Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja mislim prema nekom istraživanju dinaroidni tip ljudi su najviši ljudi na svetu pa prosečnom visinom oko 186,187 cm a to tj. ta dinarska genetika je najviše izražena u Crnoj Gori i Hercegovini (mada je i u Srbiji onako relativno dominantna) dok je u samoj Srbiji prosečna visina za muškarce nekih 182,183 cm.
Mada vidiš recimo i kad je neko Svetsko prvenstvo u recimo košarcu ili fudbalu , ono gotovo uvek smo najviša reprezentacija tamo na turniru.
Slabo misliš. Dinarska genetika je najviše izražena kod Hrvata u Dalmaciji i zapadnoj Hercegovini. Kod Srba je isto ima ali manje.

Srba nema tu, a? :lol: Ajde bre ne laži kad su najviši današnji Hrvati oni pohrvaćrni oko zapadne Hercegovine.
Evo mape sa idexa preuzeto.
Dakle, Srbi ipak za nijansu viši s time da u prosečnu visinu stanovništva Srbije ulaze i šuptari,mađari,cigonjeri itd.

e66b34f8-8afc-4b01-b2aa-b46ced2e1d46.jpeg

Ima veze. Žene traže sigurnost. I visina i jačina muškarca ih privlači, kao zaštitni faktor. Ima tu još nekih kriterijuma, ali, to je najbitniji.
Ne znaju ni one same više što ih privlači. Ja znam jako lipe divojke što su završile sa veoma slabim i fizički nerazvijenim momcima, jedan metar i žilet, drugi kost i koža. Ja kraj njih izgledam kao Supermen ili Terminator ali džabe mi kad su one sa njima a ne sa mnom.

Ne znaju ni one same više što ih privlači. Ja znam jako lipe divojke što su završile sa veoma slabim i fizički nerazvijenim momcima, jedan metar i žilet, drugi kost i koža. Ja kraj njih izgledam kao Supermen ili Terminator ali džabe mi kad su one sa njima a ne sa mnom.
Ako devojkama pričaš budalaštine kao što pišeš ovde, onda ih skroz razumem.

Back