Њена госпођа мама... дечаци, копка ли вас? Vol 1.

Комо...ми бисмо се лако договорили...ако је мама к'o авион...слободно узми млађану...испегланију.:lol:

Нисам био у таквој ситуацији, али имам комшиницу од рецимо 4 банке која изгледа боље од своје 20-огодишње ћере која је опет бомбона...па ти види каква је кева. Има и неког клинца (условно речено...за њу)...мало старијег од мене.

Мада опет...блам јбт:oops: ...дођеш код кеве...сретнеш ћеру која може да ти буде риба или швеца...будеш представљен са...ово је мамин нови дечко...:lol:

:oops: :oops: :oops: ...пропаст јбт...:lol:

Comm, na kolac..odma :lol: Imao sam drugara koji je voleo pitchku vise nego leba da jede. I odvoji on jednu sad je poznata slikarka...i ode on tako u kucu kod nje, ima mladju sestru...kad je video poceo da balavi...e a onda se pojavila keva, sto ono kazu raskosna zena u najboljim godinama...e onda se zbunio i nije znao sta ce i bio u trilemi zbog koga dolazi u tu kucu. Posle je postao povucen u sebe...nesto mi izgledalo da su ga iskarale sve tri i da mu vise nije bilo ni do cega....cujem da je sad duhovan covek, proslo ga ono ludilo.

Значи колац
attachment.php
и д-уд, д-уд, д-уд,...

Prilozi

• kondomkolac.gif
    kondomkolac.gif
    688 bajtova · Pregleda: 171
Да је била мокра нон-стоп:
1. Убуђала би се одавно и тако вредан експонат би пропао због немара још '35.
2. Дотична мисица би пропала пре мајце ('33.) због хроничне упале плућа.
одавде следи:
3. Не би било таште;
4. Не би било слатке мале.
Мислим да баба облачи мајцу само у свечаним приликама и надам се, зарад сопственог менталног здравља, да је не кваси бар последњих 60 година. :lol: :lol: :lol:

Back