Njeno veličanstvo petica (i kad je ona kruna neostvarenih roditeljskih ambicija)

Lancier

Veoma poznat
Poruka
12.811
Добар молер, керамичар, електричар, водоинсталатер... увек ће имати посла. Невоља је што су то махом мушки занати. Девојчицама које нису неки ђаци знатно је теже да нађу занимања од којих се може солидно живети. Фризера и маникира има к'о шаше и то и није нека опција.
Ja znam mašinske inženjere i ekonomiste koji su postali odlični moleri. Da li je to krunski dokaz da petice ne znače ništa? :D

Poslednja izmena:

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.649
Ja znam mašinske inženjere i ekonomiste koji su postali odlični moleri. Da li je to kruški dokaz da petice ne znače ništa? :D
Да, мени је намештај радио метеоролог који се бацио у столаре. Сад, за све то треба одређена интелигенција.

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.441
Zamislite roditelja koji mašta da mu dete bude vodoinstalater. :D Mada mislim da bi ovi roditelji, iz uvodnog posta, bez obzira na brojne aktivnosti na koje vodaju decu, imam utisak da bi bez dileme ubacili decu i u zvezde granda, kao vrhunski domet ambicija .Nekako mi je to taj mentalitet i mentalni sklop , nesvesni vrednosti obrazovanja ali bolesno ambiciozni, trendovski prosvećeni .