Nizak sam, ali lep, da li bi došla na dejt?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima nešto u toj zapadnoj medicini.
Kad sam došao ovde,pre deset godina,bio sam visok 175cm.
Ovi ovde krenuli da me mere,kad ono 173.
Ja onako zbunjen sav,nije mi jasno,šta su radili,gde mi nestalo ta dva centimetra.
Dođem u stan,uđem u wc,izvadim budalu,kad ono, mašala,2 cm mi duži.
Tačno su mi skinuli od visine i dali u dužinu.
Slovenačka medicina die beste!
Rekoh im to,i još im poručih,samo nek skidaju,dok sav da ne odem u kur.ac

Ионако на крају свако од нас постане дужи него што је вишљи.

ima veliki broj primera da su žene u vezi ili braku sa muškarcem koji je niži od njih..i da su srecni
Više mislim da je to u glavama muškaraca nego kod žena.
Mada ja licno ne mogu da zamislim da je muškarac niži od mene..ili da smo iste visine ili da je viši
znaci to je samo u glavama muskaraca da je visina bitna, ludi muskarci umisljaju, ali ti ipak ne bi mogla da zamislis da budes sa nizim od sebe.bravo

To nema veze sa društv mrežama. Moja bivša svekrva koja sad ima preko 80 god je jednom rekla da nikad nije volela niske muškarce samo preko 185

Govorim o masovnom pojavu takvih devojaka od nedavno tipa pre 10 godina.

Normalno je da svako ima svoje zahteve i ukuse ali nije normalno da masovno odjednom sad sve imaju te zahteve...

Tako da se be slazem u potpunosti.

Ovo je sad ekstremno tj prelazi na taj nivo i vidi se da je nametnuto i isforsirano, izvestaceno...

Takve komentare cujem iskljucivo id mladjih od mene 10 ili vise godina.Mnoge moje mlade prijatelje odbijaju zbog visine i to samo zbog toga plus im direktno kazu.
Sreca ove malo starije nisu pale pod uticaj i imaju normalne stavove bez uticaja medija i mreza, sopstveno izgradjene ukuse sto je normalno.

Mnoge stvari su danas slicne takve, be samo za visinu...

Zašto muškarci kriju svoju visinu , na primer kažu da su visoki 1,85 cm i više, a ispadne da su 1,80, 1,75 i manje.....Jel to kompleks ili šta ?
Da li žene više vole visoke muškarce od nižih ?

Nemam pojma, ne znam da je neko to probao.

Ako je verovati onome sto kazu žene vole, ako ne suditi po mom iskustvu ne vole :lol:
Imam druga koji je 160 cm i Kazanova mu nije ravan.

ja mislim da su oduvek zenama bili neprivlacni niski muskarci i tu nema niko prava da se buni priroda je tako htela.ima svakakvih slucajeva ali vecinom je tako.a ima i zena koje ne mogu bas da biraju.najjace mi je kad neka koja je gradjena kao dzak cementa hoce nekog lepotana

Problem je sto se to masovno forsira kroz trulih mreza i medija i masovno prima te nemaju sopstveno izgradjen ukus vec programiran.Potovo ove mlade generacije.

Slazem se da je to donekle normalno ali sad je isforsirano da sve tako misle i grade masovno taj ukus, mediji i mreze ih programiraju vise nego priroda i spontana osecanja.

Nego na temu, šta znači lep?
Meni je recimo bitno da je zgodan , tu i visina ima neku ulogu.
Misli se na lepo lice.

Zašto je bitno da je zgodan, ne jebbe zgodnoćom (ako je i samo zbog seksa)
Ne tebi lično, pitanje je opšte.
(nemoj opet o onima sa ogromnim salom 😂)

Sve je to predrasuda i društveni konstrukt zbog kojih se propuštaju neke dobre stvari a upada u pogrešne izbore.

Problem je sto se to masovno forsira kroz trulih mreza i medija i masovno prima te nemaju sopstveno izgradjen ukus vec programiran.Potovo ove mlade generacije.

Slazem se da je to donekle normalno ali sad je isforsirano da sve tako misle i grade masovno taj ukus, mediji i mreze ih programiraju vise nego priroda i spontana osecanja.
verovatno jeste tako.kao sto se matorke ugledale na cecu i sad svaka hoce makar 20g mladjeg

Prvo zene kod nas ne gledaju ic fizicki izgled. Da li ti imao 170,185 ili preko 2m nije joj bitno. Da li si celav, koijaner, lep ili ruzan nebitno. Da li ti je mali ili veliki takodje nebitno. Gleda se visina ali primanja
Inace ovako generalno u svetu modne industrije, zene i uopsteno navode kao 185-190cm idealnu visinu. Te visine su mnogi sportisti i manekeni itd ..

Back