Njegoš o NEMANjIĆIMA. Što je ovo ? Njegoš komunista ! Njegoš ustaša ! Njegoš Dukljani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Diocles

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
155
Nemanjići - smrtni neprijatelji Crne Gore, kao Turci !

njegossimimilutinovicu13is.jpg

jelena_24:
Је л' то само ја увиђам да су Diocles и igracina исте особе?

Па наравно да је иста особа, само пати ОД МЛАДАЛАЧКОГ ЛУДИЛА тј: ШИЗОФРЕНИЈЕ, тј: ИМА ПОЦЕПАНУ ЛИЧНОСТ ПА СЕ ЈАВЉА У НЕКОЛИКО ЛИЦА... била је једном једна књига по истинитом догађају а мислим и да је филм
снимљен о оваквом случају "Ана са ТРИ ЛИКА"

Diocles:
Eremita,
ja razgonim veljesrpske bajke, ja blagotvorno uticem na one Srbe koji ovo citaju.
Dok ih veljesrpska proliv-elita (Ćosic, Beckovic...) pun i lažima ja im otkrivam istinu i tako ih liječim.
Kao sto rece covek ne mozes ti njima ni cipele da cistis. Ajde da se ne zauzimam za njihove stavove, ali ono sto su oni uradili i skole koje su zavrsili tvoji so-called Dukljani mogu samo da sanjaju. Znas ima od Podgorice do Beograda mnogo da se ide ako kapiras sta hocu da ti kazem.
A to da razgonis neke bajke. Aj ne s*ri. Pises ih jos malo pa ko Andersen, a svaku dekonstrukciju prihvatas sa to je laz, prevara velikosrpska zavera kojom su ceo svet zafrkli i ubedili u nesto sto nije istina.
A tek teza da lecis nekoga tu si tek napravio ovo
smil4284048578f0e.gif

Ja znam dosta Crnogoraca. Svi su mi dobri drugovi (osim jednog profesora na faxu doduse) i ja poznajuci njih o Crnoj Gori nisam nista lose pomislio. Ali zbog budala kao sto si ti ja stvarno moram da zamrzim te tvoje Crnogorce, nazovimo ih Dukljanima koji se busaju u grudi zato sto su super antisrbi. Nema mi druge kao i mnogima ovde.

_guru_:
Pises ih jos malo pa ko Andersen, a svaku dekonstrukciju prihvatas sa to je laz, prevara velikosrpska zavera kojom su ceo svet zafrkli i ubedili u nesto sto nije istina.

Ma ne pišem ja čoeče, razumi.

Ja samo komentarisem dokumenta koja pokažujem !

Nemas sto ti sa mnom polemisati, polemisi sa dokumentima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back