Neartikulisani007
Aktivan član
- Poruka
- 1.836
Drugovi mislim da je vreme za jedne ozbiljne Litije. A ako se i posle njih srpski neprijatelji ne umire udaricemo ih jako i kad se najmanje nadaju jednim Krsnim hodom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog nema ništa sa tim. To se rešava sa Hrvatima samo na bojnom polju u revanšu pa kom opanci a kom obojci.Drugovi mislim da je vreme za jedne ozbiljne Litije. A ako se i posle njih srpski neprijatelji ne umire udaricemo ih jako i kad se najmanje nadaju jednim Krsnim hodom.
isprozivaj ih, nemoj samo jaBotovi u frci!
Moze i tako. Nego dobismo više puta u zadnje vreme te opanke u doope pa reko da probamo ovu drugu varijantu.Bog nema ništa sa tim. To se rešava sa Hrvatima samo na bojnom polju u revanšu pa kom opanci a kom obojci.
Sto nam je ciniti ?
Meni ne bi.Da se desio obrnut slučaj vama ne bi smetalo?
Jadni vi s Vučićem. Gore je go*no od Miloševića. Vidi se da mu je ispao iz š...ka.aljek siftar potplatio hrt da naprave zrtvu od njega, i to bas u ovom momentu kada je pala nadstresnica i sns krimi rezim treba da odgovara za nevine zrtve
ja kazem da ga se rusi, dosta je bilo prevare i lazi! zrtve su vec pale, ovo ne smemo dozvoliti siftaru aljeku da mu prodje! prevara!
zamena teza, aljek i rezim su zrtvovali ljude, a nije on nicija zrtva! DOLE LAZLJIVA BANDA SNS KRIMINALACA!
kakve ustase, kakvi bakraci, srbija ima zrtve zlocinackog i korumpiranog rezima koji samo laze i izmislja!
pa tako je lagao i za atentate na njega, samo laze, i prosto im je platio da spinuju za njega!
Bitan je kontekst. Gosti u studiju jesu ispali neotesani i nekulturni, ali njihova izjava je bila neslana šala. S druge strane, izvjesna radikalka Andrijana Arnautović je mrtva ozbiljna izjavila da bi Hrvatsku trebalo zapaliti. Kao što vidiš, naša se vlast nije nimalo uzbunila zbog debilne izjave te vaše, nazovi, političarke. U tome je razlika. Vučić samo traži bilo kakvu glupu izjavu kako bi mogao histerizirati i ponašati se kao mala beba u pelenama kojoj fali majčinog mlijeka.Da se desio obrnut slučaj vama ne bi smetalo?
Nije Bulj već Bulja.Glavni duel bitke Glišić-Bulj ko Ahil-Hektor.
David protiv Golijata. Glišić jeste manji ali imamo priču već takvu.Nije Bulj već Bulja.
"Začepi usta, govedo ustaško. Zavalit ću ti šamarčinu."
Koji je taj Glišo kralj.
Dobro, jedino ako bi ga nekako dobio na kvarno.David protiv Golijata. Glišić jeste manji ali imamo priču već takvu.
Zoki je Srbin, Srbenda !amo da ubijemo milanovica hrvata
Zato sto je debilna.Зашто ми је обрисана порука у којој сам нагласио да Ђилас и хрватски фашисти желе да лише живота нашег Предсеника?
Или некоме смета истина?Zato sto je debilna.
Ako pod istinom mislis laz onda ok.Или некоме смета истина?
pa jovan deretic je reka da rvati ka nacije uopste ne postoje da su to potkatoliceni srbiZoki je Srbin, Srbenda !