gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Da, što da ne?Pa isto je sa fantazijom muskaraca o seksu sa dve zene.
To bi sveli na nesiguurnost i sujetu zena sto odbijaju,ili na nesto drugo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, što da ne?Pa isto je sa fantazijom muskaraca o seksu sa dve zene.
To bi sveli na nesiguurnost i sujetu zena sto odbijaju,ili na nesto drugo?
Au koji je to tunel a promaja je najveci neprijatelj u srbaDakle,dragi nepoznati korisnici
Jeste li probali dva tukija u istoj pi.ci odjednom i kakve su impresije?
U boj!Vodite ljubav, a ne rat, znaci kad se ebe, onda se ebe, a ne macuje se penisima.
Obuci kapicuAu koji je to tunel a promaja je najveci neprijatelj u srba
Sto odma nadmocnijim? HihihPa ne brate, ne, milina je nastradati od srcka tokom manipulacije picom, ali blam je ako epitaf glasi "junacki poginuo u borbi sa visestruko nadmocnijim penisima".
zavisi dal "ona" zeli da ga primi na oba ulaza.Pi,svi junaci nikom ponikose
Ja reko sad kad mi objasne,kao i inace,kad ono
Pi,svi junaci nikom ponikose
Ja reko sad kad mi objasne,kao i inace,kad ono
Au,al se kur.ca plasitePa kakav je da je penis je ipak opasno orudje i potencijalna pretnja, muski to dobro znaju, moze se njime biti i udaren i uboden, a jos i ako je nadmocniji razlog vise da ga se covek kloni.
Au,al se kur.ca plasite
Nije on strasan,naprotiv
Ipak se treba pripaziti, cim se on svrstava u eksplozivne naprave moze da napravi neki haos.
Jedino resenje je zaljubljivanje u nekog baju, onda se cure same od sebe smire.Daco, sta kazes da udruzimo snage i smirimo Skakutavu?
Ja cu da je drzim dok vezujes kanap
Bolje ti da napravis dobar cvor,jer ako se odvezem sutra docekati necesDaco, sta kazes da udruzimo snage i smirimo Skakutavu?
Ja cu da je drzim dok vezujes kanap
Ljubav je za druge ljudeJedino resenje je zaljubljivanje u nekog baju, onda se cure same od sebe smire.
U toj situaciji bi bas bilo tesko oceniti,da li bolje je.be levi ili desni,gornji ili donji,kako ti drago.Što se mene tiče, realno, ja bih se jedino plašio da taj drugi ima veći tuki i da je bolji iebač. To bi baš bilo onako...
Ideje se vec radjajuDakle moze se ocekivati jos ovako neobicnih tema.
Bolje ti da napravis dobar cvor,jer ako se odvezem sutra docekati neces