pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.079
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ovu postavila juce, na temu kise
Kišna njonjavost.Ja sam ovu postavila juce, na temu kise![]()
Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:Њоњавост вишег реда.
Ponele ga emocije...Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:
Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан
Није ми јасно што се уопште труди да буде романтичан.
Ijaoo...Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:
Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан
"Biti isti, poseban, slobodan, samo svoj"Тотално одсуство било каквих емоција -- барем оних природних -- у комбинацији са измотавањем које је карактеристично за њих. Атипично за њоњаве песме. Али зато је речит па каже:
Води ме одавде
Озари љубављу својом
Ја да живим сам
Нисам способан
"Biti isti, poseban, slobodan, samo svoj"
Two minutes later:
"Ja da živim sam, nisam sposoban"
Kakav sissy.
Прочитао сам твој пост, прочитао сам текст, одслушао песму, само нисам реаговао јер нисам знао како. Сад сам поновио опет све то, упознао сам се и са званичним тумачењима текста, и мој неки закључак је да ми песма није нешто специјално њоњаваOk ok, kapiram dirnulo vas iskr.
Pronašli se
Каже да има право, и да ће се борити за исто, да се потруди да га придобије и задржиIt's a riiiiight I defeeend...!
![]()
Требаће нам једна тема и за музику која је набијена емоцијама. Могли бисмо да позовемо Џорџија да буде главни и да нас учи.Ova je nabijena emocijama prema ženi.
Ali je to nije poštedelo njonjavog epiteta.
A ne cela pesma, rečeno je da može i deo.Прочитао сам твој пост, прочитао сам текст, одслушао песму, само нисам реаговао јер нисам знао како. Сад сам поновио опет све то, упознао сам се и са званичним тумачењима текста, и мој неки закључак је да ми песма није нешто специјално њоњава![]()
Brani svoje pravo, halo!?Каже да има право, и да ће се борити за исто, да се потруди да га придобије и задржи![]()
Да, знам, али морао сам због контекста.A ne cela pesma, rečeno je da može i deo.
E pa - samo taj deo
Ваљда се пита, "Шта то радим?" У смислу, "Јеси нормална жено, откуд ти идеја да трчиш за мушкарцем?"Brani svoje pravo, halo!?
I onda kaže...šta da radim
Мислиш? Због чега?Ok, 'đa vam se![]()
Jer je prejakoМислиш? Због чега?
Волимо да жене трче за нама?Jer je prejako![]()
Da sam videla ne bih , ali uvek mi je išla na živceJa sam ovu postavila juce, na temu kise![]()
Otkud znamВолимо да жене трче за нама?