- Poruka
- 155
Nemanjići - smrtni neprijatelji Crne Gore, kao Turci !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:Човече - с м а р а ш ! А зашто то радиш НЕ ЗНАШ НИ САМ...то је већ на нивоу неке дијагнозе...
Diocles:Eremita,
ja razgonim veljesrpske bajke, ja blagotvorno uticem na one Srbe koji ovo citaju.
Dok ih veljesrpska proliv-elita (Ćosic, Beckovic...) pun i lažima ja im otkrivam istinu i tako ih liječim.
jelena_24:Је л' то само ја увиђам да су Diocles и igracina исте особе?
Kao sto rece covek ne mozes ti njima ni cipele da cistis. Ajde da se ne zauzimam za njihove stavove, ali ono sto su oni uradili i skole koje su zavrsili tvoji so-called Dukljani mogu samo da sanjaju. Znas ima od Podgorice do Beograda mnogo da se ide ako kapiras sta hocu da ti kazem.Diocles:Eremita,
ja razgonim veljesrpske bajke, ja blagotvorno uticem na one Srbe koji ovo citaju.
Dok ih veljesrpska proliv-elita (Ćosic, Beckovic...) pun i lažima ja im otkrivam istinu i tako ih liječim.
_guru_:Pises ih jos malo pa ko Andersen, a svaku dekonstrukciju prihvatas sa to je laz, prevara velikosrpska zavera kojom su ceo svet zafrkli i ubedili u nesto sto nije istina.
analiticar:Pa. u Crnoj Gori ili si čoek ili si đubre, treće ne postoji...A igračina je polu musliman...