Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.712
Srbi su dobar zaista narod. Za šta se bore Ti naši Srbi?Наравно. Ја се свог народа не стидим. Ми Сри смо добри људи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi su dobar zaista narod. Za šta se bore Ti naši Srbi?Наравно. Ја се свог народа не стидим. Ми Сри смо добри људи.
Не знам те детаље.I koje godine naslikana .
A kakav je hleb na stolu .
Не фали нам ништа, само поштени људи на власти. А за шта се боре? Како који? Неки за нормалан живот, а неки за ултранационализам који служи као покриће за криминално богаћење.Srbi su dobar zaista narod. Za šta se bore Ti naši Srbi?
Pogledaj sliku .Не знам те детаље.
Немам сад времена, али погледаћу сутра.Pogledaj sliku .
Hoćeš li odgovoriti sutra .Немам сад времена, али погледаћу сутра.
Kakav svet, takav i taj narod na i ispod vlasti. Da smo išta bolji mi, imali bismo bolje predstavnike i o nama bi oni bolje mislili.Не фали нам ништа, само поштени људи на власти. А за шта се боре? Како који? Неки за нормалан живот, а неки за ултранационализам који служи као покриће за криминално богаћење.
Mnogo nam se ti nešto potresaš oko toga za nekog ko i sam izbegava da odgovori na pitanje.Hoćeš li odgovoriti sutra .
Ljudi, da li vi ozbiljno mislite da se verski i državni poglavari bakću lično s društvenim mrežama?Loš čovek...ne prati svoje pratioce nego samo mali broj njemu bitnih na Twitteru.....nisu mu bitni obični ljudi nego samo sopstveni nastupi pred publikom
Pogledajte prilog 1725413
on je poglavar od danas...do danas je bio samo kardinal...Ljudi, da li vi ozbiljno mislite da se verski i državni poglavari bakću lično s društvenim mrežama?
Pa i kao kardinal, misliš li da visi na tviteru kao hiljade onih koji ga prate?on je poglavar od danas...do danas je bio samo kardinal...
Pa dobro , moje pitanje je za razmišljanje , aMnogo nam se ti nešto potresaš oko toga za nekog ko i sam izbegava da odgovori na pitanje.
Сигурно и пише још коментаре на Крстарици.Pa i kao kardinal, misliš li da visi na tviteru kao hiljade onih koji ga prate?
Мислиш на квасни и бесквасни хлеб и расправу која је својевремено била актуелна око тога. Па, видиш, то одавно није битно. Филиокве и папин примат су важни.Pa dobro , moje pitanje je za razmišljanje , a
čekam odgovore , posebno od onih koji pripadaju RKC .
Na toj slici je hleb - hleb a ne presovani hleb ?
Ne pitam o raspravama , nego o onome koji je na slici .Мислиш на квасни и бесквасни хлеб и расправу која је својевремено била актуелна око тога. Па, видиш, то одавно није битно. Филиокве и папин примат су важни.
Не види се добро на репродукцији коју сам гледао.Ne pitam o raspravama , nego o onome koji je na slici .
Не види се добро на репродукцији коју сам гледао.
ma kakvi, rim je ubio svetog petra, a sada tebe bira da se abolicija nastavlja samoкоји су ме изабрали за насљедника светог Петра
Начелно се слажем.ma kakvi, rim je ubio svetog petra, a sada tebe bira da se abolicija nastavlja samo
crkva je postojala PRE NEGO sto su petar i pavle i videli rim - bezveze se lazemo, zna se kojim putem su mogli da dodju do rima, nisu se teleportavali iz jerusalima u rim, a sam naziv sveta stolica je nevidjeno ruganje
za potonju aboliciju je kriv konstantin, koga mi svojatamo jer je iz nish, a crkva i drzava se spojise u jedno; sta cemo reci, da crkva nije mogla bez drzave da opstane?Начелно се слажем.
Па, опстала је црква и без државе. Пропали су и Источно и Западно римско царство, руска црква је била као и држава под татарским ропством, наша црква под Турцима, Аустро-Угрима, комунистима...za potonju aboliciju je kriv konstantin, koga mi svojatamo jer je iz nish, a crkva i drzava se spojise u jedno; sta cemo reci, da crkva nije mogla bez drzave da opstane?
... pa pod socijalistima, radikalima, naprednjacima, ali to je zato sto ucite da je sva vlast od boga,. pa onda vlastodrzac ima vlast nad crkvom, i porfirije mora da sluzi vucicu na primerПа, опстала је црква и без државе. Пропали су и Источно и Западно римско царство, руска црква је била као и држава под татарским ропством, наша црква под Турцима, Аустро-Угрима, комунистима...