Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo zene kod nas ne gledaju ic fizicki izgled. Da li ti imao 170,185 ili preko 2m nije joj bitno. Da li si celav, koijaner, lep ili ruzan nebitno. Da li ti je mali ili veliki takodje nebitno. Gleda se visina ali primanja
Ma da, potpuno je svejedno hoćeš li izgledat kao Dimitrije Vojnov ili SeveroZapad, apsolutno nema nikakve razlike u tome kako te žene percipiraju

Druze, nazalost kod nas je tako. Kazi mi kad startujes neku devojku sta te prvo pita koliko si visok ili gde radis/sta vozis?
Aha, mogao sam da pretpostavim šta je catch na osnovu nika. Dobro, finansije su daleko od nebitnog, ali i naočitost je jako bitna. Eto, i pomenuti Dimitrije je znameniti scenarist i dramaturg (verovatno i zaradi solidno) pa je poslednji put imao snošaj u prošlom životu.

ne moze muskarac da ima uspeha samo zbog visine.zene su u boljem polozaju sto se tice tih stvari do oko 40e.kad zena izgubi izgled, kako kaze uelbek, onda su muskarci brutalni.muskarac u godinama moze da ima nekog uspeha ako ima poziciju i sl.ali zena jok.ma mozes da budes dobra, bogata i da kuvas bogovski, ugasila si

Aha, mogao sam da pretpostavim šta je catch na osnovu nika. Dobro, finansije su daleko od nebitnog, ali i naočitost je jako bitna. Eto, i pomenuti Dimitrije je znameniti scenarist i dramaturg (verovatno i zaradi solidno) pa je poslednji put imao snošaj u prošlom životu.
Vise od kombinacije ne mogu dobiti od ozbiljnije ribe. Prosecna imam primanja. Nisam ja sad ocahan zbog toga, ali za brak pogotovu ili neku duzu vezu trazice novac pretezno. Tako je pravilo kod nas, mozda i racionalno jbg 😃

Vise od kombinacije ne mogu dobiti od ozbiljnije ribe. Prosecna imam primanja. Nisam ja sad ocahan zbog toga, ali za brak pogotovu ili neku duzu vezu trazice novac pretezno. Tako je pravilo kod nas, mozda i racionalno jbg 😃
Sve se to računa, ofc, kako kažu psiholozi ability to generate wealth, ali je markantnost ono što ti daje startnu prednost i izdvaja iz mase prosečno izgledajućih. Naravno da se sve to može usrati, kao što i ovaj prosečni donekle može popraviti položaj neki drugim stavkama, ali je manevarski prostor zapravo dosta ograničen.

Sve se to računa, ofc, kako kažu psiholozi ability to generate wealth, ali je markantnost ono što ti daje startnu prednost i izdvaja iz mase prosečno izgledajućih. Naravno da se sve to može usrati, kao što i ovaj prosečni donekle može popraviti položaj neki drugim stavkama, ali je manevarski prostor zapravo dosta ograničen.
Moze ona da se posevi na brzaka ako si joj napet fizicki, ali ako vidi da ti vozis punta a dodje celavi djani sa g-klasom bice joj meda a ti siromasni slepac

Ali ćeš joj biti dobar ljubavnik, kao oni zgodni lakeji iz starih romana, dok će svog iskompleksiranog 'medu' od 167 potajno prezirati sve više kako vreme protiče etc
Nase devojke ne vlaze ni na mede, zgodne, nego na luj viton torbe, satove, putovanja po Dubaiju, dzipove itd...aseksualne i emotivno operisane. Naravno daleko bilo da sve, ali cim izgleda malo iznad proseka i dobije par stotina lajkica na Ig

Nedavno je bila tema, o visini muškarca. Ja sam onda, a i sad potvrđujem, rekao, da imam 1.70,i da me zabole tuki, ko šta misli o meni.
Meni je do jaja, baš ovako, da se izrazim.
A, tvrdim takođe, da je teški bedak, da niska cura, bude, sa visokim momkom. Alo, prijatelju, do 10-tak centi, veći muškarac, i to je to. Treba da se zna neki red. Biraj prema visini. Od 1-2 cm, pa do 10,razlike,je najbolje.
Ne, nego ona 1.60,a on 1.90. Ma važi! To je teško sranje. Ali, realno. Pa nek se ljuti, ko god hoće. Ili ja 1.70,a devojka, veća od mene. Bedak!

Nase devojke ne vlaze ni na mede, zgodne, nego na luj viton torbe, satove, putovanja po Dubaiju, dzipove itd...aseksualne i emotivno operisane. Naravno daleko bilo da sve, ali cim izgleda malo iznad proseka i dobije par stotina lajkica na Ig
sposobnost da se generiše bogatstvo nije isto što i puko posedovanje bogatstva (koje može biti transgeneracijski nasleđeno, dobijeno na loto-u itd). Ovo prvo je ženama pokazatelj da je muškarac a sposoban da stvori novac.

Ali, šta da ti pričam kad imaš izliv žuči na mozak.

Najbolje je kad si lep, zgodan, *****, imaš para :mrgreen:

Žene izvode idealnu visinu muškarca tako što na svoju visinu dodaju štikle od 10cm + 10-15cm (da bude vizuelno prihvatljiva razlika).
Tako da je za ženu koja je 160cm visoka idealan muškarac koji je 160+10+15=185cm.
:aha2:
То би могао бити један од разлога зашто се штикле толико форсирају.

sposobnost da se generiše bogatstvo nije isto što i puko posedovanje bogatstva (koje može biti transgeneracijski nasleđeno, dobijeno na loto-u itd). Ovo prvo je ženama pokazatelj da je muškarac a sposoban da stvori novac.

Ali, šta da ti pričam kad imaš izliv žuči na mozak.
Ja ti stvarno zelim da smuvas svaku ribu koja ti se svidi. Nemoj posle kao sto iz mog okruzenja kukaju sve su iste(sponze) a pricali kao ti

Back