Lovac Luka ulovio vuka
Iskusan
- Poruka
- 5.625
to je ok za zenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar je to zaista bitno? Volis osovu a ne njegovu visinuЗначи теби треба мушкарац висок око 177цм.
182minimum 1.80m
patka minimum 16cm
težina minimum 60kg
boja očiju nebitna
povrsni ljudizar je to zaista bitno? Volis osovu a ne njegovu visinu
А што не би било? Висина је један од фактора који одређује максималну мишићну масу коју неко може да достигне.zar je to zaista bitno? Volis osovu a ne njegovu visinu
za to je onda bitoА што не би било? Висина је један од фактора који одређује максималну мишићну масу коју неко може да достигне.
Зашто би мене волела иједна..ako te voli to nije bitno, moj drug nema nogu, pa ima devojku koja ga voli, nije svima to toliko bitno
Ja toliko imam kg
a zezas?Ja toliko imam kg
zasto ne?Зашто би мене волела иједна..
Ne bogami ne zezam no sam ja velik covjek.a zezas?
masala, al smssj brate, nije zdravo xDNe bogami ne zezam no sam ja velik covjek.
bio sam super do prije dvije godine a onda sam polomio noge i nabacio u kratkom vremenu 30 kg. Ma ja sam 71u pa ne zuri mi se da smrsam a zdrav sam ka drijen. I Jos trcim 5 milja ne mogu brzo ali istrcimmasala, al smssj brate, nije zdravo xD
postujembio sam super do prije dvije godine a onda sam polomio noge i nabacio u kratkom vremenu 30 kg. Ma ja sam 71u pa ne zuri mi se da smrsam a zdrav sam ka drijen. I Jos trcim 5 milja ne mogu brzo ali istrcim
Ниједна ми није показала разлог. Да има разлога још пре 10 година бих био са девојком.zasto ne?
ne znam sta bih ti rekao, zene du divna stvorenja, samo ih treba razumetiНиједна ми није показала разлог. Да има разлога још пре 10 година бих био са девојком.
u naslovu nizak, a u postu 175...to nije niskoZašto muškarci kriju svoju visinu , na primer kažu da su visoki 1,85 cm i više, a ispadne da su 1,80, 1,75 i manje.....Jel to kompleks ili šta ?
Da li žene više vole visoke muškarce od nižih ?
To je to.u naslovu nizak, a u postu 175...to nije nisko
svaka vreća nađe zakrpu
to je ok visina, secam se kad sam trenirao dzudo, najbolje teziste od 172 do 176 , mlatili sve od redaTo je to.
Japanska visina pa dobri u dzudou hahato je ok visina, secam se kad sam trenirao dzudo, najbolje teziste od 172 do 176 , mlatili sve od reda
pa da, oni tipa 196 padali kao grane u jesenJapanska visina pa dobri u dzudou haha
Bilo bi Ok, da sam još neki cenat, viši od tebe, ali, možda bi se nekako i skockali.
A to one neuhranjene . Haj baci Karelina od 194cm i 138 kg hahahapa da, oni tipa 196 padali kao grane u jesen
to da xD hahhaha al on je rvac drugacija tehnika, oni idu vise na snagu. Inace dzudista protiv rvaca, 0 sanseA to one neuhranjene . Haj baci Karelina od 194cm i 138 kg hahaha