nju jirs rezolusns...

Ja jos uvek sakupljam zamerke i kritike na moj racun od bliskih mi ljudi u ovoj godini, tako da cu listu imati tek u januaru... Ako se svi smiluju da kazu gde sam gresio a ne samo da me tapsu po ramenu u znak odobravanja svih mojih postupaka ;)

Glavni cilj je meni uvek bio da budem bolja osoba nego sto sam to bio u prosloj godini. Sve ostalo su sitnice...

Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.

iluzionista:
Necu nista da si obecajem za novu... Obecao sam si ranije. Samo jos to treba da izguram da traje do kraja sledece godine i "finito"... Sledeca godina je za mene godina sprovodjenja odluka, a ne donosenja odluka. Ceka me toliko toga da uradim.
E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto treba :P :wink:

snaja88:
iluzionista:
E onda u ovo vreme iduce godine da nas castis jer ces uraditi SVE sto treba :P :wink:
i ja se javljam za čašćenje :)

moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
:D :D :D

ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude

etotako:
snaja88:
iluzionista:
i ja se javljam za čašćenje :)

hehe :lol: Ne verujem da ce biti cascenja. :roll: :P

Peruzzi:
moja new year resolution bice 800x600 pxl ...
:D :D :D

ja bash NeCU da se sisham, uopste, a za brijanje cu malo da razmislim... moram da pocnem vise da jedem, ali mrzi me...
ali obecavam da necu da se shisham, bar ne do uskrsa.pa sta bude
najbolje nemoj ni da se kupas....to ce biti bas ono...u fazonu sa kosom i bradom! :wink:

my resolution je da cu da krecem u skolu 5 minuta ranije i tako da znatno smenjim broj neopravdanih od kasnjenja :arrow: mogu vise da bezim :wink:

i da...odlucila sam da malo zavezem jezik...bas sam se u poslednje vreme nesto mnogo puta izlupetala...zvali su me cuvar tajni 8)

divlja-u-srcu:
Dobro, de, evo, svecano obecavam: :roll:

1.NECU NIKOG VISE DA LEMAM! :D
2.BICU DOBRA I MIRNA! :P
3.NECU PRAVIM PICVAJZE... :?
4. NECU VISE NIKOG DA LAGIM... :roll:
5. I DA CACKAM MECKU... :(

Ma ne mogu ja ovo, bre! :P
i ja bi volela da sprovedem nesto od ovoga u delo...al me mrzi i da pokusavam kad znam da necu uspeti...narocito ovo za mecku :wink:

Back