Њоњаве пјесметине

Њоњавост вишег реда.
Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:

Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан

Није ми јасно што се уопште труди да буде романтичан.

Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:

Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан

Ponele ga emocije...

Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан

Ijaoo...z:cry:

Možda se samo zezao

Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан

"Biti isti, poseban, slobodan, samo svoj"

Two minutes later:

"Ja da živim sam, nisam sposoban"

Kakav sissy.

Ok ok, kapiram dirnulo vas iskr.
Pronašli se
Прочитао сам твој пост, прочитао сам текст, одслушао песму, само нисам реаговао јер нисам знао како. Сад сам поновио опет све то, упознао сам се и са званичним тумачењима текста, и мој неки закључак је да ми песма није нешто специјално њоњава :think:

It's a riiiiight I defeeend...!
:mafijas:
Каже да има право, и да ће се борити за исто, да се потруди да га придобије и задржи :think:

Прочитао сам твој пост, прочитао сам текст, одслушао песму, само нисам реаговао јер нисам знао како. Сад сам поновио опет све то, упознао сам се и са званичним тумачењима текста, и мој неки закључак је да ми песма није нешто специјално њоњава :think:
A ne cela pesma, rečeno je da može i deo.
E pa - samo taj deo

Каже да има право, и да ће се борити за исто, да се потруди да га придобије и задржи :think:
Brani svoje pravo, halo!?
I onda kaže...šta da radim

Ok, 'đa vam se 🥰

A ne cela pesma, rečeno je da može i deo.
E pa - samo taj deo
Да, знам, али морао сам због контекста.

Brani svoje pravo, halo!?
I onda kaže...šta da radim
Ваљда се пита, "Шта то радим?" У смислу, "Јеси нормална жено, откуд ти идеја да трчиш за мушкарцем?"

Ok, 'đa vam se 🥰
Мислиш? Због чега?

Back