Његова светост папа Лав XIV

Srbi su dobar zaista narod. Za šta se bore Ti naši Srbi?
Не фали нам ништа, само поштени људи на власти. А за шта се боре? Како који? Неки за нормалан живот, а неки за ултранационализам који служи као покриће за криминално богаћење.

Не фали нам ништа, само поштени људи на власти. А за шта се боре? Како који? Неки за нормалан живот, а неки за ултранационализам који служи као покриће за криминално богаћење.
Kakav svet, takav i taj narod na i ispod vlasti. Da smo išta bolji mi, imali bismo bolje predstavnike i o nama bi oni bolje mislili.
Šta vi mislite o tome?

Loš čovek...ne prati svoje pratioce nego samo mali broj njemu bitnih na Twitteru.....nisu mu bitni obični ljudi nego samo sopstveni nastupi pred publikom

1746739549263.png

Pa dobro , moje pitanje je za razmišljanje , a
čekam odgovore , posebno od onih koji pripadaju RKC .
Na toj slici je hleb - hleb a ne presovani hleb ?
Мислиш на квасни и бесквасни хлеб и расправу која је својевремено била актуелна око тога. Па, видиш, то одавно није битно. Филиокве и папин примат су важни.

Садашњи папа делује као умерен човек, спреман да саслуша, изузетно образован, има искуства у раду са верницима. Све делује одлично, али видећемо по делима (По делима ћете их познати). Само да не буде од оних што воле шестар....

који су ме изабрали за насљедника светог Петра
ma kakvi, rim je ubio svetog petra, a sada tebe bira da se abolicija nastavlja samo

crkva je postojala PRE NEGO sto su petar i pavle i videli rim - bezveze se lazemo, zna se kojim putem su mogli da dodju do rima, nisu se teleportovali iz jerusalima u rim, a sam naziv sveta stolica je nevidjeno ruganje

Poslednja izmena:
ma kakvi, rim je ubio svetog petra, a sada tebe bira da se abolicija nastavlja samo

crkva je postojala PRE NEGO sto su petar i pavle i videli rim - bezveze se lazemo, zna se kojim putem su mogli da dodju do rima, nisu se teleportavali iz jerusalima u rim, a sam naziv sveta stolica je nevidjeno ruganje
Начелно се слажем.

za potonju aboliciju je kriv konstantin, koga mi svojatamo jer je iz nish, a crkva i drzava se spojise u jedno; sta cemo reci, da crkva nije mogla bez drzave da opstane?
Па, опстала је црква и без државе. Пропали су и Источно и Западно римско царство, руска црква је била као и држава под татарским ропством, наша црква под Турцима, Аустро-Угрима, комунистима...

Па, опстала је црква и без државе. Пропали су и Источно и Западно римско царство, руска црква је била као и држава под татарским ропством, наша црква под Турцима, Аустро-Угрима, комунистима...
... pa pod socijalistima, radikalima, naprednjacima, ali to je zato sto ucite da je sva vlast od boga,. pa onda vlastodrzac ima vlast nad crkvom, i porfirije mora da sluzi vucicu na primer

sveti alex vuci je sveti konstantin samo kada bi nosio pelene kao ovaj

Back