- Poruka
- 37.649
Što si tako negativan?Ти пензоси нас убише.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što si tako negativan?Ти пензоси нас убише.
Ima nešto u toj zapadnoj medicini.
Kad sam došao ovde,pre deset godina,bio sam visok 175cm.
Ovi ovde krenuli da me mere,kad ono 173.
Ja onako zbunjen sav,nije mi jasno,šta su radili,gde mi nestalo ta dva centimetra.
Dođem u stan,uđem u wc,izvadim budalu,kad ono, mašala,2 cm mi duži.
Tačno su mi skinuli od visine i dali u dužinu.
Slovenačka medicina die beste!
Rekoh im to,i još im poručih,samo nek skidaju,dok sav da ne odem u kur.ac
Što si tako negativan?Prvo balkanke, pa društv mreže, sad penzosi
Biće sexa za tebeTacno sam na granici sa visinom u milimetar.
Ostalo nije problem...
znaci to je samo u glavama muskaraca da je visina bitna, ludi muskarci umisljaju, ali ti ipak ne bi mogla da zamislis da budes sa nizim od sebe.bravoima veliki broj primera da su žene u vezi ili braku sa muškarcem koji je niži od njih..i da su srecni
Više mislim da je to u glavama muškaraca nego kod žena.
Mada ja licno ne mogu da zamislim da je muškarac niži od mene..ili da smo iste visine ili da je viši
To nema veze sa društv mrežama. Moja bivša svekrva koja sad ima preko 80 god je jednom rekla da nikad nije volela niske muškarce samo preko 185
Zato što je lagaoДоста пута сам од жена чуо ту причу... Јао, тип ми је рекао да има 185, а он једва 175.
Zato što je lagao
ja mislim da su oduvek zenama bili neprivlacni niski muskarci i tu nema niko prava da se buni priroda je tako htela.ima svakakvih slucajeva ali vecinom je tako.a ima i zena koje ne mogu bas da biraju.najjace mi je kad neka koja je gradjena kao dzak cementa hoce nekog lepotana
Zašto muškarci kriju svoju visinu , na primer kažu da su visoki 1,85 cm i više, a ispadne da su 1,80, 1,75 i manje.....Jel to kompleks ili šta ?
Da li žene više vole visoke muškarce od nižih ?
ja mislim da su oduvek zenama bili neprivlacni niski muskarci i tu nema niko prava da se buni priroda je tako htela.ima svakakvih slucajeva ali vecinom je tako.a ima i zena koje ne mogu bas da biraju.najjace mi je kad neka koja je gradjena kao dzak cementa hoce nekog lepotana
Misli se na lepo lice.Nego na temu, šta znači lep?
Meni je recimo bitno da je zgodan , tu i visina ima neku ulogu.
verovatno jeste tako.kao sto se matorke ugledale na cecu i sad svaka hoce makar 20g mladjegProblem je sto se to masovno forsira kroz trulih mreza i medija i masovno prima te nemaju sopstveno izgradjen ukus vec programiran.Potovo ove mlade generacije.
Slazem se da je to donekle normalno ali sad je isforsirano da sve tako misle i grade masovno taj ukus, mediji i mreze ih programiraju vise nego priroda i spontana osecanja.
tesi sePrvo zene kod nas ne gledaju ic fizicki izgled. Da li ti imao 170,185 ili preko 2m nije joj bitno. Da li si celav, koijaner, lep ili ruzan nebitno. Da li ti je mali ili veliki takodje nebitno. Gleda se visina ali primanja
Inace ovako generalno u svetu modne industrije, zene i uopsteno navode kao 185-190cm idealnu visinu. Te visine su mnogi sportisti i manekeni itd ..Prvo zene kod nas ne gledaju ic fizicki izgled. Da li ti imao 170,185 ili preko 2m nije joj bitno. Da li si celav, koijaner, lep ili ruzan nebitno. Da li ti je mali ili veliki takodje nebitno. Gleda se visina ali primanja
Same će ti se javljati kad pročitaju tvoj ovde prezentovani portofolijo, ne brini.Ajde nabaci mi neku, preporuci me onda![]()
Same će ti se javljati kad pročitaju tvoj ovde prezentovani portofolijo, ne brini.