da ga je Facebook sprečio da komunicira sa prijateljima i rođacima širom sveta i ostavio ga bez slika i uspomena.

"To je bio način na koji sam komunicirao sa ljudima" kaže Fteja, koji tvrdi da je imao oko 340 prijatelja pre nego što ukinut nalog.

Tteja je "Njujork tajmsu" rekao da već dva meseca od Facebooka traži objašnjenje, ali bezuspešno. On je to što mu se desilo uporedio sa životom u komunističkoj zemlji, gde, kaže, ljudi nisu imali prava.

"Ovo mi liči na to. Ne radim to zbog novca, već zbog pravde", naveo je Mustafa.

On je ispričao da je Facebook koristio tri godine i da je kontaktirao sa prijateljima u Albaniji, Crnoj Gori, Nemačkoj i Austriji.

Nalog mu je ukinut 24. septembra, a kada je probao da sazna zašto se to dogodilo dobio je odgovor da je prekršio uslove korišćenja društvene mreže.

...................
...................
Ебо теееее.......Пун Њујорк Црногораца....
Екрем па сад Мустафа....
И није чудо што су му укинули налог...како је ружан
ОВИ ЦРНОГОРАЦ.....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
Poslednja izmena:

Back
Top