elem,'ajd' svi znamo da manje-vise veliki broj ljudi ne ispuni ono sto je "sam sebi obecao za u novoj",ali sta bi sebi obecali ali da znate da ce to obecanje biti zaista odrzano...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.
i ja se javljam za čašćenjesnaja88:E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.:wink:
etotako:i ja se javljam za čašćenjesnaja88:E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto trebailuzionista:Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.:wink:
![]()
najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:Peruzzi:moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
![]()
![]()
ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
kocicm:pa naravno da ne možeš... nikad nisi bila karakter... 8)
Nesto mi govori da ti ovo nece biti tesko! :wink:goodday:obecavam da cu biti josh oholiji i da cu "dirati" druge
i ja bi volela da sprovedem nesto od ovoga u delo...al me mrzi i da pokusavam kad znam da necu uspeti...narocito ovo za mecku :wink:divlja-u-srcu:Dobro, de, evo, svecano obecavam:![]()
1.NECU NIKOG VISE DA LEMAM!![]()
2.BICU DOBRA I MIRNA!![]()
3.NECU PRAVIM PICVAJZE... :?
4. NECU VISE NIKOG DA LAGIM...![]()
5. I DA CACKAM MECKU...![]()
Ma ne mogu ja ovo, bre!![]()
Kao hipik...miss:najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:Peruzzi:moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
![]()
![]()
ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
buuurn!!!chokolada:Nesto mi govori da ti ovo nece biti tesko! :wink:goodday:obecavam da cu biti josh oholiji i da cu "dirati" druge